Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי במחסן 2 מדפי פלסטיק ברוחב 120 ס"מ, שנקנו בהום סנטר והם לא עומדים בעומס ואינם מספיקים לתכולה.

מדובר בעיקר בקופסאות קרטון באורך: 38 ס"מ, רוחב: 33 ס"מ, גובה: 26 ס"מ.

מחפש מדפי ברזל, עקב גובה לא סטנדרטי של המחסן, חשבתי לנצל זאת ולרכוש מדפים עם 6 קומות.

אשמח להמלצה על ספקים או אתרים.

תודה. 

פורסם (נערך)

שלומות.

לפני כשנה הזמנתי מידוף למחסן שלי ונוסף לחתני, שניהם מ׳מדף פיקס׳.

הסיבה הראשונית לבחירה בספק זה הייתה הקלות היחסית בהבנת האפשרויות לניצול מקסימלי וכן העלויות הכרוכות בכך, מבלי לדבר עם איש - הכל באתר.

בדיעבד מרוצה מהבחירה.

המדפים הנ״ל מתחברים באמצעות ברגים (שיטה ישנה, בניגוד לחיבור המהיר באמצעות לשוניות וכו׳) ולכן פחות יתאימו למי שמעוניין בגמישות עתידית מבחינת הצבה.

בחיפוש מהיר תמצא ספקים לא מעטים, חלקם מייבאים מוצרים מתוחכמים למדי מחו״ל.

לטובת הקוראים.ות כאן, הערה שפחות רלבנטית עפ״י הדרישות הספציפיות שלך:

לגבי גבהים ובמידה ורוצים לאחסן פריטים גבוהים, ממליץ שהמדף התחתון יתחיל כ 50-60 ס״מ מהרצפה בעוד העליון יגיע 

עד 50 ס״מ מהתקרה.

מדפים ברוחב 40-50 ס״מ יהיו יציבים יותר (מומלץ כמובן לעגן לקיר) ויאפשרו הנחת אריזות באורך של 50-60 ס״מ בהתאמה (בליטה מהמדף של עד 10 ס״מ לא תשפיע על היציבות ותאפשר משיכת האריזה בקלות יחסית עקב האחיזה המשופרת בצדדים).

בהצלחה! 😇!

עריכה אחרונה על ידי waterman
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

לפני מספר שנים נכנסתי לחנות hardware - במקרה זה שז"ר - וקניתי את המדפים.

החיבור באמצעות ברגים מספיק גמיש כדי להתאים את הגבהים לצרכים (במקרה שלי מדובר בשימוש כמזווה, מארזי ובקבוקי המזון גרמו למדפי הפלסטיק לפתח בטן הריונית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שנכנסתי לבית חשבתי על פתרון למרפסת שירות.

התקנתי בסוף מדפים כאלה.

מאוכוסנים עליהם חומרי הניקוי של הבית ועוד כל מיני דברים ככה לדעתי שבמצטבר יש עליהם מעל 100 קג

תפסתי אותם לקיר עם דיבלים מיוחדים וברגים גדולים. 

והכי חשוב הם מאוד מודולרים.

image.thumb.png.192c829a41bd125ef40dc86a28232641.png

.

פורסם

בגדול, חנויות אספקה טכנית שמכבדות את עצמן אמורות לתת לך פתרונות. 

כמו שציין ספריאל, שז"ר למשל מאיזור חיפה הן אופציה טובה. 

אם אני זוכר נכון אפילו בהום סנטר תוכל למצוא משהו שייתן לך פתרון, רק במחיר מצחיק (או עצוב, תלוי איך מסתכלים על זה). 

ממליץ לך לאתר 2-3 חנויות אספקה טכנית באיזור שלך ולשלוח להן בקשה למחיר עם אפיון (אורך\רוחב\גובה\מספר שלבים).

שים לב שייתכן ותצטרך הובלה- אני לא יודע מה אורך הקורות ואם הן יוכלו להיכנס לך ברכב או לא. מאד בגדול, אפשר לדחוס כ-2 מטרים אורך בתוך כמעט כל פרייווט שאיננו מיני.

רצוי לבדוק את הנקודה מראש.

אה. וזה יהיה קצת כבד...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

לא כתבת מה משקל הקופסאות שיעמדו על המדפים.
אם הקופסאות כבדות:

-יש לוודא שהם לא ישקלו יותר ממה שמותר למדף. במדפי מתכת לפעמים מדביקים תוית עם המשקל המותר (בהנחה שמחולק שווה).

- עדיף שמדפי המתכת ישענו על 4 רגליים, כמו בקישור של OM2 .
-החיבור לקיר רק בצורה כזו שתמנע מהכוננית להתהפך, ולא כדי שהקיר גם יתמוך במשקל הקופסאות.

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם

כיום הבחור משתמש במדפי פלסטיק מעפנים, יש לי הרגשה שמדפי מתכת יעמדו בקלות במשקל המיועד 😉

זה טיפ חשוב, אך לא ציינתי אותו בגלל מה שכתבתי למעלה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...