Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב עבר תאונה בזמן שחנה. מישהי נכנסה בו וגרמה לנזק בדלת שמאל האחורית (בתמונה). השאירה פרטים ומשתפת פעולה ולוקחת אחריות.

רציתי לדעת איך כדאי להתנהל מבחינת התיקון- האם לקחת למוסך הסדר או אחד שאני בוחר (איזור חיפה, אשמח להמלצות). אציין גם שיש רעשי רוח לא מבוטלים בנסיעה. 

אשמח לדגשים נוספים לגבי אופן ההתנהלות. תודה 

FDD5F84D-A54A-407F-AD1C-A54BE9863F08.jpeg

פורסם

קודם כל תנסה לנקות את הדלת ורצוי עם פוליש לראות אם נגרנם נזק לצבע
אם לא... או שהנזק זניח שקול לתקן בשיטת PDR, כך שאין ירידת ערך ואני שום סימן וזכר לתאונה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ויזואלית, כשאתה פותח את הדלת, האם הפגיעה היא אך ורק בדלת או גם בסף השלדה למטה?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

האם הדלת נפתחת ונסגרת כמו שצריך?

הם בגשם יש חדירת מים?

האם יש פגיעה גם באיזור קשת הגלגל (ומהקצה השני - בדלת הקדמית ובקורה B)?

בכל מקרה - בחר במוסך המקובל עליך, זו זכותך - הפוגעת (או חברת הביטוח שלה) ישלמו את מחיר התיקון וירידת הערך (אם יש כזו) לפי דו"ח השמאי.

לגבי התיקון - אני בכלל לא בטוח שלא יומלץ, בסופו של דבר, להחליף את הדלת. יתכן שיש פגיעה במבנה הפנימי או בקורת החיזוק שלה וההחלפה תהיה הדרך הפשוטה והיעילה ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נראה שרק הדלת נפגעה, אין פגיעה באף חלק מסביב. הדלת והחלון נפתחים/נסגרים באופן תקין, אין חדירת מים, אבל כן יש חדירת רעשי רוח משמעותית.

• תוכן חדש...