Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם- מתלבט לגבי רכבי הסופר מיני הבאים של שנת 2023- טיוטה יאריס היברדית/סוויפט/יונדאי i20 או הונדה גאז.

הייתי בסוזוקי בנסיעת מבחן על הסוויפט, נחמדה אבל בהחלט מתומחרת גבוה למה שהיא נותנת- הם לא מוכנים לתת הנחות- אבל זו אופציה.

התקציב שלי יכול להגיע גם ל-140,000 או 150,000 לרכב סופרמיני חדש טוב- אבל מאוד חשובה לי אמינות, נוחות, בטיחות, חיסכון. חשוב לי שיהיה רכב

שיחזיק כמה שיותר שנים (יהיה עליו תו נכה כי יש לי בן אוטיסט אז לא משנה הגודל)- מדובר בנסיעות עירוניות בלבד ולא רבות.

ראיתי ה-i20  מאובזרת יפה בטיחותית אבל היא לא היברדית, מה דעתכם על הטיוטה יאריס או הונדה גאז (שיותר יקרה, לא הבנתי למה). תודה.

פורסם

גאז נמכרת במחיר פשוט לא הגיוני ולכן אין טעם.

יאריס היברידית אופציה טובה, מכלולים פשוטים, שמירת ערך טוב, חסכונית וצפויה להיות אמינה, גם הביצועים לא רעים.

לרעה, היא לא בין המרווחת בקבוצה ופחות מצטיינת בנוחות נסיעה.

את היונדאי הייתי מוריד אם רוב הנסיעות בעיר בעיקר בגלל הגיר הרובוטי, אך היא נוחה יותר לדעתי מהיאריס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

גאז נמכרת במחיר פשוט לא הגיוני ולכן אין טעם.

יאריס היברידית אופציה טובה, מכלולים פשוטים, שמירת ערך טוב, חסכונית וצפויה להיות אמינה, גם הביצועים לא רעים.

לרעה, היא לא בין המרווחת בקבוצה ופחות מצטיינת בנוחות נסיעה.

את היונדאי הייתי מוריד אם רוב הנסיעות בעיר בעיקר בגלל הגיר הרובוטי, אך היא נוחה יותר לדעתי מהיאריס.

ישבתי היום בטויטה יאריס קרוס, המושבים קשים ולא נוחים לי. ליונדאי i20 אין גיר רובוטי לדעתי אבל היא בזבזנית בדלק ובאמת רוב הנסיעות בעיר. אתה צודק לגבי ההונדה, לא מצאתי הצדקה למחיר המטורף אלא אחרי שדיברתי עם אחד האנשים שם מאחורי הקלעים שאמר שזה תרגיל לקדם רכב אחר. מה שנשאר זה הסוויפט.... 

פורסם

ליונדאי יש גיר רובוטי כפול מצמדים.

אפשר לבדוק גם מזדה 2, מכלולים אמינים, לא מרווחת אך גם די זריזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 47 דקות, yulianx כתב:

ליונדאי יש גיר רובוטי כפול מצמדים.

אפשר לבדוק גם מזדה 2, מכלולים אמינים, לא מרווחת אך גם די זריזה.

מזדה 2 לא ממש זולה גם, בכלל לא היברידית והבטיחות שלה נמוכה... 

פורסם

הסוויפט גם לא ממש היברידית עם סוללה קטנה מאוד.

אין סופר מיני מושלמת, יש רכבים כמו אופל קורסה שמציעה ביצועים מעולים,מאובזרת, תיבה טובה אבל רצועה שדורשת אחזקה קפדנית וזה החלק הפחות אמין.

או 208 שמציעה סלון איכותי עם נוחות נסיעה גבוה, זריזות, תיבה יפנית אבל גם בעלת אותה רצועה.

פוולסגון פולו, מרווחת,סלון איכותי,מושבים מאוד נוחים אך גם בעלת גיר רובוטי.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אחרי מעבר על מספר רכבים של 2022-2021, בחרתי את היאריס. לא מצטער לרגע על ההחלטה הזו. המנוע מעולה, הגיר נחמד, הדינמיות מפתיעה, מערכות הבטיחות טובות וצריכת הדלק מעולה (עושה 1:19 למנוע 125 כ״ס, במצב אקולוגי בחצי דרך בעיר וחצי דרך בכביש מהיר). 

המינוס העיקרי זה מקום מאחור בעיניי. מלבד זאת, רכב נהדר. 

• אהבתי 1
פורסם

האמת שיאריס היברדית גם הפתיעה לטובה מבחינת המנוע והדינמיות.

מאחור אכן לא מרווחת, אך המושב נח.

פורסם

הסוויפט היא MILD HYBRID זה לא באמת רכב היברידי, אלא בעיקר מיתוג (די דבילי האמת) של מנגנון שעוזר בתחילת נסיעה. היאריס הייבריד לדעתי הכי תתאים לך (ישבת ביאריס קרוס, היא שונה מהיאריס הרגילה).

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, dr6633 כתב:

הסוויפט היא MILD HYBRID זה לא באמת רכב היברידי, אלא בעיקר מיתוג (די דבילי האמת) של מנגנון שעוזר בתחילת נסיעה. היאריס הייבריד לדעתי הכי תתאים לך (ישבת ביאריס קרוס, היא שונה מהיאריס הרגילה).

בסוף הלכתי על הסוזוקי סוויפט- אהבתי יותר את הנסיעה איתה, את הנוחות של המושבים ובכלל את האווירה שלה- שלא לדבר על זה שהסוויפט זולה בכמעט 20 אלף מהטיוטה יאריס. לשלם מעל 130,000 שקלים לא כולל תוספות על רכב סופר מיני זה כבר מוגזם.

עריכה אחרונה על ידי עופר בן
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הגיוני. בחירה סבירה. כפי שנאמר לא היברידי אבל יחסית ליונדאי למשל חסכונית יותר.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...