Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול ישבתי באוטו של דוד שלי לשמוע איזה איכות יש למכשירים של פיוניר.

במילה אחת ,אכזבה!! לא התלהבתי בגרוש הצליל נשמע כאילו חבורה של מטופפים מנגנים על ברזלים!.

הרדיו דיסק שיש לו זה הדגם הזה

http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=80046369&sog=T-MP3

פורסם

זה שיש לו רדיו דיסק כזה לא אומר שום דבר...

איזה רמקולים יש לו?

האם המערכת מכוונת הכוונה לאקוליעיזר חיתוכים ועוד...

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

רמקולים לא מבטאים איכות ?

הם נותנים ביטוי רק לעוצמה של הצליל ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני גם לא מדבר על עצמה.

בכל מיקרה זה שיש לו רמקולים של קנווד לא אומר שום דבר...

לי בכל אופן יש רדיו דיסק יותר פשוט מזה של פיוניר ו4 רמקולים של פיוניר ושומעים ממש טוב כמוון ביחס למחיר.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

וואלה אתם צודקים עכשיו ישבתי בפולו של חבר שלי.

קיצור יש לו רדיו דיסק של פיוניר 45 *4 ורמקולים של kenwood 220v ושומעים משהו בסט!

פורסם

יש לי פיונר 7650 (התצוגות) ורמקולים של קנווד 300 וואט, ואני שומע מצוין, צריך לכוון את הרדיו דיסק,והכול יעבוד פיקס!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

אני חושב שמצאתי את הצורה הטובה ביותר להגדיר את סגנון השמע של הHU של פיוניר,הם איכותיים מאוד ובעלי המון פיצ'רים אבל ההבדל אצלם בין שמיעה מצויינת לשמיעה מעוותת הוא מאוד קטן.

גם בסדרת 7\6\5 שלהם המכשיר די מסורבל מבחינת כיוון,סדרות 8 ו-9 כבר הרבה יותר נוחות וכל מה שקשור לאקולייזר נמצא במסך אחד וכל מה שקשור לקרוסים מופרד אחד מהשני,בקישור הרבה יותר נוח.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...