Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

אני מגיע בממוצע פעמיים בשבוע לת.א וצריך להתנייד על ציר סבידור מרכז-צפון אבן גבירול.

התחב״צ בעיר קצת מאס עלי ואני רוצה פתרון יעיל ומהנה יותר.

אני סך המשקל שלי עם התיק הוא כ95 קילו.

אופציה א׳ קורקינט חשמלי(האם אפשר משומש) לדוגמא אינוקים לייט שעשיתי עליו נסיעה 

אופציה-אופניים מתקפלות(לא חשמלי)

היתרון של אופניים הוא בטיחות(גלגל גדול יותר) 

חיסרון שצריך להזיע

מה עדיף להתנהלות כזאת? האם אפשר לרכוש קורקינט יד שניה?

פורסם

זו אומנם רכיבה קצרה אבל ת"א בקיץ זה מאוד לא נעים לעמוד 5 דקות, לא כל שכן לדווש 10 דקות.

מסבידור לצפון אבן גבירול יש לך מסלול קצר נוח של שביל אופניים חלק על נמיר ואז לפנקס, כך שאפשר להתפשר על קורקינט מאוד בסיסי, קל, עם גלגלים קטנים ובלי בולם אחורי.

אבל אם אתה חושב שאולי יהיו שימושים נוספים (קורה הרבה שברגע שיש לך בבית, אתה משתמש לסידורים נוספים), אז תביא זאת בחשבון.

קנית יד שניה זו בעיה, אתה לא יודע מה מצב הסוללה, שהיא החלק היקר, וכמה הקפידו לתחזק ולשמור על הכלי. אולי שווה לקנות משומש מחנות שעושה טרייד אין ודואגת לישר קו לכלים המשומשים שהיא מוכרת ונונת אחריות סבירה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני לחלוטין רואה איך אמצא עוד סיבות ויעדים לסוע אליהם עם הקןרקינט.

שכחתי לציין שאני מגיע ברכבת לת.א, לא עניין המשקל ונוחות התניידות היא חשובה.

מצאתי אינוקים לייט עם 577 קמ.

הקורקינט בן 4 וכמעט 3 שנים היה במחסן עקב חוזר שימוש(מההיכרות שלי עם המוכר הוא דובר אמת).

השאלה היא עד כמה זה קריטי?

אני יודע שסוללה יש לה מספר מחזורי טעינה.

האם שווה להשקיע יותר בקורקינט חזק יותר?

פורסם

למיטב ידעתי (לאחרים ודאי יש נסיון), לנסיעה ברכבת גודל הקורקינט והיכולת לקפל ולסחוב אותו ביד הם קריטים, ואלה דרישות הפוכות לנושא נוחות, כח ובטיחות. לקורקינט נוח, חזק ובטיחותי יש בולם אחורי, סוללה גדול וגלגלים גדולים, מה שהופך אותו לגדול, כבד ומסורבל. כמובן שיש סקאלה שלמה של כלים עם תכונות לכאן ולכאן.

לשימוש שאתה מתאר אין סיבה לקנות כלי חזק יותר, זה יעלה לך בפרמטרים החשובים לנוחות נסיעה ברכבת.

תאורטית, היה לדעתי אפשר להסתפק בקורקינטים השיתופיים שפזורים בעיר. יוצא לי לנסוע עליהם מידי פעם כמוצא אחרון. הם לגמרי מספיקים לנסיעה של 2 ק״מ על שבילים אופניים, רק שצריך להכיר במגבלות שלהם, לדעת שהנסיעה לא תהיה רכה, שצריך להסתכל לאן נוסעים, לאתר בורות ומכשולים, להאט מראש ולא לחשוב שהמצערת צריכה להיות על מקסימום כל הזמן.

הבעיה שהם לא תמיד זמינים באיזור תחנות רכבת כשכולם מגיעים בבוקר יחד.

מהידע המוגבל שלי, בקורקינט שעמד 3 שנים אני אהמר שהסוללה גמורה, עד כמה שידוע לי ללא הטענה בכלל הסוללה נפרקת לגמרי עד שלא ניתן להחזירה לחיים, וזה אחד החלקים הכי יקרים בכלי (כאלף שח).

בנוסף לכך כל חלקי הגומי ודאי התייבשו וצריכים החלפה, אולי גם הגלגלים.

אל תקנה לפני שאתה מדבר עם חנות (עדיף יעודית של אינוקים) ומקבל הערכת מחיר להחזרתו לשימוש)

• רעיון טוב! 1
פורסם

מצטרף לבחור למעלה ומהמר על סיכוי מאוד גבווה שהסוללה מתה.
תבדוק כמה עולה כזו סוללה חדשה ותראה אם משתלם לך לקנות את הכלי במחיר מאוד נמוך+החלפת סוללה.

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

ספציפית התוואי שאתה מדבר עליו הוא שטוח לחלוטין - כך שגם הקורקינט הכי חלש בשוק יסתדר עם המשקל, למשל שיאומי.

תכל'ס זה תוואי שאפילו עם אופניים לא תזיע ממאמץ, רק מחום חיצוני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לחלוטין איך התוואי ישתנה ויהיה רחב יותר…

הבנתי גם שmii2 נחשב לאיכותי.

מה ה״מרצדס״ של תחום הקורקינטים?

פורסם

באופניים המרצדס זה ברומפטון. 

יש גם חשמליות. 

המחיר מאוד יקר. 

האיכות מושלמת. הגודל מדהים והם מתקפלות לגודל קטן שנכנס מאחורי מושב הרכבת. 

אפשר לחפש יד 2. 

התוואי שלך נוח ועם נתיב אופניים לכל אורכו. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ברומפטון בהחלט רמה אחרת בכל מובן אפשרי.

נראה לי שאלך על אינוקים לייט או הישראלים האחרים כמו סקוטאייר/מיי.

החשש שלי מקורקינט קטן זה שהוא יהיה לא נוח ברכיבה ויגרום לי לעוף בגלל איזה סלע בכביש

פורסם
לפני 20 שעות, alex321 כתב:

החשש שלי מקורקינט קטן זה שהוא יהיה לא נוח ברכיבה ויגרום לי לעוף בגלל איזה סלע בכביש

לנסיעה שאתה רוצה גם סקטים יספיקו.

אבל אם אתה מוכן להתפשר על נוחות נשיאה בשביל נוחות נסיעה, תשדרג :-)

• תוכן חדש...