Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משלם כל חודש אלפי שקלים מע"מ. 

אני עוסק מורשה.

רציתי לשאול איך ניתן לצמצם את תשלומי המע"מ? תודה רבה

• לא הבנתי... 1
פורסם

סלח לי, אבל שאלה קצת הזויה..

תשלומי מעמ הם תשלומים של המדינה, זה רק כסף שעובר דרכך אבל הוא לא שלך ואף פעם לא היה שלך.

המקסימום שאתה יכול זה להציג הוצאות ולקזז את המעמ עבורם, בהנחה שאלו הוצאות מוכרות.

פורסם (נערך)

ההנחה שלי היא שאתה אדם שומר חוק. אז המע״מ שאתה משלם הוא ההפרש בין המע״מ ששילמת לזה שגבית. הדרך היחידה לצמצם אותו הוא להוציא יותר. אם אתה עוסק מורשה בדוק עם רואה החשבון שלך מה מוכר בתחום העיסוק שלך, בזה יש לפעמים איזו גמישות. מעבר לכך - תהיה מרוצה שאתה משלם הרבה מע״מ, זה סימן שיש לך הכנסות נאות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כדי לענות על השאלה, אנשים צריכים להכיר את חשבוניות המס שאתה מוציא. (מול אלה שאתה מקזז)

ממליץ לך לשבת עם הרו"ח שלך ולשאול אותו את השאלות האלה. זוהי עבודתו גם לתכנן לך את תשלומי המס בצורה מיטבית.

.

פורסם

אתה לא משלם מע"מ. אתה מעביר למדינה את המעמ שהלקוחות שלך משלמים אצלך בקופה. כדאי להבין את זה.

בניגוד למס שאתה משלם.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

תודה הכוונה לתכנון מס וקיזוז מעמ 

ההוצאות שלי בעסק יחסית מאוד נמוכות וזה גורם לכך שאני לא מנצל את הקיזוז מעמ מספיק לדעתי.

פורסם

תבדוק אם רואה החשבון שלך. אם אתה עובד מהבית אז יש לך משרד בבית ואולי אתה יכול להעמיס חלק יחסי של החשמל, מים וארנונה.

רק קח בחשבון שזה אומר שיבדקו אותך בפינצטה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שני דברים שונים:

תכנון מס - מדובר על מס הכנסה שאתה משלם ואיך להקטין אותו, בד"כ זה מצטרף לנושא של הפרשות פנסיוניות, קרנות השתלמות, הוצאות מוכרות במס (החל מתרומות וכלה בלימודים).

קיזוז מע"מ - הכרה בהוצאות עבור העסק בתמורה לקיזוז במע"מ שאתה מעביר למדינה.

בשני המקרים כדאי להתייעץ עם רואה חשבון שגם מתמחה בתכנון מס.

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

תבדוק אם רואה החשבון שלך. אם אתה עובד מהבית אז יש לך משרד בבית ואולי אתה יכול להעמיס חלק יחסי של החשמל, מים וארנונה.

רק קח בחשבון שזה אומר שיבדקו אותך בפינצטה.

רו״ח טוב אמור לעשות את זה בצורה כזו שלא יבדקו אותך בפינצטה. כלומר לדעת מראש על איזה גובה של הוצאות הגיוני לדווח.

אם אתה מגיע למצב שבודקים אותך בפינצטה, זה רע גם לך וגם לרוה״ח.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

גם רואי החשבון הטובים ביותר יודעים שהתקרבו לגבול כשמתחילים לשאול שאלות.

אנחנו כהדיוטות לעולם לא נדע אם התקרבו לגבול כמה שניתן בצד הבטוח או שלקחו מקדמי ביטחון היסטריים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אני עובד מהבית והרו”ח מקזז חלק מארנונה מים חשמל וכו’

לא בדקו אותי ב”ה אף פעם, אבל אני לבן לגמרי בכל מקרה.

ולנושא השרשור - אכן השאלה לא כ”כ ברורה, הכתובת היא רו”ח שלך.

עריכה אחרונה על ידי - XM -

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...