Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין, יש מתחרה מאוד רציני לרכב הזה, וזה הMX5

ביררת אצל היבואן אולי יש להם במלאי, זה רכב באותו סגנון בדיוק, אולי שווה לחשוב לכיוונו.

מקס

<-- זה היעד :evil:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשביל עוד 60000 אני קונה קיה פיקנטו חדשה...
ראבק 60K בשביל חתיכת פיברגלאס, לא הגזימו?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 21.8.2023 בשעה 07:25, ניקו פ. כתב:

ייתכן ותוכל לתבוע אותם על הוצאות התניידות מהרגע שהחוזה הופר ועד קבלת הרכב בפועל. 

במידה ובחוזה יש כסת''ח והוא לא הופר, אין לך הרבה מה לעשות מלבד לפנות לשירות הלקוחות. 

לא בטוח שאין הרבה מה לעשות גם במקרה של כסת"ח, ולא נראה שהחוק מאפשר זאת. מוצר אמור להיות "משודך/נעול/אזוק" ללקוח בזמן ההזמנה. מחוק הגנת הצרכן:

2.    (א)  לא יעשה עוסק דבר – במעשה או במחדל, בכתב או בעל פה או בכל דרך אחרת לרבות לאחר מועד ההתקשרות בעסקה – העלול להטעות צרכן בכל ענין מהותי בעסקה (להלן – הטעיה); בלי לגרוע מכלליות האמור יראו ענינים אלה כמהותיים בעסקה:

(3)   מועד ההספקה או מועד מתן השירות;

• רעיון טוב! 1
פורסם

התעיינתי גם ברכב (באותו הצבע) באמצע יולי - נאמר לי כי יש רכב בצבע כחול ראלי אחד להזמנה אשר יגיע בספטמבר.

לצערי (למזלי?) לא המשכתי עם ההזמנה מסיבות אישיות.

נמשיך להמתין לדגם עם הEyesight.

פורסם
לפני 10 שעות, סולל הדרך כתב:

בשביל עוד 60000 אני קונה קיה פיקנטו חדשה...
ראבק 60K בשביל חתיכת פיברגלאס, לא הגזימו?

פיקנטו כבר עולה 90k פלוס בארץ הקודש או 80K באפס קילומטר.🫣

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, mcaspi כתב:

לא בטוח שאין הרבה מה לעשות גם במקרה של כסת"ח, ולא נראה שהחוק מאפשר זאת. מוצר אמור להיות "משודך/נעול/אזוק" ללקוח בזמן ההזמנה. מחוק הגנת הצרכן:

2.    (א)  לא יעשה עוסק דבר – במעשה או במחדל, בכתב או בעל פה או בכל דרך אחרת לרבות לאחר מועד ההתקשרות בעסקה – העלול להטעות צרכן בכל ענין מהותי בעסקה (להלן – הטעיה); בלי לגרוע מכלליות האמור יראו ענינים אלה כמהותיים בעסקה:

(3)   מועד ההספקה או מועד מתן השירות;

כן אבל אם מה שסוכם בחוזה זה ספטמבר, וזה שאולי יש אפשרות לקבל ביולי כצ'ופר, אז זה שדוחים אותו לא אומר שהם הטעו אותו, לפחות לא מבחינה משפטית. הכל תלוי מה נוסח הדברים ומה נחתם בחוזה המכירה, שעוד לא שמענו עליו בשרשור זה. כמובן שאתה צודק, אבל בלי פרטים אישיים אפשר לדעת באמת. 

בכל מקרה כרגיל כוחו של בפורום סגר את הסיפור. חבל שלא יודעים לתת שירות בשביל גזר ולא רק עם מקל. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אם פותחים הזמנה והרכב בארץ אין לי מושג מה רושמים.
אם פותחים הזמנה והרכב לא בארץ רושמים "מועד אספקה משוער X".
האם זה אומר שמשהו סוכם או הובטח? לא יודע. המילה "משוער" לא נשמעת לי כמו התחייבות משפטית.
בכל מקרה הנושא המשפטי פחות מעניין. יותר ההתנהלות. במקום להבטיח סתם יכלו מראש להגיד ספט'. מניח שלא היו תלונות במקרה הזה.
הם תיקנו את ה"טעות" שלהם (לא יודע איך לקרוא למה שהם עשו). נקווה שפותח השרשור יקבל רכב נהדר ויהנה ממנו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני במקומך, כמו שייעצו לך פה, מבטל את ההזמנה. לא הגיוני שהזמנת בחודש מרץ רכב ושילמת עליו כבר סכום שאנשים לוקחים משכנתא עליו, ואומרים לך שיגיע רק באוקטובר. 

ראיתי BRZ חדשות שאנשים מוכרים לאחר שקנו, אתה יכול להביא אחת עם נתונים ולהשאר עם עודף ולהשקיע בה קצת או לטוס לחו"ל. 

פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

אם פותחים הזמנה והרכב לא בארץ רושמים "מועד אספקה משוער X".
האם זה אומר שמשהו סוכם או הובטח?

שאני פתחתי הזמנה, אשת המכירות יידעה אותי שבצבע שאני רוצה, אין יותר מכוניות במשלוח הראשון. לכן, ההזמנה שלי שוייכה למשלוח השני, כאשר יש להם שקיפות מלאה לגבי כמות המכוניות והצבעים של אותו משלוח. בזמן שמזמינים מכונית ממשלוח עתידי, היא מסומנת כמוזמנת, ויורדת מהמלאי העתידי הזמין להזמנה, כדי למנוע מצב שמוכרים את אותה מכונית יותר מפעם אחת. המשלוח כמובן יכול להתעכב, אבל אם המשלוח הגיע, המכונית המסומנת עבור הלקוח עדיין שמורה עבורו, אלא אם הוא לא משלם את יתרת התשלום תוך זמן נקוב.

בסופו של דבר, קיבלתי מכונית מהמשלוח הראשון, כי מי שהזמין אותה במקור, לא העביר את יתרת הכסף והיבואן קידם את המכונית שלו עבורי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 3 שעות, menir1 כתב:

שאני פתחתי הזמנה, אשת המכירות יידעה אותי שבצבע שאני רוצה, אין יותר מכוניות במשלוח הראשון. לכן, ההזמנה שלי שוייכה למשלוח השני, כאשר יש להם שקיפות מלאה לגבי כמות המכוניות והצבעים של אותו משלוח. בזמן שמזמינים מכונית ממשלוח עתידי, היא מסומנת כמוזמנת, ויורדת מהמלאי העתידי הזמין להזמנה, כדי למנוע מצב שמוכרים את אותה מכונית יותר מפעם אחת. המשלוח כמובן יכול להתעכב, אבל אם המשלוח הגיע, המכונית המסומנת עבור הלקוח עדיין שמורה עבורו, אלא אם הוא לא משלם את יתרת התשלום תוך זמן נקוב.

בסופו של דבר, קיבלתי מכונית מהמשלוח הראשון, כי מי שהזמין אותה במקור, לא העביר את יתרת הכסף והיבואן קידם את המכונית שלו עבורי.

גם אני הייתי באותו מצב כמוך בעת ההזמנה בסוף מרץ ולכן הסכמתי להמתין למשלוח השני. הנה תראה איפה אני היום ואיפה המכוניות מאותו צבע שעלו בינתיים על הכביש בלי לאותת לעברי.

פורסם

רוצה Brz כחולה? השאלה היא מתי

רוצה פורסטר כחול? התשובה היא שלא ניתן להזמין 

עולם מוזר...

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, mcshmupi כתב:

רוצה Brz כחולה? השאלה היא מתי

רוצה פורסטר כחול? התשובה היא שלא ניתן להזמין 

עולם מוזר...

זה לא כזה הזוי, צבע כחול לא הולך חזק בישראל אלא רוב המכירות הם לבן, שחור וגווני אפור כסוף. לכן היבואן אולי מפחד להיתקע עם כחול. במיוחד שכשמדובר ברכב ספורטיבי כמו brz אנשים מחפשים צבעים מיוחדים כמו אדום כחול וכו וכו ופורסטר הוא עממי יותר (לא מצדיק שלא מנסים להביא כמה יחידות בודדות למי שרוצה) אבל זה הסבר הגיוני מתוך כמה הסברים אפשריים

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • תוכן חדש...