Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מחפשים LAST MINUTE FLIGHTS?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הטיסות שאני רואה מהיום להיום או מחר הם במחירים הזוים קצת

יעד אחד ב150$ והשאר 300$ וצפונה עם מזוודות 25 קג  - אפשר לחשוב אני טס לאמריקה כולה אירופה.

מספיק לי תיק גב בלחץ לכמה ימים 

חיפשתי בHULYO ו CHEAPFLIGHTS

פורסם

1. תירגע, אף חברת תעופה לא חייבת לך כלום כולל כרטיסים זולים.

2. נשמע שבדקת בכל מקום חוץ מאתרי חברות התעופה.

3. נסה שוב במחצית השניה של ספטמבר. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לחברת תעופה יותר משתלם לא למכור לך כרטיס ולהוציא מטוס חצי ריק מאשר לרדת לזנ*ת ואז לספוג נזק ארוך טווח (כי כולם יחכו לדקה 90 והם לא יצליחו למכור שום דבר במועד). 

יש את חוליו ואת טיסות סודיות. 

אחרי זה יש לך את סקיי סקאנר שיודע לחפש לכל העולם במקביל ובסוף את חברות התעופה עצמן. 

אם אחרי זה לא מצאת כנראה שאין. 

בעונות שיא כאמור חברות לא מורידות טיסות. אם אתה רוצה תזמין עכשיו מראש ותמצא גל טיסות ב-70 דולר ללונדון אצל וויז אייר למשל. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

זו תמימות ילדותית ממש לחשוב שבפיק של הפיק של העונה יהיו "מציאות של הרגע האחרון".

רוצה לטוס (יחסית) בזול בשבועיים האחרונים של אוגוסט? 

תזמין בסביבות דצמבר-ינואר שנה לפני.

300 דולר כולל מטען והושבה בעונה הזו זו מציאה.

אין מחירים כאלה גם אם מזמינים הרבה זמן מראש.

יש עכשיו מחירים טובים לאוקטובר-נובמבר, ועוד שניה יהיו מחירים מעניינים לתקופת שווקי כריסמס (חופש חנוכה).

שקול לדחות את החופשה לתאריכים הללו.

לחליפין, הבנתי שבעקבות השריפות ביוון היו שם המון ביטולים. אולי זה יכול להיות כיוון

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...