Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נאמר לי שחייבים להחליף 2 צמיגים ,ודרשו 400 שח לצמיג ?

האם זה קלבר הם של מישלן? האם המחיר סביר?

הצמיג הישן בן שנתיים ,האם כדאי לי לשמור למקרה של פנצר באחד הקדמיים.

כל ה-4 הישנים היו הנקוק. 

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם (נערך)

אחרי שנתיים יש כבר שחיקה משמעותית, לכן ההמלצה להחליף זוג על אותו הסרן היא נכונה ( כדי שהם יהיו זהים בשחיקה ).

קלבר זאת חברת בת של מישלין, אבל בהחלט לא מישלין עצמה.

כדי לתת לך תשובה לגבי המחיר, צריך לדעת מה מידות הצמיגים, כי המחירים שונים בכל מידה.

יש לך ברכב צמיג רזרבי? מה מצבו?  תראה איזה צמיג במצב טוב יותר ותשאיר אותו בתור ספיר. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני לא רואה סיבה לשמור את הצמיג הישן, אלא אם יש לך מחסן,  והוא לא יתפוס לך מקום.

לגבי המחיר, זול זה לא היה :

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=2826&cs=1&diameter=4&aspectRatio=14&width=14

לא עוזר יותר מדי לשאול שאלות אחרי ההחלפה....

https://tires4u.co.il/compare?diameter=4&aspectRatio=14&width=14

מבחר מצומצם מאוד של דגמים,  ולא ברור מה באמת יש במלאי .

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צמיגי קלבר הם של קלבר. המבנה הפיננסי של האחזקות של חברות הצמיגים והמותגים לא בהכרח מעידים על איכות לטובה או לרעה.

ספציפית, צמיגים של קלבר הם בדך כלל בצד של הצמיגים התקציביים-סבירים, אבל אי אפשר לומר שום דבר ללא הדגם המדוייק ולפעמים אפילו המידה וארץ הייצור של הצמיג.

יש מותגים שיש להם דגמים צמיגים מעולים ליד דגמים של צמיגים שלא כדאי להרכיב אותם.

לפעם הבאה הכלל פשוט: קודם שואלים ורק אחר כך קונים.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בתאריך 25.7.2023 בשעה 09:59, teyal כתב:

רשום על הצמיג "מישלן"? כי אם לא אז זה לא מישלן.

כמה פשוט ככה נכון. 

קלבר זה קלבר, חברה צרפתית שמייצרת מאז 1910. הם היו מתחרים של מישלין ובשלב מסוים נקנו על ידם אבל זו חברה אחרת לגמרי. הצמיגים סבירים ויש טובים אבל מישלין זה לא!

הסיטרואן C3 למשל מגיעים עם גודייר אפיגריפ (צמיג מופלא), אבל הספייר משום מה של קלבר. 

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...