Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שואב אבק רובוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לנו שואב אבק רובוטי מסוג Deebot Ozmo 610 של Ecovacs, נקנה במרץ 2020 בעלות של בערך 2000 ש"ח. 

בזמן האחרון הסוללה נחלשה בצורה משמעותית, מנקה כ15 דקות וחוזר חזרה לעמדת טעינה. 

עכשיו, אנחנו מתלבטים אם לקנות סוללה חדשה מאמזון (שעולה בערך 40 דולר) ולהחליף בישנה, או לקנות מכשיר חדש לגמרי.

האם יש שואב ברמה של Ozmo 610 בתקציב של כמה מאות שקלים? או שיהיה יותר חכם פשוט לקנות סוללה חדשה ולהישאר עם השואב הקיים?

תודה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בתקציב הזה,  רק ביד 2. 

הסוללה הלכה מהר.  אני קניתי לפני כשנה אירובוט 980 ביד 2,  לא יודע מה גילו אבל בטוח יותר משלך, והסוללה המקורית מספיקה ליותר משעה.

בכל מקרה,  אם באמזון סוללה מקורית היא 40$ הייתי הולך לכיוון הזה רק שאני בספק שהם שולחים לישראל (בגלל הליתיום איון).

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

השנקל שלי- 

אם הקיים עובד טוב ואתם מרוצים ממנו, רק להחליף לו את הסוללה. יותר זול ויעיל.

אם אתם רוצים להתחדש, זה כבר סיפור אחר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...