Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם חבר נותן לי 0.5 בקבוק של מי עדן קטן ממלא לי אותו בONR. אני רוצה שתמיד יהיה לי באוטו וכשצריך לדלל עם מים.

החום באוטו בימים האלה יהרוס את החומר? 

ואיך מדללים יש סרטון מובן? לא הצלחתי להבין את היחסים כשזה כתוב ככה 1:2

פורסם

שנים יש לי בקבוק של onr   מדולל ברכב. לא קורה לזה כלום . 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

האמת זה הופך לשקוף עכור כזה. תכין כל פעם כמות קטנה וכשזה נגמר תכין חדש

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 23 שעות, פאר האורה כתב:

חשבתי החום יכול להרוס את החומר הפעיל וזה סתם יהיה נוזל בצבע כחול

הפוך.

לאורך זמן הוא נהיה שקוף אבל עדיין עושה עבודה מעולה, ככה זה לפחות אצלי.

פורסם
לפני 4 שעות, 98civic כתב:

האמת זה הופך לשקוף עכור כזה. תכין כל פעם כמות קטנה וכשזה נגמר תכין חדש

שימוש במים מזוקקים במקום רגילים פותר את הבעיה הזאת. נשאר כחול. 

פורסם
לפני 16 שעות, ninimom כתב:

שימוש במים מזוקקים במקום רגילים פותר את הבעיה הזאת. נשאר כחול. 

צודק.. פעם אחרונה באמת ערבבתי עם מזוקקים ואכן נשאר כחול

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מחזיק קבוע מרסס עם onr מדולל וגלון מדולל בבית בהישג יד .

מן הסתם הכנתי דלי 8 ליטר ו30 מיליליטר onr(הכחול, יש לי גם את הירוק) וזה נותן את יחס הדילול הרשום על הבקבוק. ומלאתי מרסס משומש של מנקה שמשות. והיתרה במיכל גלון משומש של נוזל שמשות ״רגיל״  מאחסן את המרסס קבוע (ומקובע) בתא המיטען. ממלא לפי הצורך.

המרסס בשימוש קבוע כל פעם שאני מוצא ״מתנות קטנות״ מציפורים וחרקים. ומנצל לעבור על השמשות מידי פעם כשרכב בחניה מקורה (קניון או כל מקום אחר) 😉

image.thumb.png.ccdbedb9a5fb89c8a10f6fe16b765981.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אפשר לשאול מה ההתלהבות מהמוצר הזה? מסרטונים שונים לא ראיתי משהו יוצא דופן למעט אולי יחס דילול גבוה כך שזה חומר די חסכוני. 

פורסם

הוא מסכך מאוד טוב ואין צורך להשתמש במים כשמנקים איתו, נוח למי שאין גישה לצינור או לניקוי נקודות ספציפיות כשיש צורך.

אני גם אתעלק לי על השרשור, יש חברה מומלצת ל no rinse שהיא לא זאת?

בתאריך 29.6.2023 בשעה 23:40, zaf כתב:

image.thumb.png.ccdbedb9a5fb89c8a10f6fe16b765981.png

• רעיון טוב! 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

אם אתה אוהב שרכב שלך נקי , לא בהכרח ממבריק ומצוחצח, אז זה המוצר שעושה את העבודה במהירות ופשטות במינימום מאמץ, וגם באופן חסכוני = יחס הדילול המדובר. 

מרסס 750 מיליליטר עם onr יחזיק לך חודשים רבים, לא חייבים לנקות את כל הרכב כל פעם וכל הזמן. אני מנקה בדרך כלל 3 משטחים - מכסה מנוע,גג ודלת אחורית. שאלה המשטחים שמתלכלכים מציפורים/עצים וחרקים.  חשוב לנקות לפני שאלו נדבקים ופוגמים בצבע.

מידי פעם אני מנקה גם את הצדדים. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, Adani כתב:

הוא מסכך מאוד טוב ואין צורך להשתמש במים כשמנקים איתו, נוח למי שאין גישה לצינור או לניקוי נקודות ספציפיות כשיש צורך.

אני גם אתעלק לי על השרשור, יש חברה מומלצת ל no rinse שהיא לא זאת?

יש המון המלצות על Mckees N914

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...