Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בהונגריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכנן נסיעה קצרה להונגריה.

טיפים מיוחדים להונגריה? בדגש על עבירות מהירות בעיר ומחוצה לה. וכן כבישי אגרה.

בנוסף, הבנתי כי לאחרונה לתיירים יש תעריף יקר מאוד בתחנות הדלק. האם רכב בעל רישוי הונגרי פטור מהתשלום הגבוה? היינו התשלום הגבוה הוא לנהג תייר או לרכב תייר?

תודה  למשיבים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מתוך ניסיון כללי באירופה (לאו דווקא בהונגריה):

1. חפש במרשתת "driving in hungary". למד היטב את ההמלצות. שים לב לתמרורים מיוחדים (למרות אמנת וינה לכל מדינה סט של תמרורים ייחודיים)

2. יש אגרת כבישים, בדומה לוינייט השווייצרי או אוסטרי, אבל במהדורה אלקטרונית. לוודא שאתה מפעיל אותו על הרכב השכור.

3. לנהוג "לפי הספר", להקפיד מאוד על מהירות מותרת. אני לא מכיר מדינה באירופה שגבול האכיפה בה עולה על 5 קמ"ש מהמותר, וברבות הגבול אפילו פחות מזה. אזורי מיתון תנועה מוקפדים במיוחד.

4. למד את כללי ותמרורי החניה. שוב, לכל מדינה הסט שלה. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שכרתי שם בקיץ בשדה התעופה ונסעתי לסלובניה. 

הרכב הגיע כבר עם מדבקת הגרה הונגרית וחוץ מזה לא זכור לי שום בעיה, הכבישים לפחות בדרך שלי היו דיי נקיים ממשטרות או מצלמות מהירות.

כשהחזרתי את האוטו בחזרה בהונגריה ותדלקתי המחיר היה זול בהשוואה למחיר בארץ.

פורסם

לא מכיר את הונגריה - אבל חלק ממדינות אירופה מחביאות את המצלמות כמו מטעני צד של חיזבאללה. אל תסמוך על זה שאינך רואה אותן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...