Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני מתלבט האם לקנות טויוטה קורולה הייבריד סטיישן 2019 120000 קמ במחיר 100000 יד ראשונה.

האם הרכב הזה בשנתון הזה נחשב טוב? האם המחיר נחשב טוב?

כמו כן, למה לשים לב בקניה?

תודה מראש,

רועי.

פורסם (נערך)

בזמן האחרון יש התעניינות ברכב הזה בפורום.

מחיר המחירון שלו במחירון יצחק לוי סביב 100 אלף ₪ לרכב מיד פרטית (תלוי ברמת הגימור, תאריך עליה לכביש וקילומטרז) ולכן לאור הקילומטרז' הגבוה ברכב שאתה מתעניין בו המחיר נראה לי גבוה.

האם זה רכב מאדם פרטי או ליסינג וכו', איזה רמת גימור ספייס או ספייס פלוס, חשוב לבדוק האם יש לו לכל הפחות הארכת אחרית על הסוללה או על כל הרכב? 

יש לי כזה רכב משנת 2019 כרגע עם 55 אלף ק"מ, קניתי אותו חדש מהיבואן, הרכב נותן חבילה מלאה ומאוזנת לצרכים משפחתיים, רכב מודרני לחלוטין, חסכוני בדלק, נוח מאד, לא היו בו שום תקלות, אבל בכל מקרה ישנה אפשרות לביצוע הארכת אחריות על הסוללה או על הרכב כולו עד השנה ה- 12 (כמו עוד דגמי טויוטה) זה נותן לך שקט נפשי כמו ברכישת רכב חדש מהיבואן שאין בשום רכב אחר בישראל.

אבל השאלה מה הצרכים שלך מהרכב, כמה נוסעים יהיו ברכב, מה תוואי הנסיעה, מהי צורת הנהיגה שלך וכו'?

גם פרארי פתוחה עם 2 דלתות היא רכב מעולה, אבל אני מניח שבשביל הצרכים שלך זה יהיה חרא של רכב 🤣

האם אתה מתלבט לגבי עוד רכבים?

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...