Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פית"ש לא דיבר על מגבלות פיזיות. יתר לחץ דם מטופל כראוי, לכשעצמו, לא צריך להגביל.

אני מכיר מספיק בני 80 ומעלה שעדיין נוסעים באופן סדיר. אז לא מטפסים ברגל למגדל ולכיפת הכנסיה בפירנצה, עדיין אפשר להנות מהעיר.

מזכיר לי טיול מאורגן ברומניה לפני 4 שנים. היה זוג מבוגר שבנהה"ת קיבל סיוע כולל הובלה בעגלת נכים. כבר קיללתי את ההרשמה שלי לטיול, אבל באתר הראשון הם הפכו למובילי המחנה, על זוג רגליים (הגבר החזיק קביים, אבל לא באמת נזקק להם). 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 21 שעות, sperial כתב:

ד״ר גב - אני מתרחק מהרשת הזו.

כורסת העיסוי הראשונה שלנו היתה בעצם מתקן שמניחים על הכורסא, קרוב משפחה הביט לנו מקנדה בשליש המחיר שנדרש אצלם.

חוץ מזה, אני לא זוכר מוצר שנרכש אצלם, לא נזקק לתיקון באחריות ולא הושלך לאחר שהסתיימה.

כל מה שספריאל אמר, רק הפוך!

קניתי לאבא שלי כורסת עיסוי של ד"ר גב.

החזיקה 15 שנה בשימוש סביר.

לפני 3 שנים קניתי כורסא כזו לאשתי . מאז היא עובדת בקצב גבוה (פעם ביום - חצי שעה לכל הפחות). כשהיא תמות, היא תוחלף באחת זהה חדשה (הכורסא בטח הכורסא!!)

• מצחיק 2

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

פית"ש לא דיבר על מגבלות פיזיות. יתר לחץ דם מטופל כראוי, לכשעצמו, לא צריך להגביל.

בגלל זה אמרתי להנות כל עוד אפשר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
בתאריך 4.2.2023 בשעה 06:37, Octavia-TSI11 כתב:

מהו MUST

כורסא נוחה לשימוש גם בלי העיסוי, עיסוי שקמים ממנו ומרגישים טוב. 

בתאריך 4.2.2023 בשעה 06:37, Octavia-TSI11 כתב:

ועל מה אפשר לוותר בכורסת עיסוי?

על סוף טוב.

במיוחד בכורסא משומשת.

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מצחיק 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

ראתי כמה כיסאות מחשב\מנהלים שלא אהבתי .
אבא אוהב לשים את הרגליים על שולחן המחשב  ומטה את מושב הכיסא כלפי מטה כדי ליצור זווית לחצי שכיבה .
חשבתי לקנות לו כורסא עם ריקליינר , לא ברור כמה זה פרקטי ונוח בשימוש עם מקלדת אלחוטית ועכבר

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם (נערך)

הרעיון הכי טוב

שאל את אביך מה הוא רוצה לקבל ליום הולדתו בתקציב XX ותן לילד בן ה 73 להחליט בעצמו.

אתה יכול להציע לו כמובן מספר כיוונים לרבות נסיעה למשחק של ברסה בקמפ נואו או נסיעה לנורבורינג ועוד עוד כיאה לתחביביו אהבותיו.

ולגבי הכיסא בהודעתך הקודמת שלא יחשוק בנערה יחד עם הכורסה או רק בנערה. 

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 20 שעות, Octavia-TSI11 כתב:

ראתי כמה כיסאות מחשב\מנהלים שלא אהבתי .
אבא אוהב לשים את הרגליים על שולחן המחשב  ומטה את מושב הכיסא כלפי מטה כדי ליצור זווית לחצי שכיבה .
חשבתי לקנות לו כורסא עם ריקליינר , לא ברור כמה זה פרקטי ונוח בשימוש עם מקלדת אלחוטית ועכבר.

זה יעבוד היטב עם טראקבול אלחוטי או מקלדת משולבת עם טראקפד.

בלי קשר, על סרטונים כאלה נכתב המשפט Tits or GTFO.

פורסם

זו המתנה שהייתי שולח אותם - הפלגה מחיפה ועד חיפה, לא במנו ספנות אלא בחברת קרוזים אמיתית. הם יודו לך ויזכרו את זה להרבה שנים Golden Tours: Cruise Planner

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

שוב, עניין אישי מאוד. אני הייתי מטפס על הקירות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 5.2.2023 בשעה 06:09, sperial כתב:

אתה חושב שאנשים חולים לא נוסעים לחו״ל? עושים ביטוח מתאים ונוסעים, ולא רק למדינות מערביות עם מערכת רפואה מתקדמת. כדאי שתתייעץ עם הרופא שלה כי יש סיכוי גבוה שתוכל לנסוע לגמרי בבטחה וליהנות.

אם מבחינת הרופא אין התנגדות צריך לדאוג ל-2-3 דברים: ביטוח שמכסה החמרת מצב רפואי קיים(עולה כמה דולרים ליום), לקחת את התרופות במטען היד כולל ספייר למקרה עיכוב בחזרה ארצה, ואולי איזה סיכום מחלה קצר באנגלית.

וכדאי גם לבחור יעד קרוב יחסית, ולא לטוס אל על כמובן.

שהייה של שעות רבות בקופסת סרדינים מעופפת לא עושה טוב לאנשים עם בריאות שאינה 100 אחוז.

פורסם (נערך)

שטויות.

אפשר לטוס גם ליעדים רחוקים, אם כי יש מצבים שבהם צריך לשקול קונקשן עם מנוחה בדרך. לרוב האנשים זה ממש לא מחוייב.

ואם אתה חושב שאלעל יותר צפופים מחברות אחרות כנראה שהרבה זמן לא טסת. דרך אגב, אישית, המושבים הגרועים ביותר בהם ישבתי היו בטורקיש המהוללת, אני מדבר על מושב שהתחלתי להתפתל בו לפני ההמראה (השיא היה לא מזמן באיסטנבול, הטקסי מהטרמינל למסלול ההמראה הוא 30 דקות, ועיכבו אותנו עוד 30 דקות לפני ההמראה). דווקא בלואוקוסטים ריאנאייר ונורווגיאן ישבתי בנוחות, אם כי המדרגות המתקפלות של רייאן ממש מסוכנות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

דווקא לי אישית המושבים של טורקיש טובים אבל כל אחד ומה שנוח לו.

הלואוקוסטים הם סיוט עבורי.

פורסם

החוויות שלי עם טורקיש לא רבות, אבל במקרה זה היה מדובר במושב שכנראה חסר ריפוד, הרגשתי כמו על קרש, עם מבנה במיוחד לא נוח. לא אפרט לגבי טיסות קודמות.

החוויות בלואוקוסטים היו חיוביות כנראה כיוון שמדובר במושבי רקארו עם גב דק מאוד (וללא מערכת בידור שתופסת הרבה מקום - גם גב מושב עבה וגם קופסה מתחת למושב שמפריעה לרגליים), שהופכים גם Pitch של "28-29 למספק לגמרי, אפילו לטיסה של 5 שעות. ושילמתי גם כמה אירו בודדים תמורת מושב בחלק הקדמי של המטוס, שכנראה טיפה יותר מרווח. כמובן שהמחיר הוא העדר אפשרות להטיית המושב (לא מפריע לי, אני לעולם לא מטה אותו, ומעדיף שגם מי שיושב לפני לא יעשה זאת), וחסר מערכת בידור - אבל בשביל מה יש טלפון או אייפד?

פורסם

28-29 בהחלט מספיק וזו לא הבעיה שלי.

הבעיה שלי היא רוחב המושב בשילוב מושב שטוח שמפרק לי את מפרק הירך הגפוק שלי לרמה שטיסה של 4 שעות גורמת לי לצלוע יום שלם והגב הזקוף.

בשנים האחרונות בטיסות רצופות של 4 שעות ומעלה אני כבר עובר לביזנס. מעדיף לשלם את האלפייה או שניים אקסטרה ולהרויח יום של תפקוד נורמלי.

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

28-29 בהחלט מספיק וזו לא הבעיה שלי.

הבעיה שלי היא רוחב המושב בשילוב מושב שטוח שמפרק לי את מפרק הירך הגפוק שלי לרמה שטיסה של 4 שעות גורמת לי לצלוע יום שלם והגב הזקוף.

בשנים האחרונות בטיסות רצופות של 4 שעות ומעלה אני כבר עובר לביזנס. מעדיף לשלם את האלפייה או שניים אקסטרה ולהרויח יום של תפקוד נורמלי.

אתה בטוח שזה יותר זול מלהאריך את החופשה ביום?

אפשר פשוט לשריין יום אחד למנוחה במלון עם הנטפליקס במיטה אחרי הטראומה של הטיסה.

• תוכן חדש...