Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

יש לי מסמר קטן תקוע בצמיג האחורי ימני ואני תוהה איזה צמיג להחליף. מדובר ברכב חדש על הכביש ) קורולה ts 1/22) וממה שהבנתי בבדיקה זה כנראה להחליף את הצמיג לגמרי בגלל מיקום התקר. מצורפת תמונה

האם ספציפית המודל הזה של ecopia 150 bridgestone מומלץ?

אנחנו נוסעים הרבה בכבישים בין ישוביים לא משהו, ואני לא מתפלא מאיפה הגיע המסמר הזה. אולי יש המלצה לשני צמיגים205/55/16  עמידים וטובים יותר? 

תודה מראש! 

16634049149455765136817235984279.jpg

פורסם

לפי מיקום  המסמר, אסור לתקן את הצמיג וצריך להחליפו.

המצב הכי טוב זה כאשר הצמיגים על אותו הסרן מאותו הדגם ובעלי שחיקה זהה.

לא רשמת כמה קילומטרים הרכב כבר נסע.

הצמיג לא נראה שחוק.   יותר זול יהיה למצוא צמיג בודד כזה בפנצ'ריות פרטיות מאשר לרכוש זוג צמיגים. 

והדגם הזה  של ברידג'סטון בסדר גמור.

אם לא תמצא בפנצ'ריות ותלך למוסך מורשה לרכוש צמיג כזה שם, יכול להיות שתקבל הצעת מחיר גבוהה מאוד. אולי בגובה של זוג צמיגים טובים.

לידיעתך, צמיגים טובים במידה שלך עולים 350-400₪ לצמיג יחיד ( Michelin Primacy 4 או Goodyear Efficient grip odrfomance).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ראיתי ברשת למכירה צמיג מהדגם הזה. יש דגמים אחרים של ברידג'סטון,  הכי קרוב בתכונות זה ER300.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם כך המצב פחות פשוט. הייתי מתחיל מטלפון ליבואן של ברידג'סטון להבין אם בכלל מיובא. אם לא - בדיקה דרך המוסך של טויוטה.

בהצלחה!

במידה ותחליט להחליף זוג, לך על המישלן פרימסי. במידה הזו המחיר בהחלט שפוי.

פורסם
לפני שעתיים, פריג'י כתב:

אם כך המצב פחות פשוט. הייתי מתחיל מטלפון ליבואן של ברידג'סטון להבין אם בכלל מיובא. אם לא - בדיקה דרך המוסך של טויוטה.

בהצלחה!

במידה ותחליט להחליף זוג, לך על המישלן פרימסי. במידה הזו המחיר בהחלט שפוי.

לפני 3 שעות, vladclar כתב:

לפי מיקום  המסמר, אסור לתקן את הצמיג וצריך להחליפו.

המצב הכי טוב זה כאשר הצמיגים על אותו הסרן מאותו הדגם ובעלי שחיקה זהה.

לא רשמת כמה קילומטרים הרכב כבר נסע.

הצמיג לא נראה שחוק.   יותר זול יהיה למצוא צמיג בודד כזה בפנצ'ריות פרטיות מאשר לרכוש זוג צמיגים. 

והדגם הזה  של ברידג'סטון בסדר גמור.

אם לא תמצא בפנצ'ריות ותלך למוסך מורשה לרכוש צמיג כזה שם, יכול להיות שתקבל הצעת מחיר גבוהה מאוד. אולי בגובה של זוג צמיגים טובים.

לידיעתך, צמיגים טובים במידה שלך עולים 350-400₪ לצמיג יחיד ( Michelin Primacy 4 או Goodyear Efficient grip odrfomance).

,תודה לכולם, אני אבדוק מחר טלפונית מול כמה פנצ'ריות בעיר אם יש את המודל הספציפי הזה ecopia 150, אם לא נתחדש בפרימסי.

ושאלה אחרונה, בגלל שהאוטו רק 15ק''מ  זה באמת בטיחותי להחליף רק אחד חדש במידה ואני מוצא? 

פורסם (נערך)

התכוונת אולי ל 15 אלף קילומטרים?

לא אידאלי, אבל לא צריכה להיות בעיה - השחיקה על הציר האחורי ב 15 אלף קילומטרים מינימלית, ורואים על הצמיג שהוא במצב חדש.

כמובן, אם מבקשים ממך על צמיג בודד ברידג'סטון 600-500₪, עדיף כבר זוג מישלין ב 700-750₪

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...