Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנשא אופניים לפורסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מנשא ל-2 זוגות של אופניים לפורסטר. כל זוג 12/13 ק"ג. אין וו גרירה וברוב המקרים אין מקום ברכב. אזה סוג עדיף כדי לנסוע גם בכביש 6 כמה מאות ק"מ בלי בעיות ועד כמה שזה אפשר בנוח? גג (אין לי גגון) או אחורי?

פורסם

עם מתקן גנרי ל-3 זוגות שמתלבש על הדלת האחורית עם כל מיני רצועות אפשר לנסוע גם עד אילת וחזרה, מניסיון...

מה שכן, בטווח הארוך יהיו כל מיני שריטות קטנות, זה בלתי נמנע.

מתקן לגג עדיף בכל הקשור לשמירה על הרכב, לא זול,

הכי טוב לדעתי האישית מתקן שמתלבש על וו גרירה - האופציה הכי יקרה כצפוי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה לא יכול לקפל את המושב האחורי ופשוט לזרוק את האופניים מאחורה. הכי קל והכי נוח ומהיר. אם בפורד פיאסטה הכנסתי שתי זוגות ככה בבגאז', אז בפורסטר בטוח לא צריכה להיות בעיה.

פורסם
לפני שעה, bobi כתב:

בפורד פיאסטה הכנסתי שתי זוגות ככה בבגאז',

בלי לפרק גלגלים? איך בדיוק?

לפני שעה, bobi כתב:

לקפל את המושב האחורי ופשוט לזרוק את האופניים מאחורה

פות"ש כתב ש...

בתאריך 22.9.2023 בשעה 18:49, mikyl כתב:

ברוב המקרים אין מקום ברכב

לדעתי מתקן נשיאה איכותי לדלת האחורית הוא הפתרון ההגיוני ביותר.

מתקן גג יהיה יקר ולא נוח להעמסה ופריקה בגלל הגובה של הרכב.

לנסיעה ארוכה של מאות ק"מ הייתי שוקל לפרק גלגלים, כדי להוריד משקל ורוחב.

באופניים איכותיים פירוק והרכבת גלגלים זה עניין של דקות.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, BoazB11 כתב:

בלי לפרק גלגלים? איך בדיוק?

בתמונה זוג אופניים נכנס בלי בעיה לפורד פיאסטה בלי צורך לפרק משהו. אין לי תמונה אבל גם עשיתי את זה עם שני זוגות.

בפורסטר בכלל לא צריכה להיות בעיה.

327297213_BikesinsideaFordFiestatrunk.jpg.cd5cd2a029d69c6c3fb777c9e613ebc6(1).thumb.jpg.c78747803cca266779a55e34767b2dc2.jpg

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

ברור שאפשר להכניס אופניים בלי פירוק גלגל לפורסטר. כבר עשיתי את זה, נדמה לי אפילו עם 2 זוגות. לפורסטר עם תא מטען ריק וזה לא המצב שלי בדרך כלל. אין לי צורך בוו גרירה ולהתקין אותו רק בשביל מנשא נראה לי יקר מדי. חוץ מזה בדור 5 התקנת וו גרירה היא בעיתית. אז מה שנשאר זה מנשא תלוי או על הגג. עד כמה זה מסובך (לוקח זמן) להתקין SARIS? האם אפשר לפתוח/להרים דלת אחורית בלי לפרוק את האופניים? איך זה בנסיעה ביחס למתקן על הגג? 

מתקן על הגג דורש גגון שגם אין לי. גם גגון  איכותי עוד לפני 2 מנשאים הוא לא זול. ישנה גם בעיה של רעש וצריחת דלק אם לא מפרקים/מתקינים לפני כל נסיעה. ראיתי את TreeFrog על ואקום, איך הם? למישהו יש ניסיון?

פורסם (נערך)

אני עם מנשא סריס בונס והוא פשוט לפירוק והרכבה. 

יכול להעיד שיש לי גגון, והרעש בלתי נסבלללל.

גם רק הפסים, הורדתי ולא האמנתי כמה שפתאום הרכב שקט.

מה שכן, אין אפשרות לפתיחת הדלת האחורית שהאופניים מורכבות כמובן, אפשר שאין אופניים והמנשא מורכב, אבל כדאי לפרק שאין אופניים, גם כי הוא מגביל בנסיעה אחורה, הוא בולט, וגם כי אפשר לגנוב אותו תוך דקה.

ליאור.

עריכה אחרונה על ידי bjlb
  • אהבתי 1
פורסם

לגבי גגון ורעש - יש גגון ויש גגון.

הגגונים הזולים/גנריים עם פרופיל מרובע - השם ירחם,

לעומת זאת משהו יקר יותר בסגנון thule ומעלה - כמעט בלתי מורגש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...