Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים יקרים!

החלפתי מצבר לרכב לפני כמה ימים מצבר שנפ 70 אמפר agm. לא יודע אם יש קשר אולי ניתוק של משהו מסוים או משהו בסיגנון אבל הרכב התחיל להתריע לי שהמצבר לא נטען ושעלי לעצור את הרכב. הרכב כן מניע ונוסע אבל לפעמים מרגיש שהוא עומד להכבות בפרט אם מפעילים מזגן וכד׳.

שאלתי היא אם יש סימנים לאלטרנטור שאיבד את חייו או שזה לא מוכרח וצריך לבדוק דברים אחרים כמו שאמרתי אולי נתק מסוים או פיוז או משהו בסגנון

קשוח ההרפתקה הזאת לפני החג 😁 אשמח לעצתכם בהקדם

תודה רבה מראש!

פורסם (נערך)

מצבר חדש מתח על ההדקים בבוקר 12.3 12.5 לפני טעינה

לאחר התנעה במידה ויש טעינה בסביבות 13.5 עד 14.2 וולט

אם אין טעינה או טעינה חלשה אתה תראה 13 וולט או פחות לאחר התנעה

זו בדיקה ראשונית

אולי יש ניואנסים ברכב הזה אז תמתין לעצות של מי שמכיר את הרכב הספציפי

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

עם זה אני אמור לבדוק שיש טעינה? לכאורה אין באמת טעינה כי המזגן לא מקרר, יש הרגשה שהרכב רוצה להכבות וגם כשעשיתי רוורס פעם אחת קפצו כל ההתראות של תקלה אפשריות חחח כנראה בגלל מתח נמוך

פורסם

הכל נראה שלם.. התקלה הופיעה כמה ימים אחרי החלפת המצבר בערך 300 ק״מ נסיעה. מצב נתון הוא שהוא נכבה לי באמצע הדרך הייתי חייב לגרור אותו מחר נבדוק מה זה באמת נעדכן אתכם. תודה רבה על העזרה!

פורסם

אז ככה.. יש רצועה משמאל למנוע אצלי, לפני חודשיים הלך לי המדחס של המזגן וזכור לי שבזמנו היה ניצוצות של אש שיצאו מאותו אזור.. היא נקרעה ולכן לא היה אפשר להטעין את המצבר.. נראה לי זה נקרא רצועת אלטנרטור תתקנו אם טעיתי חח ברוך השם לא עלה יקר אני מטפל אצל הבני דודים זה עלה 250 ש״ח עם עבודה

תודה רבה לעוזרים!

• תוכן חדש...