Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול, אתה סתם מאמץ את החלקים המכאניים של המנוע על ידי כך שהוא נאלץ לעשות עבודה בטווח שלא נעים לו. ייתכן שלטווח ארוך זה יקצר לו את החיים.

הויכוח אם עדיף להאיץ מהר או לאט הוא עתיק יומין.

נניח אתה רוצה לנסוע ב60 קמ"ש, עדיף להגיע למהירות הזאת כמה שיותר מהר או לאט לאט?

אני חד משמעית מעדיף להגיע מהר למהירות היעד שלי, אני חושב שזה יותר יעיל אנרגטית וגם יותר נכון מבחינת השתלבות בתנועה.

יש ניסויים שטוענים שזה יותר חסכוני ויש כאלה שהפוך, כנראה תלוי במי שכותב...

16911613563009129742291303084289.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

גם אצלנו בבית - ארונה ליסינג 2023 או 2022, ובשיוט הרכב מחליט "להעביר לניוטרל" כלומר שעון הסל"ד מראה 900~, ונדלקת נורת ECO.. 

יכול להיות שיש קידוד שמסדר את זה?

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...