Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין לבצע ציפוי ננו שבוע הבא אבל הרכב כרגע מלוכלך וצריך לשטוף אותו לפני שאני מביא אותו

האם יש חומרים מסויימים לדוגמא שמפו שמומלץ להשתמש בהם לאחר הציפוי כדי לשמור או לפגוע בציפוי? כנ״ל לגבי אביזרים כמו מטליות מיקרופיבר? 

תודה

פורסם

אם זה מה שאמר לך הדיטיילר, תחפש מישהו אחר.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעה, Coro כתב:

אם זה מה שאמר לך הדיטיילר, תחפש מישהו אחר.

לא בטוח למה אתה מתכון את האמת

זו נטו תהייה שלי ואני לא מבין כל כך בנושא, פשוט זכור לי שקראתי בעבר שיש משהו שונה בדרך שבה שוטפים רכב שעבר ציפוי ננו

אם זה בנוגע להגעה עם רכב שטוף אז אמרו לי להגיע עם רכב שטוף כדי שיוכלו לתת הצעת מחיר מתאימה לפי מצב הרכב, וזכור לי שגם בעוד מקום שהתעניינתי אצלו שאלו אותי אם הרכב נקי כשחשבתי להגיע

פורסם

הבנתי עכשיו.

לגבי שטיפה - אופטימלי לשטוף עם גרניק, חומרי prewash ושמפו לרכב ללא ווקס. מגבות מיקרופייבר לשטיפה ומגבות עבות ורכות עם סיבים ארוכים לייבוש. נוזל קוויק דיטיילר יעזור לייבוש וגם יחזק את הציפוי.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...