Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, Liviur כתב:

העיקר הוא האיך + מתי.

לבקש , וכמה שיותר זמן מראש.

אם לא מגיעים להבנה - אז לשלוף את התותחים הכבדים.

כמו כן - יש גם בטק מנעד גדול (עבדתי בחברות בזמנים שהיינו 7 אנשים - סה״כ כל החברה , וגם בכאלו שעברו את המליון איש בקורפורייט). נגיד בעדינות לא כל אחד הוא עובד בגאמפא / רקע של גאמפא - וגם להם בזמנים כאלו יש חששות של לשבת בבית (כותב בתור אחד כזה עם רזומה דיי מכובד , ניסיון בסקייל מאוד מכובד והרבה הצעות - גם אחרי הגלי פיטורין מהרבה מקומות)

זאת בדיוק הנקודה, בזמנים אחרים לא הייתי פותח בכלל שרשור, אבל כרגע אמנם לפי הלינקדין אני ממשיך לקבל הצעות ועדיין יש ביקוש, אם כי אין ספק שיש חשש ענק במיוחד למה יהיה בעתיד. מעדיף ללכת על בטוח ולהשאר בחברה, מצד שני מוכן לקחת את הסיכון ומקסימום להמציא את עצמי מחדש... 

ל @falou ולשאר המנהלים, אני חושב שהדיון קצת יצא מכלל שליטה, עם וויכוחים פנימיים שלא קשורים בהכרח לדיון, אני לא מתיימר לייעץ להנהלה אבל מבחינתי בדף הראשון כבר קיבלתי את התשובה והגישה שלי השתנתה, ואפשר לסיים את זה כאן, מצד שני אם מבחינתך זה תקין אז אפשר גם להשאיר פתוח, לא מפריע לי.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

כשמדובר על עובדי ייצור אלה אנשים שחיים בצורה שונה מאנשי ההיי טק ומאנשים ברמות שכר מעל לממוצע. נדיר מאוד שאחד כזה ייסע לטיול עם המשפחה לשלושה שבועות בתאילנד או טיול בארה"ב

רק לי המשפט הזה צורם?

"אין להם כסף לטוס, אז למה הם צריכים חופשות".

לא אמור לעניין אותך מה הוא עושה בחופשה ועם מי.

חוץ מזה, אתה יודע, לא כל פועל ייצור חי מהיד לפה, ולא לכל הייטקיסט יש כסף וזמן לעשות מסעות לארצות רחוקות כל כמה חודשים.

וזה גם לא משנה.

אם פועל ייצור צריך לקחת חופשה ארוכה, צריכה להיות לו אפשרות כזאת, לא משנה בשביל מה, ומבלי שתרחף מעליו סכנת פיטורים.

כנ"ל הייטקיסט, נהג אוטובוס, רופא, מוכר במכולת או פועל בניין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לרוב - כן, פועלים בפס ייצור מרוויחים משמעותית פחות ממה שצריך כדי לטוס בסבבה לטיול משפחתי לארצות הברית של חודש בעלות של 80 אלף שקל למשפחה. אני מאמין שזאת הכוונה שלו.

אני חושב שכבר הבנו שהעובדים שלו כן מקבלים את החופשות שהם צריכים, לא צריך לקחת כל דבר לקיצון.

ואפשר לסכם את כל השרשור הזה בזה שצריך לדבר עם המעסיק/עובד ולפתור הכל כמו ילדים גדולים.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, vadim6385 כתב:

אין להם כסף לטוס, אז למה הם צריכים חופשות".

לא אמור לעניין אותך מה הוא עושה בחופשה ועם מי.

זה לא מה שאמרתי. יש לי עובדים שכן טסים (המסגר שלי חזר לפני חודש משבועיים תאילנד) אבל הם היוצאי דופן. גם לא שואל מה הם עושים בחופשה כי זה עניינם אבל דיברנו על חו"ל ועלויות בחגים אז זה כן משנה אם נוסעים או הולכים לים.

ד"א, גם אני כמעט ולא יוצא לחופשות ארוכות בחו"ל. פשוט גם אין לי את האפשרות להיעדר לזמן ארוך וגם אני לא בנוי לחופשות של יותר משבוע.

עריכה: מעולם לא פיטרתי עובד בגלל שרצה לצאת לחופש וגם לא מאמין שאעשה את זה אבל מי שיציב אולטימטום לא ימשיך אצלי.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

איך ינעלו? עוד לא הגיעו לדבר על ואגיו ולמה ילד בן 22 לא צריך לקנות רכב במעל 30 אלף שקל.

וגודווין נשאר בבית. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון: ביקשתי. אמרו שלא צריכה להיות שום בעיה אבל צריך אישור של ה vp מן הסתם. אבל הכיוון חיובי. תכף falou יגיד שסתם חייכו אבל מאחורה סימנו אותי, וזמני קצוב. אם ככה אני מחפש משרת r&d, אשמח להצעות. וברצינות, הכל מתחיל ונגמר במנהל הישיר, ואני לשמחתי זכיתי באחד שמבין את הצרכים והרצונות של העובדים, כמובן שזה צריך להיות בהדדיות (לא רק לקחת אלא גם לתת). 

• אהבתי 3

Miata ND2

פורסם

לא יקרה כלום.

ביקש כמו בן אדם, לא הציב אולטימטום וזכה לאוזן קשבת ורצון טוב. ככה דברים עובדים בדרך כלל.

• אהבתי 6

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Or05230 כתב:

תכף falou יגיד שסתם חייכו אבל מאחורה סימנו אותי, וזמני קצוב.

אם זאת חברה נורמלית, אני בספק.

אתה לא הראשון ולא האחרון שמבקש ומקבל חופשות ארוכות.

כל עוד אתה לא הולך ראש בקיר, לא מאיים ולא מציב אולטימטום, הכל טוב.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 שעות, Or05230 כתב:

תכף falou יגיד שסתם חייכו אבל מאחורה סימנו אותי, וזמני קצוב.

אם זו לא בעיה אז כנראה התפקיד שלך לא כזה קריטי שאי אפשר בלי לאייש אותו חודש וחצי. תזכור (1) אנחנו ניזונים ממה שאתה מפרט ו-(2) אף אחד לא אמר שלא יאשרו. אמרתי שאם תבוא עם אולטימטום, הדבר החכם לעשות הוא לקבל את התכתיב שלך ואז לחשוב איך הכי נוח להחליף אותך

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 שעות, Or05230 כתב:

עדכון: ביקשתי. אמרו שלא צריכה להיות שום בעיה אבל צריך אישור של ה vp מן הסתם. אבל הכיוון חיובי. תכף falou יגיד שסתם חייכו אבל מאחורה סימנו אותי, וזמני קצוב. אם ככה אני מחפש משרת r&d, אשמח להצעות. וברצינות, הכל מתחיל ונגמר במנהל הישיר, ואני לשמחתי זכיתי באחד שמבין את הצרכים והרצונות של העובדים, כמובן שזה צריך להיות בהדדיות (לא רק לקחת אלא גם לתת). 

אם אתה מכיר את הכוכב של fuck powerpoint אז הוא הוציא סרטון חדש רלוונטי

:)

https://fb.watch/hP15dZMOwv/?mibextid=NnVzG8

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 11 שעות, ניקו פ. כתב:

אם אתה מכיר את הכוכב של fuck powerpoint אז הוא הוציא סרטון חדש רלוונטי

/cdn-cgi/mirage/5b62405bc2f805c6d4b77ca5720fe28f973a496f3378149c1afdb69a221694da/1280/https://carsforum.co.il/uploads/emoticons/icon_smile.gif.b1eda5b7cba44759db7bd8e18120d216.gif

https://fb.watch/hP15dZMOwv/?mibextid=NnVzG8

באופן אירוני הוא בדיוק עשה לחברה שלנו סרטון סוף שנה ;)

• מצחיק 2

Miata ND2

• תוכן חדש...