Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, Gavrik כתב:

עכשיו שאלה לחברי הפורום - כשאני נוסע עם אצבע על הגז פול, חיווי הסוללה יורד 2-3 פסים ממלאה לחצי+- זה תקין?

יש לי City Runner עם כ 800 ק"מ וגם אצלי זה ככה, במיוחד כשהסוללה לא מלאה לגמרי.

מותקן אצלי בנוסף מד מתח סוללה ורואים שקיעה בכמה וולט ברכיבה בפול גז. 

עשיתי לא מזמן מדידת טווח, יצאתי עם סוללה מלאה ורכבתי עד שהוא נעצר, יצא 33 ק"מ במקום 40 שהיצרן מבטיח. 

בערך 70%-80% בניסוי הזה רכבתי בפול גז 40-45 קמ"ש ורק כשראיתי שאני הולך להיתקע רחוק מהבית ירדתי ל 30 קמ"ש בשביל לחסוך סוללה. 

אני שוקל מעל 100 קילו כך שנראה לי שהטווח שקיבלתי מצביע על סוללה תקינה.

בכל מקרה, לדעתי 45 קמ"ש זו מהירות גדולה מידי לכלים האלו למרות שזה מפתה וגם אני רוכב ככה במקומות שזה מתאפשר.

תתחדש!

• אהבתי 1

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

טוב  החששות התממשו, עוד לא הגעתי לטעינה ראשונה עברו 11 יום מאז שקניתי אותו והקורקינט פשוט נכבה אחרי נסיעה מצטברת של 10 קילומטר ולא מגיב.

נסעתי לmii2 הם אמרו שהסוללה מתה כנראה בגלל שהקורקינט לא נסע כמעט ואוחסן עם סוללה מלאה כל הזמן.

לא נשמע שהבחור שש להחזיר את הכסף, דיברתי איתו עכשיו הוא לא מאמין שהסוללה מתה כי הוא בקושי נסע בו. (בן שנה עבר 600 ק"מ סה"כ)

מה האופציות שלי להחזיר את הכסף? העברתי לו בביט. 

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

ידעת מראש את הסיכונים, מה אתה רוצה מהבחור?

• רעיון גרוע 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

מה זאת אומרת ידעתי? קניתי ממנו קורקינט חדש בן שנה שנסע 600 ק"מ שלפי טענתו נבדק בחברה לפני סה"כ 100 ק"מ והכל תקין. - שתבין זה גם כלום קילומטראז עבור קורקינט, הקורקינטים האלו נוסעים בדר"כ 2000-3000 קילומטרים על סוללה אחת.
מילא אם הייתי נוסע עליו לפחות כמה חודשים ואז הסוללה הייתה מתפגרת, אז באמת לא היה מה לעשות, אבל הסוללה מתה עוד לפני שהספקתי להגיע להטענה הראשונה שלו, זה אומר שהוא נמכר לי במצב לא תקין אם זה ביודעין או לא.

מעניין אם היית קונה ממישהו מכשיר סלולר בן שנה או רכב בן שנה והוא היה מת למחרת גם היית מאשים את עצמך?

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

אני עם קורקיטנט שיומי הראשון בן 5 שנים 

והוא בסדר בירושלים עם רוכב שמן כמוני ,מחזיק איזה 12 ק"מ בנסיעה. בעליות קשות אני כמובן דוחף עם הרגל.

יש פנצ'ר בגלגל אחורי.

הולך לקנות פנימית- 20 שקל. יאללה נחליף לבד. ביוטיוב זה ממש קל. איזה קל ואיזה נעליים! בכיתי!

חוזר לחנות אומר לו מישהו כמעט קיבל מכות על זה שאני מנסה להחליף לבד. תחליף לי אומר לי 200 שקל.

אמרתי לו על כל פנצ'ר אני אשלם 200 שקל?

קניתי ב50 שקל גלגל מלא ואנשים בתלפיות עזרו לי להכניס אותו {קל זה לא היה}

אני חושב לקנות את זה

https://ksp.co.il/web/item/268377

2 גלגלים מלאים אין בעיה של פנצ'ר

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לא מכיר את האוקס והריידר, בשבילי אלו קורקינטים כבדים מידי ויקרים מידי בשביל נסיעה בית-רכבת-עבודה של 4 ק"מ.

אני בסוף קניתי את הזירו 8 שדיי סוגר לי את הפינה של קורקינט קל מספיק לקחת בידיים ולעלות איתו לרכבת, אך חזק מספיק כדי לעלות עליות ולנסוע לפעמים 15+- ק"מ לסידורים.

קניתי אותו במבצע של 1,800 שקל בגלל שהוא זול ולא ציפיתי למשהו ואוו אך בינתיים גיליתי קורקינט מצויין לצרכים שלי שדיי הפתיע.

המשקל 17 ק"ג, לא קל אבל לא כבד כמו רוב הקורקינטים הרציניים ששוקלים 20+, ומנגנון הקיפול המכאני (שלוקח בדיוק 3 שניות לקיפול) דיי מצילים אותי בהחלפת רכבות כשאני צריך לקפל אותו זריז לקחת בידיים ולרוץ במדרגות לרכבת הבאה.

המהירות מספקת, עם השיומי הייתי מרגיש כמו טרף בנתיב הימני, אבל המחסור בבולמי זעזועים לא היה מאפשר לנסוע על מדרכה. עם הזירו 8 אני יכול לנסוע גם בנוחות (ובזהירות) על המדרכה איפה שצריך בזכות בולמי זעזועים רציניים וגם בנתיב הימני בלי להרגיש כמו טרף מסכן.

טווח ריאלי של +-17 ק"מ גם הציל אותי פעם (בהשוואה לשיומי ששם הטווח הריאלי הוא 8 ק"מ+-) כשבטעות  ירדתי בתחנת רכבת הלא נכונה והייתה לי פגישה.

בנוסף יש שקע USB, תאורה מצויינת, בלם אחורי וקדמי (אמנם תוף אבל מספיק חזק ולא מצריך תחזוקה), מוט הגה שעולה מספיק גבוהה לאנשים גבוהים ומשטח רחב מספיק ומצופה ציפוי שלא מחליק.

לדעתי ב300-400 שקל יותר מהשיומי זה לגמרי no brainer לכל מי שמחפש קורקינט בית-עבודה-רכבת קל.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...