Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הניאגרה ממשיכה להתמלא, לאט למדי. ניתן לראות שהמים עוברים את הקו שהם בדר"כ מגיעים אליו (יש הבדל בצע על הדופן בגלל משקעים).

למזלי יש כנראה מנגנון שגורם לעודפים לרדת באסלה ולא החוצה, אז נחסכה לי הצפה על הבוקר.

נראה שהמצוף עולה, כי המילוי מעבר לגבול איטי, אז לא ברור לי לגמרי איפה הבעיה, אבל ההימור שלי שזה בכל זאת המצוף.

זה קצת "בא והולך" מאתמול בבוקר, אז אולי אבנתי שמונעת לפעמים מהמצוף להגיע למקום התקין?

זה לא מצוף זרוע פשוט. מצ"ב תמונה.

מה אתם אומרים? פשוט לפרק ולגשת לחנות לקנות חדש?

image.png

פורסם (נערך)

קיים בורג שמאפשר קביעת גובה המצוף  כדי שבמילוי המים לא  יגלשו מעבר לסף הצינור המרכזי שמנקז עודפים בכל מצב של כיוון לקוי או תקלה

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

המצוף לוחץ על גומיה שסוגרת את מעבר המים.

ככל הנראה או שיש שם לכלוך או שהגומיה קרועה/יבשה.

מנגנון מצוף חדש עולה גרושים. רק צריך את הישן כדי לקנות אחד תואם ולפני הפירוק לקרוא פסוק תהילים כדי שלא תגלי שברז הניל תקוע.

אחרי הרכבת החדש מכוונים עם הבורג את הגובה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

הייתי מחליף וזוכה לשקט לכמה שנים. אם מדובר בדחיית ההחלפה מכל סיבה, הייתי מנסה את מזלי ומכוון את הבורג הפלסטי האנכי, בנסיון לגרום למנגנון המצוף להפסיק את המילוי מתחת לסף הצינור המנקז עודפי מילוי.

את כיוון המצוף מבצעים על ידי כיוון הבורג , ריקון המיכל ובדיקת גובה המילוי וכך עד שמגיעים לגובה הרצוי.  אם בבדיקה הגובה יהיה בסדר אבל בבדיקה בהמשך הזמן יתברר שפני המים עולים בכל זאת, התרופה ההכרחית תהיה החלפת מנגנון המצוף.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אין סיבה להחליף אם הפסלטיקה טובה ולא סדוקה ושבורה, קונים בשקל וחצי גומייה בטמבור ומחליפים אותה, גם חוסכים כסף וגם לא מזהמים וממשיכים להשתמש בהתקן שאין סיבה שלא יהיה טוב

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפתוח את ההברגה שם כדי להגיע לגומיה זה לא קל וצריך הרבה כוח.

ומעבר לגומיה גם התושבת נשחקת.

פורסם

תודה לכולם על העיצות.
את ברז הניל כבר סגרתי. ראש הפלסטיק נשבר, אבל הבורג מתחת עוד שמיש.

לפי מה שאתם אומרים כנראה הבעיה בגומיה, כי הזליגה ממש איטית.

אבל נראה שאחליף הכל, דירה בת מעל 20 שנה. נראה איך הפלסטיק ירגיש בזמן הפירוק.

פורסם

בכל מקרה ממליץ לקנות סט גומיות חדש אבל מסיליקון ולא הגומי השחור שלא מחזיק יותר ממספר שנים, אכן עולה גרושים סביב ה10~15 שקל (מגיע עם הגומי הגדול והקטן ביחד)

• רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 6 שעות, adi89 כתב:

אין סיבה להחליף אם הפסלטיקה טובה ולא סדוקה ושבורה, קונים בשקל וחצי גומייה בטמבור ומחליפים אותה, גם חוסכים כסף וגם לא מזהמים וממשיכים להשתמש בהתקן שאין סיבה שלא יהיה טוב

4 ש''ח עולה הגומיה.

סביר להניח שפה הבעיה.

פורסם (נערך)

היתה לי בעיה דומה עם מנגנון שנראה דומה.

כיוון של המצוף אמור לפתור את הבעיה אבל אחרי פעם או פעמיים של נסיון כיוון גיליתישהמצוף נתקע על המסילה שלו.

לא מצאתי פתרון למצוף שנתקע והחלפתי את כל המנגנון.

עריכה אחרונה על ידי דוב המערות
פספוס
פורסם

נראה לי לא סביר שמצוף יצטרך כיוון שונה אחרי 20 אם הכל תקין. משהו כנראה מונע מהמצוף לאטום כמו שצריך ויש להחליף. או את הגומיה או את המצוף כולו.

פורסם

הגומיה נשחקת עם הזמן ונקודת האיטום עולה.

מנגד מבנה הניאגרה הוא כזה שמעל לגובה מים מסויים המים גולשים דרך הפעמון לאסלה אז אם נקודת האיטום עברת את גובה הגלישה את מקבלת זרימה של מים לאסלה (וחשבון מים ענק כי הנזילה כמעט ולא מורגשת אבל צורכת הרבה מים).

הבעיה היא שאם הגומיה כבר הגיעה למצב כזה גם כיוון יהיה מאוד זמני ועדיף להחליף.

פורסם

בדיוק. עדיף לפתור את מקור הבעיה ולא לדחות עם פתרון זמני.
פרקתי את המצוף, אגש לטמבוריה הקרובה לבחון החלפת גומיה מול מצוף.

פורסם

מעדכן את כל המודאגים, שברז ניל (ברז אמיתי של חברת "ניל", שהפך לשם גנרי לברז הזה) עולה 35 שקלים, והחלפתו פשוטה מאוד. 

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...