Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום. עשיתי בדיקה לפני קניה על מאזדה 2 שנת 2008. זה מה שיצא. יש חילוקי דעות לגבי האם לרכוש או לא (מחיר סופי 17,500).

עוד נתונים: יד 3, 196,000 קמ

אשמח לדעתכם

עריכה: המטרה של הרכב היא רכב סטודנטים שישמש לתקופת לימודים. לא אמור לנסוע הרבה.

inbound6820437760734743961.jpg

inbound7708585887224961966.jpg

עריכה אחרונה על ידי Matanw
הוספת נתונים
פורסם (נערך)

זה רכב עם בלאי הגיוני לשנתון שלו, רק המנוע במצב בסדר.

מה שלא הגיוני, זה כמות חלקי מרכב שהוחלפו ברכב הזה.

היו פגיעות מקדימה ומאחורה, מכסה מנוע, כנפיים,  שמשה, סימני פגיעה בתא המטען, קצוות קורות אורך.

עכשיו צריך להשקיע בצמיגים,  תושבות מנוע וגיר, משולשים.

אני הייתי מוותר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא בטוח שהמוכר יבוא לקראתך במחיר או בתיקונים משום שרכבים במחיר כזה ברוב הפעמים לא לוקחים לבדיקה. לדעתי הוא ינסה למכור אותו as is להבא בתור. 
מאזדות נהדרות ולא הייתי נרתע מהק״מ אבל על הרכב הספציפי הייתי מוותר

פורסם

הייתי מוותר, עושה רושם של רכב לא שמור, קצה שילדה מקדימה ומאחור בנוסף.

להבא, תבקש דוח סליקה קודם.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, תחבצ כתב:

לא לשכוח שעל רכב כזה עושים טסט פעמיים בשנה (מגיל 15)

לא, רכב מעל גיל 19 צריך טסט פעמיים בשנה.

מעל גיל 15 צריך להציג אישור בלמים מהמוסך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תוצאות הבדיקה מלמדות על רכב מוזנח. הדגם עמיד להתעללות אבל הרכב המסויים הזה לא זכה ליחס סביר. צפויות הוצאות לא מעטות ליישור קו והמטריד ביותר הוא הבוצה במנוע שנובעת כנראה מאי החלפת שמנים בתדירות המתאימה או שימוש בשמן לא מתאים למרות שמדובר ברכב שיכול לספוג כמעט הכל.

בכל מקרה, רכבים בטווח המחיר הזה, עדיף לגשת איתם למוסך שאותו אתה מכיר כדי שיערוך בדיקה של מספר דקות במקום לשלם למכוני הבדיקה.

לרוב, אם יש לך מוסך שאתה עובד איתו באופן שוטף, הוא לא יקח לך תשלום על הבדיקה מתוך הנחה שהוא זה שיטפל ברכב בהמשך.

תתאזר בסבלנות ותנסה לאתר רכב במצב טוב יותר מדובר בדגם נפוץ.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כמו שאמרו מעליי מדובר ברכב מוזנח.
הייתי חושש בעיקר מהתאונות שהוא עבר ומהבוצה במנוע, ומעבר לכך הוא דורש יישור קו יקר.
כמו כן בדגם הזה חשוב לבדוק היטב גם את מצב הצינורות והמחברים של מערכת הקירור אל תוך קיר האש ורדיאטור החימום - המחברים נוטים להתפורר ואם לא תופסים את זה בזמן זה עלול להיגמר בנסיעה ללא מים. משום מה לא ראיתי שמזכירים את זה הרבה, אבל זו המחלה הכי חמורה של הדגם לדעתי, יותר ממשולשים/תושבות/נקישות בהגה.

פורסם
בתאריך 22.10.2022 בשעה 04:20, GABIUBOGI כתב:

לא, רכב מעל גיל 19 צריך טסט פעמיים בשנה.

מעל גיל 15 צריך להציג אישור בלמים מהמוסך.

תודה על ההארה!

• תוכן חדש...