Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לקנות אאוטלנדר שנים 2014-2016 (אילוצי תקציב) , 7 מקומות.

במקרה נתקלתי במידע על גירים רציפים והחסרונות שלהם , דובר על כך שהם מורכבים יותר מהגיר האוטומטי הרגיל 

ושאם יש בעיות בארץ לא יודעים לשפץ אותם והאופציה היא לקנות חדש , שמעתי כ- 60 אלף ש"ח.

אני קונה אוטו די ישן שעברו כבר קילומטארג' מכובדים שנעים סביב 150-170ק"מ וכוונה הינה להחזיק את הרכב שנים ארוכות , סביר אפילו שזה יהיה עד הסוף.

הסטיגמה על מיצוביש אאוטלנדר היא שאמין ואין בעיות.

1. האם אני צריך לחשוש מאורך החיים של גיר רציף?

2. האם במקרה והיה תקלה בגיר , לא משפצים בארץ ?

3. האם עלות גיר חדש היא באמת 60 אלף ? סכום מטורך ביותר , שזה בעצם עלות כל הרכב בגילאים כאלה

4. האם יש דגש מיוחד לעניין הטיפולים השוטפים בגיר הרציף שצריך לבדוק? כמו כל כמה זמן צריך להחליף שמן גיר ? וכו

אודה לתשובותיכם המלומדות

פורסם

1. אין מה לחשוש כ-50000 אאוטלנדרים נעים בכבישי ישראל, לא ידוע על בעיה מיוחדת בגיר.

2. משפצים העלות היא סביב 8000 ש"ח במקום שמתמחה בזה.

3. החלפת נוזל גיר כל 4 שנים / 80000 ק"מ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1. תודה על התשובה המפורטת.

2. הבנתי שבאוגוסט 15 האאוטלנדר עברה מתיחת פנים. 

הפערים במחיר בין אאוטלנדר לפני המתיחה ואחריה הוא בין 10- 20 אש"ח .

האם השינויים מהותיים ושווים את ההשקעה הנוספת ?

• תוכן חדש...