Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא הונדה סיוויק האצ'בק 2016 מנוע 1.8 אטמוספרי .

כרגע יש מסך של KAYER מדגם KP3 , מעבר לכך הכל מקורי, מציין שאחרי הרבה חפירה על עשרות עמודים ושרשורים אני עדיין לא מבין כלום.

סומך על עצת המומחים בפורום אז ככה אין לי תקציב מוגדר אך לא הייתי רוצה לעבור את ה3,500 לרכיבים בלבד

אין בעיה לרכוש הכל מיד שנייה אם כי אין לי את הידע לבדוק ולהעריך את עלותם .אני גם יכול לקחת את הזמן וללקט את הרכיבים אלא אם כן התקציב יכול להניב משהו ראוי כחדש. 

לאחר קריאה פה בפורום החלטתי להפריד את עלות ההתקנה שתכלול גם איטום ברמה בסיסית .

הרכב של בת הזוג, אוהבת סאונד עם באס ושומעת מוזיקה אלקטרונית בעיקר.

איכות יותר חשובה לי מעוצמה . תגידו לי אם אני ריאלי בדרישות לא מחפש מערכת קצה אך בהחלט משהו מכובד ולא רק להחליף רמקולים כי מבחינתי זה לזרוק כסף לפח.

פתוח לכל הצעה כפי שאמרתי אין לי מושג 

תודה לכל מי שיעזור

פורסם

בתקציב הנ'ל  אפשר לבנות מערכת יפה מאוד 

קומפוננט קדמי FOCAL 165V1

מגבר 4 ערוצים Morel MPS 4.400

סאב  Alpine SBE-1244BR

לגבי יד שניה אני באופן אישי פחות אוהב לקנות קומפוננטים / רמקולים יד שניה .קשה לדעת עד כמה הם תקינים 

פורסם

מה שהצעת משאיר לי גם עודף שזה אחלה 

לגבי יד שנייה הגיוני לגבי קומפוננטים אך מה לגבי מגבר וסאב זה גם בעייתי?

הסיבה שיד שנייה זה אופציה היא כדי לרכוש משהו שלא היה נכנס בתקציב כחדש אחרת בשביל מה זה טוב

ואם ידוע לך האם המסך מולטימדיה שיש כרגע ברכב הוא בסיס טוב ולא אצטרך לגעת בו

פורסם

מגבר בדרך כלל קל יותר לבדוק עם תקין או לא . סאב אותו דבר .

יש עוד אופציות שיכנסו לך בתקציב הזה , כחדש , יד שניה אם זה לא מישהו שאתה מכיר עדיף לא לגעת כמובן זאת דעתי האישית 

פורסם

המטרה היא לקבל סט אפ איכותי ככל שניתן ונציל מבלי להתחיל בניות מיוחדות בשביל רמקולים ולהכנס להרפתקאות

קומפוננטים טובים סאב איכותי מגבר שיתמוך בהם שאני מאמין ביחד עם התקנה טובה ובידוד נוסף יתנו את מה שאני מחפש

פורסם

נכון מאוד בידוד ישדרג משמעותי את האקוסטיקה  ברכב 

לעלות רמה למעלה אתה יכול ללכת על מגבר אלפיין RA60F 

ולקחת את הקומפוננט של HELIX P 62C או לחלופה JL AUDIO C5-650

פורסם

מצאתי רק מקום אחד שמחזיק את מה שהצעת ופערי המחירים גדולים מאוד מההצעה הראשונה 

ההצעה שנייה בקצה התקציב ללא סאב ושוב אני יכול להיות גמיש אם זה שווה את זה 

יש עוד הצעות מאחרים היות וכל אוזן היא שונה

לקחתי בחשבון שהתקנה ובידוד יעלו עוד כ3,000 ש"ח זה הגיוני?

פורסם

נראה לי די מוגזם אבל כל מתקין רשאי לקחת כמה שהוא מעריך את העבודה שלו . 

תעשה סקר שוק בן כמה חנויות המובילות בגוגל ותוכל להגיע אולי לעסקת חבילה או משהו בסגנון (מבחינת ציוד) 

פורסם

האמת עוד לא בדקתי, תכננתי להינעל על מה אני מחפש קודם, לרכוש ואז לעשות סקר שוק להתקנה ובידוד של 4 דלתות (או ש2 קדמיות זה מספיק)

מה לגבי החלק האחורי של הרכב לדעתך לא צריך לגעת בו?

אגב חלקי חילוף לרכב אני מזמין מחו"ל כדי לחסוך עלויות פה המקרה דומה או שפשוט לחפש את המחיר הכי טוב בארץ?

אני שואל הרבה שאלות כי אני באמת אבוד בנושא הזה ולא מעוניין להוציא כסף ולהתחרט על כך.

• תוכן חדש...