Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב.

חבר קנה דירה במחיר למשתכן, היה היום במסירה ראשונית.

בדירה יש הכנה של תשתית צנרת גז, חשמל, וניקוז, למזגן מיני מרכזי.

התשתית הוכנה בחדר האמבטיה, בסיור נציג החברה אמר לו שאין עם זה שום בעייה, מכיוון שבכל מקרה יעשו הנמכת גבס מתחת למנוע והשרוולים, וזה לא משנה איפה היחידה הפנימית ממוקמת.

לי זה נראה קצת בעייתי, למרות שיש גבס וורוד שאין לו בעייה עם מים, זה נראה לי סרט מיותר..

השאלה שלו מתחלקת לשניים - 

1. האם זה באמת נורמלי למקם יחידה פנימית של מזגן כזה בחדר האמבטיה?

2. במידה ולא, האם יש קייס מול הקבלן לדרישה להזיז את הצנרת.

מצורף, תשריט של הדירה (הקבלן היה אמור להמשיך חצי מטר ולהניח את הצנרת סמוך לתקרת הפרוזדור ולא בחדר האמבטיה.)

מצורף צילום של הדף הרלוונטי ממפרט המכר. (מצד אחד כתוב סמוך לתקרת הפרוזדור, מצד שני או בכל מקום אחר וכו’)

לכל השואלים איפה הוא היה עד היום?

דירת מחיר למשתכן, אין כניסה ואין שינויים..

זאת הכלה וזהו.

תודה רבה.

@איציק נ.  

2023_02_19_20.57.05.jpg

2023_02_19_20.42.10_resized.jpg

עריכה אחרונה על ידי - XM -

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

כן, חלק גדול מהקבלנים מכינים את התשתית מיזוג (צנרת + ניקוז) בחדר האמבטיה הראשי.

זה ככה כבר עשרות שנים...

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ארחיב טיפה שתבין במה מדובר. שאלת אם מקובל להתקין את היח' הפנימית ב ח.אמבטיה והתשובה היא לא. הקבלן הכין את הצנרת ב ח.אמבטיה ומתקין המזגן יסלול את צנרת הגז והחשמל מאותה הכנה שתתחיל כנראה בחיפוי כל שהוא למסדרון ומשם למיקום של היח' הפנימית והכל מעל ההנמכה .

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אוקיי

תודה.

@ד ו ד

אני מבין מדבריך שבכל מקרה היחידה הפנימית תהיה ממוקמת במסדרון, באמבטיה לא תהיה הנמכת גבס, אז החלק ההוא ישאר חשוף.

@איציק נ. לדעתך מומלץ להתקין את היחידה במסדרון או שאפשרי בחדר האמבטיה?

עריכה אחרונה על ידי - XM -

פורסם

בדירה של הורי היחידה הפנימית תוכננה במקור להיות במסדרון, והועברה למרפסת השירות כדי שלהרחיק את הרעש מאיזור המגורים.

פורסם

תתחדש. ספר לנו קצת על כמה זמן לקח מרגע הזכיה ועד היום, כמה עלה למטר והאם משתלם?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 48 דקות, - XM - כתב:

אוקיי

תודה.

@ד ו ד

אני מבין מדבריך שבכל מקרה היחידה הפנימית תהיה ממוקמת במסדרון, באמבטיה לא תהיה הנמכת גבס, אז החלק ההוא ישאר חשוף.

@איציק נ. לדעתך מומלץ להתקין את היחידה במסדרון או שאפשרי בחדר האמבטיה?

עניין של העדפה, אין הבדל באורך החיים או הביצועים של המזגן.

אישית קיבלתי הכנה באמבטיה הראשית אבל סללתי צנרת חדשה למסדרון וניקוז לקחתי משרותי אורחים...אבל זה אני - לא אוהב את ההנמכות הקלסטרופוביות בחדרי האמבטיה שאני רואה בכל חור.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפי איך שזה נראה הטכנאי מזגנים כנראה יסלול את הצנרת קרוב לחור של הוונטה ויצטרך לעבור עוד 2 קירות ואז להתקין את היחידה במסדרון ליד החדר אמבטיה (או מעל הכיור שיש שם) או עוד דרך קיר אחד ישירות לתוך חדר השינה של ההורים (שלטעמי עדיף יותר) ככה שהחדר אמבטיה יהיה נורמלי בתחושה ולא ירגיש קלסטרופובי מדי כי גם ככה הוא פחות מ7 מ"ר. אז להוסיף עוד הנמכה בכל הסיפור..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אין שום בעיה להתקין באמבטיה

אפילו עדיף מאשר במסדרון, כדי להשיג במסדרון הנמכה פחות נמוכה (ככה כותבים את זה?) וגם קצת יותר שקט

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אצלי מותקן באמבטיה כבר למעלה 10 שנים, הרעש כמעט ולא מורגש ולא מרגיש לי קלסטרופובי (אולי התרגלתי, אבל לא זכור לי שזה הפריע לי)

פורסם

תודה על כל התשובות, העברתי לו וזה דיי מרגיע.

לפני 3 שעות, Michazzz כתב:

תתחדש. ספר לנו קצת על כמה זמן לקח מרגע הזכיה ועד היום, כמה עלה למטר והאם משתלם?

כאמור דירה של חבר, בית שמש, 3 חדרים 107 מ”ר, חניה צמודה. קו ראשון לנוף..

הדירה עלתה כ 9k למ”ר. מחיר בחוזה 910 אל”ש. שווי שוק היום כ- 1.9 מליון.

זכה לפני 3 שנים, חתם חוזה לפני שנה וחצי, אכלוס עוד חדשיים.

• תוכן חדש...