Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, ברז כתב:

הנורות שנדלקות כשהאוטו כבה הם הנורה של השמן ושל המצבר.

שזה תקין, הם אמורות לדלוק כשהסוויץ פתוח והמנוע מכובה. לא מצביע על שום דבר מעבר.

פורסם
לפני 44 דקות, tza כתב:

שזה תקין, הם אמורות לדלוק כשהסוויץ פתוח והמנוע מכובה. לא מצביע על שום דבר מעבר.

וואלה. אז בפועל הרכב נכבה בלי לזהות שום תקלה?

זה עדיין נשמע כמו חיישן קראנק? יכול להיות שגם החדש תקול?

פורסם

כל התיאור נשמע לחלוטין כמו חיישן קראנק תקול.

קשה להאשים חיישן חדש, אבל הייתי בכל זאת מנסה החלפה נוספת, ולהקפיד על חלק מקורי.

לחילופין זו יכולה להיות תקלה במנגנון המצערת, אבל זה הרבה יותר נדיר.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

היי, האם לקראת התקלה כשהאוטו מתכון "להקיא" אותה הרכב מגמגם ולא מגיב טוב לדלק, או שפשוט נכבה בלי שום התרעה? יש לבדוק את מערכת ההצתה ואת המצבר ליצר ביטחון תבדוק עם מולטימטר שהוא במתח תקין (12.6 בערך זה טוב) וכשאתה מניע לראות שבהדרגה זה עולה עד סביבות 14.4-5 (סימן שאלטרנטור מטעין) 

היה לי את זה בסוזוקי ליאנה, וכשהוצאתי את הפלאגים הם היו מלאים בשמן.. תבדוק לפני הכל את מערכת ההצתה כי עם אחת תקולה המנוע יגמגם. 

אוקי,  נסתכל על זה כך לרגע -

- חמצן 

- דלק

- הצתה

- טיימינג 

- קומפרסיה 

אלו הדברים שאנחנו צריכים בשביל ליצור בעירה פנימית הבסיס של הבסיס והרבה פעמים כשהמנוע מזייף נסתכל על המערכות האלו ואני הייתי מתחיל ממערכת ההצתה ואז בודק את ההזרקות של המנוע. 

בנוסף, פילטר אוויר נקי? אני רואה ששללנו בעיה במצערת הקשורה ל"חמצן" שהרכב צריך שהוזכר למעלה. 

מכיוון שזה קורה לך באופן רנדומלי ולא קבוע או בכלל משבית את הרכב, ייתכן וזה חיישן ולא בעיה מכאנית אך לא פוסל

ברכב שלך יש בעיות עם חיישן קראנק

לפני 8 שעות, ברז כתב:

וואלה. אז בפועל הרכב נכבה בלי לזהות שום תקלה?

זה עדיין נשמע כמו חיישן קראנק? יכול להיות שגם החדש תקול?

נכון.

אני מוסיף כי מה שאתה צריך לעשות זה לחבר obd למחשב רכב ולנסוע (תוריד אפלקציה obd scanner)  ותםעיל אותה לפני כל נסיעה. האפליקציה יוצרת ושומרת לוגים של הנסיעה שהמחשב יוצר. כשזה יקרה לך נוכל להשוואת בין נסיעה רגילה לבין הלוגים של הנסיעה בה כבה לך המנוע ונוכל להצביע על התקלה פחות או יותר ומה מוביל לה (בין אם זה אי אספקת דלק או חמצן או שמא חיישן מזייף)

עריכה אחרונה על ידי CiUiK
  • תוכן חדש...