Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Follow me של ג'ימייל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיבת הג'ימייל שלי הולכת לקראת סופה, 17 ג'יגה מתוך ה- 19 המותרים.
לשלם אין לי חשק כרגע (אם כי לא פוסל זאת על הסף). אחשוב על זה.
האם ישנה אפשרות "להוביל" מייל שנכנס אל התיבה הישנה, אל תיבת ג'ימייל חדשה שפתחתי?
העומס מתבצע כמובן בעיקר עקב שימור תמונות בענן, ופחות של מיילים וכו'.

פורסם

את זה חיפשת?

אצלי עובד יופי, אך מעביר מבלי למחוק ממייל המקור. ואם הבנתי נכון אתה רוצה שהתיבת דואר לא תסתם. 

כך שכנראה עדיין תצטרך להכנס לתיבה מדיי פעם, כדי לעשות ניקוי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

2 דולר לחודש או 20 דולר לשנה קונים לך 100 ג׳יגה.

choose your battles לדעתי אל מול הפונציאל וכאב הראש בזה שלא תמצא איפה המייל.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

במאמר מוסגר על הנאמר למעלה אגב: אני החלטתי משנה שעברה שאני רוצה להחזיק בידיים שלי את העתיד של המייל + domain - ועשיתי רג׳יסטר לדומיין שדרכו אני יכול להעביר את המייל (אז כרגע הוא לדוגמא מעביר למייל של אפל אבל ב2 שניות אני יכול לשנות אותו להעביר למייל של גוגל וכו) - ככה שאם שחקנים משתנים , תיבות מתמלאות , שירותים מתים - אני לא בידיים שלהם מבחינת הכתובת מייל עצמה.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתאריך 7.3.2023 בשעה 08:46, ירחמיאל כתב:

תיבת הג'ימייל שלי הולכת לקראת סופה, 17 ג'יגה מתוך ה- 19 המותרים.
לשלם אין לי חשק כרגע (אם כי לא פוסל זאת על הסף). אחשוב על זה.
האם ישנה אפשרות "להוביל" מייל שנכנס אל התיבה הישנה, אל תיבת ג'ימייל חדשה שפתחתי?
העומס מתבצע כמובן בעיקר עקב שימור תמונות בענן, ופחות של מיילים וכו'.

80 שקל ל 12 חודשים נותנים לך 100gb.

זה בערך 6.5 שח לחודש.

תגבה גם תמונות ומסמכים ושים סיסמא חזקה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם אשתי הגיעה למצב של חשבון כמעט מלא, בגלל תמונות וסרטים.

קצת מעצבן אותי לשלם לגוגל כי אני כבר משלם על אפל וואן לכל המשפחה, שכולל ענן של 200 גיגה.

יש דרך נוחה להעביר תמונות וסרטים מגוגל פוטוס לענן של אפל?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 שעות, Liviur כתב:

במאמר מוסגר על הנאמר למעלה אגב: אני החלטתי משנה שעברה שאני רוצה להחזיק בידיים שלי את העתיד של המייל + domain - ועשיתי רג׳יסטר לדומיין שדרכו אני יכול להעביר את המייל (אז כרגע הוא לדוגמא מעביר למייל של אפל אבל ב2 שניות אני יכול לשנות אותו להעביר למייל של גוגל וכו) - ככה שאם שחקנים משתנים , תיבות מתמלאות , שירותים מתים - אני לא בידיים שלהם מבחינת הכתובת מייל עצמה.

יש דרך נוחה להשתמש במייל של אפל על Windows או דרך Web?
או שזה מחייב שימוש באאוטלוק ודומיו?

פורסם

אני אנסח את זה ככה:

כל *שקל* ששילמתי לגוגל במשך השנים סיפק שירות טוב יותר ובטוח יותר וזמין יותר מכל גיבוי מקומי / ענן אחר שאי פעם טרחתי ועמלתי להקים.

צלחת עם פרגית עולה היום 60₪. רק אומר.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יותר פשוט לבצע חיפוש מהיר ולמחוק הודעות ישנות מ2-5 אחורה ועד קום המדינה או הודעות עם קבצים מצורפים מעל x מגה 

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מעבר לזה שהפיתרון הנכון הוא לשלם כמה גרושים אתה יכול לפתוח מייל נוסף בג'ימייל ולהעביר את התמונות לענן שלו במקום במייל שאתה עובד איתו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...