Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"פתיחת" מסך מולטימדיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסך מולטימדיה ברכב שלי עובד מול "אנדרואיד אוטו" ומקבל מהסמסונג שלי מספר מוגבל של אפליקציות - וויז, יוטיוב מוזיקה, איזי (למה לעזאזל דווקא איזי...?!) ועוד כמה אפליקציות שלא מהותיות לי

אני רוצה לפתוח את המסך ליוטיוב הרגיל (הקרנת סרטונים) ולאפליקציה של יאהו (שמראה מסחר בני"ע).

אני מניח שמדובר בפתיחה כללית של המסך, אבל עד כה קיבלתי רק הצעות להחליף את המסך. 

אולי יש המלצה על מישהו שיכול "לפתוח" את המסך הקיים (או שזה בכלל לא אפשרי לביצוע כמו שאני מתכוון?)?

פורסם

מציע שתכתוב באיזה רכב מדובר, ואם מדובר במסך מקורי או בהתקנה מקומית של היבואן. אז אולי מישהו יכול לעזור לך.

לא שאני מבין למה בנאדם ירצה סרטים ומניות במסך של הרכב, אבל בהצלחה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אתה יכול לבחור איזה אפליקציות יוצגו באנדרואיד אוטו  בהגדרות המכשיר שלך. המסך הוא רק צינור להצגת מה שקורה על הטלפון. 

לגופו של עניין לצורך הצגת Youtube יש כמה אלטרנטיבות למשל זה:

שימוש בעת נהיגה לא מומלץ ואסור עפ"י חוק

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמו שנאמר מעל, אין פה עניין של פתיחת המסך. מערכת המולטימדיה באוטו שלך היא לא זו שמסננת את התכנים, אלא Android Auto עצמו שרץ אצלך בטלפון. הוא מתוכנן להעביר למערכת רק אפליקציות מסוימות שסומנו לשם כך - בגדול, אפליקציות ניווט, מוזיקה/פודקאסטים, ותקשורת (טלפון/הודעות). שאר האפליקציות בטלפון שלך לא נבנו לעבוד עם Android Auto, ולכן לא מופיעות שם.

• תוכן חדש...