Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני מרגיש סיפוק האוטו עשה 80 % מהדרך להיות מאובזר בכול האיבזורים שדמיינתי בשבילו

יש קטע שראיתי שעושים את הג׳אנט כמו רולטה. אז אני יעשה את זה על הטאסות אלומניום. הם לא יהיו קבוע על האוטו בגלל חשש מגנבה וגם פוגעות באיזון גלגל ליכאורה. אבל יהיה אפשר לשים אותם למצב מיוחד

IMG_0374.png

IMG_0501.jpeg

IMG_0502.jpeg

אז שלב 1 צבעתי אותם לשחור

שלב הבא אני ישים דבק נייר לסרוגין ויצבע באדום. ושלב סופי להדביק מספרים

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, Coro כתב:

כן

אני למדתי מזה מוסר השכל-בהתחלה להשקיע קצת כדי להבין מי נגד מי ורק אז להחליט אם להשקיע הרבה

כשבניתי את הגגון הזה התיעצתי עם גיסי-הלכתי קניתי נירוסטה באיזה 700 שקל וגיסי הלחים אותם על הרכב

חסרונות 1משקל כבד על הגג 2 מחיר 3 לעשות חורים ולהלחים קשה מאוד 4 לא עשינו רגליות אז זה ממש יושב על הגג

למעשה לא הייתי צריך יותר מדיי בית באוטו אז הגגון ירד ליפני הטסט ולא חזר 

מה שאני יעשה בעתיד הפנוי יקח גלילים של אלומניום אני יעשה גגון יפה יותר ואז עליו יהיה אפשר לשים סולרי-פרוז׳קטורים-צינור עם מיים-וכול שאר הפוילהשטיקים של הג׳יפים והאוטו בית

פורסם (נערך)

IMG_0620.png

ליפני..=גולדן דרגון

IMG_0622.png

אחרי =👍

IMG_0615.png

חברים יש למישהו אפשרות לעזור לי בהזמנה מאיביי 2 פריטים מגני רוח ומגן יתושים ביחד כ500 ש״ח אני מביא מזומן מראש ולקחת בחשבון שרק המזמין יכול לאסוף מהדואר

https://www.ebay.com/itm/113721992156?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=s1eh13r8QlS&sssrc=4429486&ssuid=xp2bfyrbrre&var=&widget_ver=artemis&media=COPY

https://www.ebay.com/itm/395635296026?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=f73xpuvrsao&sssrc=4429486&ssuid=xp2bfyrbrre&var=&widget_ver=artemis&media=COPY

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם (נערך)

טוב. אז הסתדרתי עם אביי אבל מגני רוח ויתושים יוצא כ1000 שח עם משלוח. ככה שאם אני לא ימצא במקסימום 700 אני יוותר על זה

היום חופש מהעבודה הייתי בפנצריה-אצל החשמלאי-ובמוסך

אצל החשמלאי הזמנתי מגבר וסאב קטן הוא הזמין אז שבוע הבא הוא יתקין ואני יכתוב על זה 

גירד לי הידיים או ברוסית צ׳שוצה רוקי אז קניתי אצלו כמה קטנות

בעלי הזריז כמו שהוא ניקרא בפורום הזמנתי 4 דברים 

המטרה שלי לסיים את כול האיבזורים לאוטו ומשם להרגע ולא להשקיע יותר 

IMG_0793.jpeg

IMG_0786.jpeg

IMG_0791.jpeg

IMG_0792.jpeg

IMG_0774.jpeg

IMG_0773.jpeg

בנוסף יש לי רעיון לעשות סולם כמו בתמונה רק מכסף נוצץ ולהתקין בחלון האחורי שמאלי זה יוסיף המון וישתלב עם הסמל האחורי. תגידו אם יש לכם מושג איזה בעל מקצוע עושה כזה או מישו מפה שיכול לעשות לי כזה בתשלום כמובן

IMG_0794.png

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

הרכב נראה הרבה יותר יפה ממה שהיה קודם.

אל תעשה יותר מדי דברים מוזרים שלא צריך אותם ורק יהרסו את המראה הסולידי.... אין צורך בסולם!

כרגע זה לא מסחרי זה רכב שמשמש אותך כקראוון והוא אמור להיות סטייל אלגנט. יש רכבי טיולים שהם קראוון עם אריסות על הגג וסולמות, אבל זה רכבים שנראים יותר קשוחים לטיולים ושטח.

לדעתי האישית זה מיותר. אבל זה רכב שלך ואתה מחליט.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני בהחלט מסכים עם הדעה שלך. זאת אומרת יכול להיות שנכון לאוטו בלי מסיבות מסוימות ונכון עם מסיבות אחרות

באמת יש לי נסיון עם איבזורים שחשבתי שיהיו פצצה והתבררו כפחות(ובאמת הורדתי אותם מהאוטו) ויש להפך

הפיתרון לדעתי הוא הדמיית מחשב אבל אין לי אז אני בניסוי ותהיה 

הסיבה שאני רוצה לנסות סולם א כי אפשר ב זה מיוחד ג טאץ׳ אישי באוטו ד זה יוסיף עניין באחורה

כמובן שאני לא מדבר על סולם יבש אלא נוצץ כסף כמו הסמל ומקסימום אם אני יראה שהוא לא מתאים אני יוריד אותו ויסתום את החורים

פורסם

לא בדיוק חייב הדמיית מחשב מספיק לראות רעיונות בעולם.

דוגמא לאוטו בית/קמפינג קשוח 

image.png.bc56cfc1f195b3a7e76f2c8aba9c5e6a.png

image.thumb.png.9b3699cce867ae1105f7e4b285b1e341.png

לאלו באמת מתאים סולם ברוטאלי ואגרסיבי כי זה אחד הפרמטרים זנותנים לו קשיחות.

אצלך זה יותר עדין, אבל אתה בוחר את המראה קשוח או אלגנטי יותר. כל מה שתהחר יהיה יפה מאד. בין אם זה מראה שטח/קשוח(כני מאמין שיהיה לך יותר יקר הבחירה הזו. גאנטים וצמיגים שטח, קיט הגבהה בקטנה, פלסטיקה יותר וטמבונים יותר בולטים, אריסת גג וסולם.) ובין אם זה סלון/יוקרה שככל הנראה יותר זול.(נראות חיצונית חלקה ללא תוספות מיותרות אלא פוליש הברקה ושמירה יותר קפדנית על חלקלקות של הצבע והברק שלו, ציוד פנימי מה שנדרש).

דוגמא לאוטו בית יותר אלגטי ועדין

image.thumb.png.67dad06d0833f46281b079ef04946cdf.png

סתם נפגשתי במקרה

https://pin.it/1kKj03Ajg

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, דובצע כתב:

המטרה שלי לסיים את כול האיבזורים לאוטו ומשם להרגע ולא להשקיע יותר 

בנוסף יש לי רעיון לעשות סולם כמו בתמונה רק מכסף נוצץ ולהתקין בחלון האחורי שמאלי זה יוסיף המון וישתלב עם הסמל האחורי.

צר לי לומר לך אבל חלית ב שַׁדְרֶגֶת, מחלה קשה שקשה מאד להחלים ממנה.

סולם יצריך גם גגון שיתן מראה אחר לרכב. אם אין גגון לאן הסולם עולה?

קשה להשוות את הג'מפי לדיפנדר, איך שלא תסתכל על זה אלו רכבים שונים בתכלית.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 10 דקות, borsood כתב:

אבל חלית ב שַׁדְרֶגֶת

נכון כי מה מעניין ג׳מפי כמו שתיראה על הכביש. יש לי רשימה מסודרת שכשאני יסיים אותה אני יהיה מסופק-בטח יהיו דברים שאני יוריד ויהיו דברים מחוץ לרשימה שאני יעשה אבל הרשימה זה הפרוייקט שלי

אני יושב במנ כול היום אז כיף לדעת שלמטה יש לי אוטו מעניין ולא גרוטאה-כמו שקניתי אותו שלא לדבר על זה שלפעמים אני מחפש להיסתכל עליו. אוטו יכול להיות צעצוע של מבוגרים כמו שכתבתי דיי בתחילת השירשור

אתם מדברים על סולמות כבדים. אני מדבר על משו בסיגנון שבתמונה

IMG_0830.png

את הדיפנדר צילמתי כי תמיד ראיתי סולמות מהטמבון ופה ראיתי סולם צמוד לחלון 3 שלבים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...