Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

מתלבט בין 2 הרכבים.

חשובה לי מאוד התנהגות ותקשורת עם האוטו.

מי יותר מהנה?

איך האמינות של השירוקו?

מהירות פחות מעניין.

תודה על העזרה!

עריכה אחרונה על ידי maor911
פורסם

אם אמינות זה מרכיב הכי חשוב תרד מהשירוקו.

אם אני לא טועה ה1.4 טורבו + סופרצארגר מנוע מאוד לא אמין גם כשהיה חדש עם שלל תקלות ובעיות ואנחנו עוד מדברים על רכב שחוגג תיכף בר מצווה.

פורסם

שתי בחירות לא טובות:

1. בשירוקו בחרת את המנוע הכי בעייתי.

2. המיטו לטעמי הגרועה בקטגוריה שלה בכל הקשור לניהוג.

פורסם
לפני 3 שעות, bigmik כתב:

חפש אבארט, אופציה נחמדה מאוד.

יקרות הרבה יותר, בפחות מ50 אין משהו נורמאלי. מיטו 155 אפשר למצוא גם ב25-30, אבל אין ספק שהאברט' מהנות יותר.
אני בעל מיטו תלתן אוטומט אז קח את עצתי בעירבון מוגבל כי אני משוחד, שירוקו כמו שאמרו מנוע סופר בעייתי (דגם דומה קיים גם באיביזה קופרה, חיפוש קטן בגוגל יראה לך את הבעיות של המנוע הזה)
ה155 אכן לא האופציה הכי טובה בקטגוריה, אבל מבחינת תמורה לכסף, פוטנציאל שיפורים, קהילה, ואמינות לדעתי לא תמצא יותר טוב.

פורסם

קשה למצוא אברט ידני באזור 32K .

עכשיו עלתה לי לראש מיני S ידני 2007.

היא אני מניח המהנה ביותר מהקטנות....

רק שמפחד מהאמינות שלה. מה העקב אכילס שלה?

• תוכן חדש...