Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אצלינו קצת יותר משנה - הרכב של אישתי והיא נוסעת המון - בערך 40K בשנה ולכן חיפשתי משהו חסכוני,
לדברי המוסכניק הרכב יעבור טסט בלי בעיה - בכל מקרה הטסט באוקטובר ומשום מה נראה לי שאני יחליף עוד לפני.
אמנם כל ההוצאות היו סוג של בלאי שוטף (למעט עכשיו) אבלהאישה חוששת ולא רוצה יותר רנו....

והאירוניה שהרכב שלי זה רנו קפצ'ור עם אותו מנוע רק בהספק שונה.

פורסם
לפני 45 דקות, llaavvii כתב:

הרכב אצלינו קצת יותר משנה - הרכב של אישתי והיא נוסעת המון - בערך 40K בשנה ולכן חיפשתי משהו חסכוני,
לדברי המוסכניק הרכב יעבור טסט בלי בעיה - בכל מקרה הטסט באוקטובר ומשום מה נראה לי שאני יחליף עוד לפני.
אמנם כל ההוצאות היו סוג של בלאי שוטף (למעט עכשיו) אבלהאישה חוששת ולא רוצה יותר רנו....

והאירוניה שהרכב שלי זה רנו קפצ'ור עם אותו מנוע רק בהספק שונה.

קנית רכב אשר הוזנח מבחינת טיפולים , הבעיות אשר תיקנת לא מופיעות ביום בהיר אחד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הרנו נמכרה אחרי שנתיים וקצת וכמעט 70K ק"מ אצלינו (164K ק"מ על השעון),

בשנה האחרונה הוחלף מצבר (ורטה start stop) - 1000 ש"ח 

החלפת נורות (כמה פעמים)- 450 ש"ח

הוחלף מגב אחורי (כולל תושבת) - 100 ש"ח

יומיים לפני המכירה הוחלפו צמיגים קדמיים (גודייר - לא חסכתי) 850 ש"ח, יום לפני בוצע טיפול כולל החלפת ברקסים קדמיים 900 ש"ח. 

בסה"כ הרכב נוח, חסכוני להפליא ומרווח

לחובתו - תחזוקה מעט יקרה, ישיבה נמוכה (הסיבה העיקרית למכירה)

מציין שלא כ"כ התחברנו לרכב מהיום הראשון.

נמכר הרבה מתחת למכירון - והיה לא קל למכור את הרכב למרות שתוחזק היטב והיה במצב מצויין.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לי מהעבודה שנת 24 סדאן, באמת שאחת המכוניות הגרועות שיש, יש לנו בעבודה 15 כאלו מליסינג, לכולן הלך המזגן וישבו כל אחת חודש במוסך בקירוב, יש כאלו שכבר פעם שנייה הלך המזגן, מולטימדיה זוועה,לא נוח בכלל ,תקלות בלי סוף במסנן חלקיקים ובמיכל אוריאה, ברכב שלי הלכו גם המיסבים האחוריים, והוא לא רוצה להניע לפעמים בלי שום סיבה שנראית לעין ואז באים לרכב אחרי חצי שעה וכאילו לא היה כלום,רכב פח אשפה ויש לי לסבול אותו עוד שנה, נקודת אור יחידה זה חיסכון בדלק אבל לי זה לא משנה אני לא משלם עליו

פורסם

גם אצלי היתה כזו ש.י 23. בכל הנוגע לאמינות, לא יודע, חוץ מאזעקות שווא על בעיה של זיהום, לא זוכר משהו מיוחד. מולטימדיה בגירסת ה ZEN אכן זוועתית ולמטה מזה, יכול להיות שבגירסאות לאלה שקונים מהחנות טוב יותר. אבל בכל הנוגע לחווית נהיגה, מרחב פנים, נוחות, לגמרי בסדר, ממש בסדר.

פורסם

רק מציין שהרכב שאני מכרתי היה בחודש האחרון שהגיע ללא אוראה (וזה מה שחיפשתי בזמנו),

המזגן היה גיבור גדול - אחד מנקודות החוזקה ברכב.

פורסם

גם אני עם הרכב מודל 23 רמת גימור "עזוב זה רכב טורקי". האמינות המכאנית סבבה אבל המולטימדיה זבל ואיכות ההרכבה בדיחה, אחרי 20k התחיל להתפרק לי הפלסטיק במושב הנוסע הקדמי... מה לעזאזל.

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם (נערך)

חיפשתי רכב "גבוה" יחסית (זה הקש ששבר את גב הגמל ברנו), ושקט - 

חשבתי ל פיור-טק  -- האישה הטילה וטו (למרות שזה הרכב שלי (-:   )

חשבתי על ספורטג' - דשבורדים, בוצה, או גיר (בטורבו)...

בקיצור ננעלתי על קרוסאובר או CX30

בסיפור "קפקאי" הגעתי לקרוסאובר יד ראשונה (2021) עם 40K ק"מ מאיש מבוגר ופדנט (כל פנים הרכב מקושט בציוד עלי אקספרס ממותג סוזוקי)

הרכב נרכש מעל המחירון בתקווה לשנים של שקט,

בכל מקרה חושב על רכב נוסף (שלישי) זה עבור קצת יותר "הנאה" או בכלל לקנות אופנוע מוטוקרוס.

אפתח שרשור לכלה החדשה אבל בתקווה לשיעמום מוחלט שם,

אין לי את כוחות הנפש של לאנוס להרפתקאות שלו...

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...