Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

יש למישהו מושג מה עושים עם הקוד של מערכת האודיו בהונדה ג'ז? בלי ששמים קוד- אין איך להשתמש במערכת ואין לי מושג מה הקוד..

זה רכב יד2 ואין דרך להשיג את הבעלים הקודמים 🤔

עריכה אחרונה על ידי אושריתת
טעות מקלדת
פורסם

ממליץ לפנות ליבואן. אולי יש לו תקוד של המערכת. כמובן שהוא יבקש רישיון רכב. לראות שהרכב שלך.

אם יש ספר רכב. לפעמים יש מדבקה ששם רשום הקוד.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

תוכלי לפנות גם למוסך מרשת היבןאן. גם אם לא יפתרו את הבעיה יוכלו לכוון אותך.

אגב, לפעמים הקוד צמוד לאחד המפתחות. את המפתח הזה אני שם כרזרבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 11.9.2023 בשעה 12:23, אושריתת כתב:

שלום לכולם.

יש למישהו מושג מה עושים עם הקוד של מערכת האודיו בהונדה ג'ז? בלי ששמים קוד- אין איך להשתמש במערכת ואין לי מושג מה הקוד..

זה רכב יד2 ואין דרך להשיג את הבעלים הקודמים 🤔

היית במצב דומה לאחרונה עם סיוויק.

הם עונים שם בהונדה ומנסים לעזור. נתנו לי קוד שקצת היה קשה להזין. אבל לפני שמיציתי את ההליך הזה בו חיפשו עוד פתרון תוכנה כלשהו הציעו לי לנתק את המצבר ל 5 דקות ולהחזיר. זה עבד.

פורסם (נערך)

בלינק שברנד צירף עוזרים מאד!

אמרו לי שם מה הקוד, תודה רבה!

אם עוד מישהו ישאל- מסתבר שזה קורה בעקבות החלפת מצבר.

עכשיו השאלה היא- איך מנתקים את הכאבל של המינוס במצבר....? זה מצריך מברג? פותח ברגים?

🤣

לפני 4 דקות, razi_pazi כתב:

הם עונים שם בהונדה ומנסים לעזור. נתנו לי קוד שקצת היה קשה להזין. אבל לפני שמיציתי את ההליך הזה בו חיפשו עוד פתרון תוכנה כלשהו הציעו לי לנתק את המצבר ל 5 דקות ולהחזיר. זה עבד.

הו, אז זה בדיוק מה ששאלתי עכשיו- איך מנתקים? 🙈

עריכה אחרונה על ידי אושריתת
טעות
פורסם
לפני 7 דקות, razi_pazi כתב:

עם הכלי שבתמונה. מספיק לנתק את אחד הצדדים. בזהירות כדי לא לסגור מעגל.

יש העדפה איזה לנתק אבל אני לא בקיא.

פשוט מאוד סך הכל

Screenshot_20230912_160457_Chrome.jpg

במוקד הונדה היא אמרה לי לנתק את המינוס.

מה פירוש בזהירות כדי לא לסגור מעגל? 😱

פורסם
לפני שעה, razi_pazi כתב:

מוזר מאד. הרעיון של הקוד הוא להגן על המערכת מפני גניבה - על ידי שיתוקה לאחר מספר דקות ניתוק מהמצבר.

חשמלאי טוב מחבר מקור זרם לרכב למשך פעולת החלפת המצבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

מוזר מאד. הרעיון של הקוד הוא להגן על המערכת מפני גניבה - על ידי שיתוקה לאחר מספר דקות ניתוק מהמצבר.

חשמלאי טוב מחבר מקור זרם לרכב למשך פעולת החלפת המצבר.

אנחנו מדברים על קוד למערכת אודיו, לא לרכב

פורסם (נערך)

הקוד הוא להגנה על מערכת הסטריאו מגניבה. זה מה שנאמר לי בשירות של הונדה.

הגיון אין כאן כי המערכת מובנית ברכב. או שיש ואני לא מזהה אותו...

אבל זה עבד

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תוכן חדש...