Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכשתי לפני כשנה סיטרואן C4 פיקאסו 1.6 דיזל 2012, ומאז נתקלתי בבעיות הבאות שלא הצלחתי לתקן במוסך רגיל (לא מוסך רשמי של סיטרואן):

א. פעם אחת באמצע הכביש המהיר, המנוע נדם והייתי צריך לאט לאט לעבור לשול ושם חיכיתי לגרר. הוא גרר אותי למוסך ובמוסך האוטו פשוט פעל מחדש ולא ידעו מה הבעיה משום שהאוטו רץ רגיל. (הוספתי בסוף הפוסט תמונה של התצהיר מהמוסך עם תרגום מגוגל טרנסלייט).

ב. מדי פעם עם פתיחת תא המטען, האוטו מיד חושב שסגרתי את תא המטען והפין נסגר, ולכן אני לא יכול לסגור את תא המטען (כי הרכב חושב שהוא סגור). אחרי משחק של נעילה ופתיחה של האוטו - ניתן לפתור את זה

ג. מדי פעם (לעתים די תכופות יש לומר) יש בעיה עם החלון של הנהג. אם נוגעים בו (פותחים אותו, עד הסוף או אפילו רק קצת) הוא לא יסגר. כל לחיצה נוספת על הכפתור תוריד (תפתח) את החלון עוד ואז הרכב לא יתן לסגור את החלון למשך דקות ארוכות (יכול להיות כאוס כשזה באמצע הכביש המהיר כמו שקרה לי פעם אחת או באמצע גשם (גם קרה לי).

הגעתי למצב שאם יש משהו מאוד חשוב אז אני לוקח את הרכב השני כי אני ממש לא יכול לסמוך על הסיטרואן.

כששאלתי חברים, הם אמרו לי "כן הצרפתיות ידועות בבעיות במערכת החשמל". האם הליכה למוסך רשמי של סיטרואן יכול לפתור את הבעיות האלו? (שני מוסכים אחרים לא ממש ידעו מה לעשות)

תמונה של הבעיה בסעיף א:

image.thumb.png.09fbfe551953cc63fea5a5c0c64394f9.png

תרגום של גוגל טרנסלייט:

image.thumb.png.969a07567c1d2cad50b3593d28db66db.png

עריכה אחרונה על ידי ברק-ג
פורסם (נערך)

כדאי שתלך למוסך שמתמחה בצרפתיות, לאו דווקא למורשה יבואן.

מאיפה אתה בארץ?

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
בתאריך 4.3.2023 בשעה 08:04, stx כתב:

כדאי שתלך למוסך שמתמחה בצרפתיות, לאו דווקא למורשה יבואן.

מאיפה אתה בארץ?

כשהלכתי למוסכים באיזור (וגם לכאורה כאלו שמתמחים בצרפתיות) הם אמרו שהם לא יודעים לטפל בבעיה כי כעת אין בעיה. הבעיה היא שהבעיה היא רנדומלית. "רכב לא אמין" מזמן לא קיבל כזו המחשה. (למרות שאני באמת אוהב את העיצוב הפנימי הכמעט מושלם שלהם)

כן, סליחה, אני חי בגרמניה.

• תוכן חדש...