Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פות"ש, לפני כמה חודשים ביקרתי באחת הסדנאות המתמחות ב-VAG. היה לו סט קומפלט חדש של Audi A1 שמישהו שדרג לחישוקי BBS.

בדיוק הגיע איזה בחור עם סקודה ולקח אותם במחיר מצחיק, בערך רבע ממה שעולה כזה סט אצל היבואן.

ממליץ לך לעשות סיבוב בסדנאות ולבדוק. יש לפעמים מציאות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם איזה צמיגים המכונית היום ובאיזה לחצים אתה מנפח?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נכון, אדבר עם E&A, פיט סטופ, אפילו צמיגי פורטל אני יודע מחזיקים מלאי של ג'אנטים משומשים מקוריים במצב טוב..

למרות שממש קורץ לי להביא סט של חישוקים קלים במיוחד כמו OZ f כמו שאמרת..

אם מישהו מכיר עוד מקום ששווה לבדוק בו אשמח מאוד.. תודה

פורסם
עם איזה צמיגים המכונית היום ובאיזה לחצים אתה מנפח?

הרכב נועל היום T1SPORT . אמור להיות מקדימה 35psi ומאחורה 32psi (אני ממלא 38 מקדימה ו35 מאחורה)

פורסם
מה שצריך לענין אותך, מעבר למשקל החישוקים, הוא רוחבם.

במידה 225/45R17 הרוחב המקסימלי המומלץ הינו "8.5 לרוב.

מבחינתי לבחור למידה הזו בחישוק עם הרוחב המינימלי האפשרי, מניח שזה 8"?

אם לא טועה בחישוק 16" הנוכחי רוחב החישוק הוא 7"?

אשמח להבהרה בעניין, או הפנייה ללינק שאפשר לבדוק בו..

פורסם

אתה רוצה את הרוחב המקסימלי, לא המינימלי בשביל למטב את הביצועים.

המינימלי המומלץ למידה זו עומד על "7. איני יודע מה הרוחב של החישוקים המקוריים של סיאט, אני מניח ש-"7.5.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כרגע הרכב עם מידת צמיגים: 195,60,14. בקרוב אצטרך להחליף צמיגים, והאופציות מידה זו מאוד מצומצמות. רוב הצמיגים במידות האלה לא מתאימים לצרכים שלי. אני מחפש צמיגם עם אחיזה טובה. השאלה שלי האם כדאי לעלות מידה, כי ב15'' יש לי הרבה יותר אופציות. מצד שני אני לא רוצה לפגוע בביצעים. מה מה כדאי לעשות?

פורסם

קראתי את השירשור כבר מזמן, לגביי בדיקת מידה מותרת, יש לי אוטודאתה חדשה ומעודכנת וגם בדקתי. עדיין אין לי מגוון אופציות במידה הנוכחית.

פורסם

אכן נראה שיש מבחר מצומצם בארץ. אפשר לבדוק אפשרות לייבוא אם מתעקשים.

אם המעבר למידה גדולה יותר פותחת מבחר טוב, הייתי שוקל בחיוב מעבר אליה. הפגיעה בביצועים לא אמורה להיות משמעותית כל כך לדעתי, גם אם מדובר ברכב חלש.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן אנשים,

יש לי מיקרה 2013 עם גלגלים מקוריים במידה 14, מידת הצמיגים היא 165/70/14

המידה שאוכל לעלות במידה וארצה לעלות ל 15 היא 175/60/15

הצמיגים (הנקוק) שהרכב נועל כרגע הם במצב די חדש, הרכב עבר רק 13K, ככה שאצטרך לרכוש רק רבעיית מגנזיום.

האם ארגיש שיפור במידה וארצה לעלות למידה 15 (גנטים + צמיגים איכותיים) או ששיפור כמעט ולא יורגש ברכב כזה? (80 כ"ס אוטומט).

ואם אתם מכירים אתר טוב לרכישת רבעייה אני אשמח.

שבוע טוב לכולם.

פורסם

מבחינת אחיזה בהאצה אותו דבר.

מבחינת אחיזה בסיבובים נראה לי שאין מספיק כוח כדי להרגיש הבדל, אלא אם אתה באמת אונס את הרכב כל היום.

כמו כן, הנוחות עלולה להיפגע בגלל החתך הנמוך יותר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אני רוצה להגדיל את המידת גאנט'ים שלי מ15" שכרגע על הרכב , ל16"

אני יודע שזה צורך גם בהחלפת צמיגים מתאימים , השאלה שלי היא מה החסרונות ומה היתרונות של זה ?

ואיך אני מעדכן ברשיון רכב את המידה החדשה והאם זה בכלל אפשרי

מדובר בסוויפט GLS 08

עריכה אחרונה על ידי Mikeo

• תוכן חדש...