Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים

בהמשך לפוסט הקודם שלי-חיפוש מכונית סופר מיני או משפחתית קטנה עם גיר פלנטרי

אחת ההמלצות היתה פורד פוקוס-הצ'באק-קצרה יחסית,עם גיר פלנטארי ומנוע טורבו 1.2או 1.5

איך המכטנית הזאת? בעיקר אמינות.

אני חושש מגיר רובוטי וגם ממנוע טורבו-מחפש אמינות (פחות בקטע של ביצועים וחיסכון בדלק)

האם אני צודק בחשש מנוע טורבו?

האמינות של המנוע טורבו?

ואם כן טורבו- 1.2 מספיק? 

ההשוואה ל1.6 מנוע רגיל-ללא טורבו.

תודה

ערן

פורסם

זה מנוע 1.5 טורבו. באיזו שנה מדובר?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

פוקוס 21-20 מנוע טורבו 1500,רכב מעולה ואמין,גיר פלנטרי.
מנוע 1000 מצוייד בגיר רובוטי.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לגבי אמינות - ככלל עדיף רכב עם מכלולי הנעה פשוטים. כך רכב עם מנוע אטמוספרי (לא טורבו) נחשב לאמין וזול לאחזקה ממנוע טורבו, ועדיף מההיברידיות למיניהן (כי שם יש 2 מנועים: חשמלי ורגיל).

גם לגבי תיבת הילוכים: ככלל מבחינת אמינות ותחזוקה, עדיפה אוטומאטית רגילה (פלנטארית) מאשר תיבה רובוטית.

לרוב היפנים ה"אמיתיים" מתמחים ברכבים אמינים: טויוטה,הונדה,מאזדה. המחיר בהתאם.

לגבי הפוקוס - זה פחות הכיוון שלך. זה רכב שיותר שם דגש על ביצועים ותמורה לכסף, מאשר אמינות. הרכב נחשב ללא-חסכוני בדלק.

יש פה מישהו שכתב על הרכב. אמנם יש לו activeX, אבל מאד דומה למה שאתה רוצה (נקרא st-line) - ראה כאן:

פורסם

מבחינת אמינות - אני עם st-line שנת 21 עם 46K ק"מ ועד עכשיו ללא שום תקלה, רק טיפולים שוטפים.

נקודת התורפה היא אכן הדלק - אצלי היא לוקחת בערך 1 ל-13 בנסיעות מודיעין-ירושלים וחזרה, מצד שני לא מדובר בנסיעות של 90 קמ"ש... (בנסיעות מישוריות הצריכה מסתובבת יותר באיזור 1 ל-14.5).

פורסם
לפני שעתיים, ntd כתב:

לגבי אמינות - ככלל עדיף רכב עם מכלולי הנעה פשוטים. כך רכב עם מנוע אטמוספרי (לא טורבו) נחשב לאמין וזול לאחזקה ממנוע טורבו, ועדיף מההיברידיות למיניהן (כי שם יש 2 מנועים: חשמלי ורגיל).

גם לגבי תיבת הילוכים: ככלל מבחינת אמינות ותחזוקה, עדיפה אוטומאטית רגילה (פלנטארית) מאשר תיבה רובוטית.

לרוב היפנים ה"אמיתיים" מתמחים ברכבים אמינים: טויוטה,הונדה,מאזדה. המחיר בהתאם.

לגבי הפוקוס - זה פחות הכיוון שלך. זה רכב שיותר שם דגש על ביצועים ותמורה לכסף, מאשר אמינות. הרכב נחשב ללא-חסכוני בדלק.

יש פה מישהו שכתב על הרכב. אמנם יש לו activeX, אבל מאד דומה למה שאתה רוצה (נקרא st-line) - ראה כאן:

תודה על התגובה

אני באמת מחפש גיר פלנטרי ומנוע רגיל ללא טורבו 

יש לך המלצה על משפחתית קטנה אורך כ 4.3 מטר? בגודל דומה לפוקוס וליונדאי i30?

לפוקוס יש גיר רגיל, אבל מנוע טורבו 1.5...

ערן

פורסם

סטוניק 1.4??? אם חיפשת סופר מיני
משפחתומטית, יש לך יונדאי אלנטרה 1.6 גיר פלנטרי, גם אמינה מאוד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הי

אני חי בשלום עם צריכת דלק 14 לליטר בינעירוני....

הסטוניק 1.4 והמזדה 2 - מתאימות

אבל מנסה גם גדולה יותר.

חושב שהאלנטרה 1.6 ארוכה מידי ...רוצה האצבק קצרה יותר-לחניות בתל אביב

ערן

פורסם

למאזדה 3 יש דגם חמש דלתות. נמכרו ממנו כ-1000 יחידות בין בשנים 2020-2021 אורכו 4.46 מטר 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 7 דקות, zvit כתב:

למאזדה 3 יש דגם חמש דלתות. נמכרו ממנו כ-1000 יחידות בין בשנים 2020-2021 אורכו 4.46 מטר 

הי

ארוכה מידי- סטיישן... דומה לi30 הארוכה שלי...באסה!

מה זה כל הטורבו והרובוטי האלה?....כל כך מעט מכוניות נורמליות...

ערן

• תוכן חדש...