Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי שטיח

om2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה לחשוב על קומבינות. ריסוס של חומר, שימוש במברשת ידנית/מברגה ושאיבה של החומר עם שואב רטוב.

אפשר להשתמש במכונת שטיפה ושאיבה כמו של הדיטיילרים, יאפשר להתיז מים תוך כדי ולהוציא את כל שאריות החומר.

יש לי פשוטה של ביסל, עלתה 700 במבצע בksp, עושה עבודה מצויינת.

סגנון כזה:

https://ksp.co.il/mob/item/122104&appkey=1006?utm_source=google&utm_campaign=shopping_campaign&utm_medium=cpc&utm_term=id&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA8NKtBhBtEiwAq5aX2DhYcrbgm6r4pTrqcM0nRrPBLy2EfLL6b19tbVt-kjq-I9rsFWKvjBoCqmMQAvD_BwE

• רעיון טוב! 1
פורסם

הזכרתי את הקירבי כי להורים שלי היה שואב כזה, תמיד היתה לי תחושה שאיש המכירות עבד עליהם חזק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי שואב אבק רטוב/יבש של גולד ליין 

אדום כזה גדול 

יש לו רעש של טרקטור אבל הבחור עובד כמו חמור

במקרים חמורים(בעיקר בשטיחים) מוציא אותו מהמחסן

פרסיל או חומר אחר לכביסה מדולל עם מעט מים רק כדי שיהיה נוח לעבודה מטאטא כביש זה עם הסיבים החזקים 

ולאחר מכן שאיבה טובה כזאת שאתה עובר על השטיח לאט לאט פסים לאורך ולרוחב עד שהוא לח ולא רטוב

לייבוש פותח חלונות בבית כמה שניתן ושם תנור פסים אפשר גם רדיאטור ליד ומשנה את המיקום שלו מידי פעם

שטיח זו התעסקות נקודה לא כולם בנויים לזה 

במיוחד אם יש אלרגיים לאבק בבית

פורסם
בתאריך 26.1.2024 בשעה 08:51, om2 כתב:

אבל תהיתי אם הוא מתלכלך בנוזל או לכלוך רטוב/דביק. איך הכי נכון לנקות?

שואב שוטף לריפודים.

טוב לספות, שטיחים, מושבי רכב וכד'.

הרעיון הוא לשים חומר פעיל (מומלץ סנו אוקסיגן או קליה - אבל חובה לבדוק בפינה נסתרת שזה לא מזיק לשטיח) עם קצת מים, לשפשף ולתת לנוח כמה דקות ואז לשאוב במקביל להתזה של מים. 

התזת המים מאפשרת לשואב להרים את כל הליכלוך ולנקות את השטיח מבלי שישארו בו שאריות סבון או ליכלוך. חוזרים על הפעולה במידה ונשארו שאריות מהכתם.

ניתן ליישום גם עם שואב סטנדרטי שיודע לשאוב נוזלים (כדוגמת הגולדליין שהוזכר כאן... גם אני עובד איתו).

איציק

• אהבתי 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...