Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקסים וצמיגים ליונדאי 2016 i10

מעבר לפיתרון נפתר ע"י vladclar,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• פיתרון
פורסם

לא הייתי מתפשר על צמיג לא ידוע בשביל לחסוך 200₪ וולנסוע על צמיגים עם מרחק בלימה יותר ארוך במשך3 שנים .

קונטיננטל טובים, מישלין טובים. וזה בנוסף לכל האחרים שרשמתי,  והם צריכים להיות יותר זולים.

תעשה את הבירורים מחר ותקנה משהו נורמלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שווה להשקיע,  וכדי לסבך קצת,  גם בתוך היצרנים האכותיים יש דגמים שונים ורמות איכות שונות.

הצמיג מגיע עם מדבקה המציינת רמות רעש חסכון ואחיזה

ה-I10  החדשות למשל מגיעות עם צמיגים משלושה יצרנים.

דוגמה למטה.

I10_Tires.gif

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)

חשוב להבין מה משמעות הדירוגים האלו ולא ללכת שולל (או בצורה עיוורת) אחריהם.

https://www.tyrereviews.com/Article/EU-Tire-Label-Current-status-and-challenges.htm

(והאמת, שנראה שגם בשיטת המבחן יש מקום לגמישות מסויימת בתוצאות, וזה מבלי להתייחס לכך שהמציאות יכולה להיות שונה מאוד)

כמו כן, התווית השתנתה בעקרון לפני כשנתיים, מה שעשוי לתרום לבלבול כלשהו בין הדרגות השונות:

https://www.goodyear.eu/en_gb/consumer/learn/eu-tire-label-explained.html

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני שעה, Tom_22 כתב:

חשוב להבין מה משמעות הדירוגים האלו ולא ללכת שולל (או בצורה עיוורת) אחריהם.

https://www.tyrereviews.com/Article/EU-Tire-Label-Current-status-and-challenges.htm

(והאמת, שנראה שגם בשיטת המבחן יש מקום לגמישות מסויימת בתוצאות, וזה מבלי להתייחס לכך שהמציאות יכולה להיות שונה מאוד)

כמו כן, התווית השתנתה בעקרון לפני כשנתיים, מה שעשוי לתרום לבלבול כלשהו בין הדרגות השונות:

https://www.goodyear.eu/en_gb/consumer/learn/eu-tire-label-explained.html

המלצה עם השורות המסומנות עלולה להתפרש   כהמלצה מדאיגה / דיס-המלצה

ללא הסבר כלשהו.

פורסם

נתתי את מקורות המידע. איזה עוד הסבר אתה מבקש?

צריך להכיר במגבלות של מה שהתווית הזו מייצגת. לא כתבתי שאתה טועה, מצד שני אתה זה שהדגיש את ענין האחיזה, שבתווית מוגבל למבחן בלימה ברטוב בתנאים מסויימים.

פורסם
לפני 3 שעות, רוןS כתב:

שווה להשקיע,  וכדי לסבך קצת,  גם בתוך היצרנים האכותיים יש דגמים שונים ורמות איכות שונות.

הצמיג מגיע עם מדבקה המציינת רמות רעש חסכון ואחיזה

ה-I10  החדשות למשל מגיעות עם צמיגים משלושה יצרנים.

דוגמה למטה.

I10_Tires.gif

שלי זה 2016 סופרים עם המידות של אינטנס איספיר(הרמת גימור הנמוכה של החדשות) והרכיבו להם קונטיננטל 

פורסם
לפני שעה, Tom_22 כתב:

...מוגבל למבחן בלימה ברטוב בתנאים מסויימים.

אין ללקוח המזדמן שפע מידע על התנהגות הצמיג, רק זה וציון ה-traction.

מתנצל על המוגבלות שלי,  ותודה על המאמץ שלך.

לפני 42 דקות, cohen motor 377 כתב:

שלי זה 2016 סופרים עם המידות של אינטנס איספיר(הרמת גימור הנמוכה של החדשות) והרכיבו להם קונטיננטל 

רק נתתי דוגמה לצמיגים שיונדאי משתמשת בהם.(ז"א  אין חשש להתאמה)

הם חלק מהרשימה של @vladclar  .   כולה מורכבת מחברות צמיגים מוכרות לטובה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

חלילה, דבר לא נאמר לגביך אישית.

רק לקחתי את מה שאמרת וסיבכתי יותר 😉

ומופנה כמובן לכל מי שקורא ולא רק לך.

וכן, התווית היא אכן עזר להשוואה, ואני מניח שב-Traction אתה מתכוון למבחן ה-UTQG האמריקאי (שלא כל הצמיגים שנמכרים כאן עוברים אותו למיטב ידיעתי)? וגם במקרה שלו מוטב להכיר בטיב המבחנים. בקיצור, טוב, אבל אם יש מבחנים אובייקטיבים זמינים (ואתר Tyrereviews מכיל רבים כאלו) על דגם הצמיג המבוקש ובמידה לכל הפחות קרובה (נדיר במקרה הנוכחי), עוד יותר טוב.

אגב, באותה מידה (no pun intended), היעזרות בחוות דעת משתמשים מהאתר הנ"ל (וגם מפה) גם עשויות להיות בעייתייות שכן הן יותר סובייקטיביות, במידות שונות, רכבים שונים, תנאי מז"א שונים, מפעל ייצור שונה (שנוכחנו בעבר כבר השפעה, בדוגמת צמיגי גודייר אפישנטגריפ - אגב, גם נבדל בתווית ה-EU). צריך לדעת לאזן בין כל הדברים שנאמרים וכתובים.

פורסם

טוב אז ככה, ברוך ה' אני אחרי זה.

אחרי שעשיתי הרבה סקירות והשוואות, הגעתי למסקנה ש"צמיגי חנניה" הכי רלוונטי בשבילי, נסעתי אליו והוא הרכיב לי זוג קונטיננטל ב 690 ש"ח, הוא אחלה בן אדם וגם הבן שלו אלנבי, אני ממליץ על המקום הזה, הם אנשים טובים יחס טוב ועבודה מהירה, פחות מעשר דקות הייתי בחוץ,

הם נמצאים ברחוב יעקב וסרמן 2 תל אביב.

20230824_100045.thumb.jpg.97a15238de17f62677c7ee98145fe7ee.jpg

תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים,

ובפרט ל  @vladclar שהתכתב איתי כאילו זה ווצאפ' ועזר לי להגיע לצמיג המדוייק.

יום מבורך לכולם.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...