Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכסה עם הכיתוב Smart Stream רוב הסיכויים נשלף במשיכה עדינה כלפי מעלה, זה לא מוסבר בספר רכב. בספר הם מציירים משפך מילוי שמן שעובר דרך המכסה 😁

 

 

IMG_20230403_211938.thumb.jpg.e1d3740cd4bd9e043c8a1ffa1a02f5ad.jpg

  • רעיון טוב! 1

 

 

פורסם

רכב כזה חדש. חסר לך שמן?

 

לא במקרה החביאו את פתח המילוי, לא רוצים שבעל הרכב יתעסק בזה.

רוצים שתגש למוסך מורשה יונדאי, הם יחליטו אם צריך, ישלימו בדיוק את הכמות הנדרשת. בחינם אין כסף מילה שלי.

ובאמת, כפי שיעצו לך כדאי שתפתח ספר רכב. (אם טרחו לספק בכלל, שזה מתייחס שוב לעניין החבאת פתח המילוי)

פורסם
לפני 12 דקות, IsraCar כתב:

ובאמת, כפי שיעצו לך כדאי שתפתח ספר רכב. (אם טרחו לספק בכלל, שזה מתייחס שוב לעניין החבאת פתח המילוי)

ספר רכב אפשר להודיד באתר היבואן. אין שם התייחסות למכסה נזה. המיוחד צירפתי תמונה מהספר בה הם ציירו משפך מילוי שמן שעובר דרך המכסה. כאשר בפועל חייבים להסיר את המכסה. זה מכסה דקורטיבי שקיים בהמון מכוניות הרבה שנים, לרוב נשלף כלפי מעלה במשיכה ללא צורך בכלים. 

לא חייבים לרוץ למוסך אם צריך להוסיף שמן, במנועים חדשים די נפוץ שנאכל כחצי ליטר או קצת יותר עד הטיפול הראשון ולאחר מכן הצריכה מתייצבת. 

 

 

פורסם

לא רק בגלל העניין הספציפי הזה, אלא גם מהרבה סיבות אחרות, כדאי שתקרא את ספר הרכב כולל חלקים לא מעניינים.

יש שם הרבה דברים שחשוב לקרוא ולדעת.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

×
×
  • תוכן חדש...