Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשמח לקבל עצות ממי שכבר יש לו אזעקת ביפר, התקנתי אזעקה כזו, שגם מתניעה את הרכב מהבית, הטווח של האזעקה הוא עצום(מדובר על אזעקה עם משדר SUPER FM) והיא קולטת ממרחק קילומטר (נבדק,ועובד)

הרכב שלי לוגם סולר, המתקין ואני חשבנו שתיהיה בעיה בדיזל, כי האזעקה לא תחכה לכיבוי החימום המקודם וכל הנורות ההרכחיות, אבל להפתעתו של המתקין ולהפתעתי - האזעקה ממתינה בסבלנות עד שכל המנורות בלוח השעונים נכבות, ורק אז מתניעה את הרכב שזה דבר טוב בפני עצמו.

עכשיו - האזעקה מתניעה את הרכב מצוין. אבל - (למה תמיד יש אבל) היא ממשיכה משהו כמו פחות מחצי שניה(ממש בלתי מורגש) לתת סטרטר אחרי שהאוטו הניע.

קראתי את החוברת, ומצאתי כי יש שתי אפשרויות:

START MODE SELECT: אלטרנטור , או TACH (RPMS)

מה עדיף לבחור?

ועוד פונקציה מענינת בהגדרות: CRANK TIME: 0.6sec 0.8sec 1sec

על ה START MODE כתוב בחוברת כך :

RPM TACH LEARNING

by doing rpm learning the system will learn lower rpm, wichwill make it smoother and easier when remote starts

מה לדעתכם אני צריך להגדיר,] או לשנות בהתאם?

תודה על כל תגובה!

פורסם

אני לא מבין בקשר למשמעות של CRANK TIME אבל בקשר להתנעה אני מציע לך לבחור ב TACH (RPMS) נראה לי יעיל יותר כי כמו שנתנת בהסבר שלך זה לומד את המצב שבו האוטו מונע ואז נותן סטרטר עד אשר האוטו נדלק, שזה מצב אופטימילי, אם לפעמים יש בעיה להניע את האוטו שלך אז המצב זהז פחות מומלץ כי נראה לי שזה ישגע קצת את המערכת.

לפי דעתי תחזור למתקין ותשאל אותו.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

נסה בשיטת LERNING , ה CRANC_TIME הכוונה לזמן פקודת מתנע ( מס 50 בשפה המקצועית)

נותן לך 3 אפשרויות לבחירה, הנמוכה עדיפה מהשתיים האחרות אך יתכן וזמן פקודת הסטרטר לא יספיק לביצוע הנעת הרכב,

אפשרות נוספת היא פקודה מהאלטרנטור, השאלה היא האם הנורה כבית בו בזמן שהרכב כבר מניע או לפני שמניע שכן אם לפני שמניע אז הנורית תתן פקודה להפסיק סטרטר לפני הנעת הרכב מה שיביא לאי הנעת הרכב, לחילופין אם הנורית כבית בו בזמן של הנעת הרכב ניתן להוסיף ממסר פקודה לסטרטר כך

בממסר יציאה מס' 85 לחוט הפקודה של נורית האלטרנטור (לאתר אותה בנורית לד בלבד)

ממסר יציאה מס' 86 פלוס אחרי סוויץ' שלא נעלם בזמן סטרטר (המתקין אמור להבין את כוונתי)

בממסר יציאה מס 30 לחוט שבא מהאזעקה ואמור להתחבר ישירות לסטרטר

בממסר יציאה 87 לחוט שנותן פקודת סטרטר על מתג ההצתה/לסטרטר ישירות.

יש לבצע בדיקה כי אכן הנורית בזמן שהיא דולקת החוט הבא אליה מהאלטרנטור מוביל מינוס ובזמן שהיא כבית הוא מוביל פלוס או לא מוביל כלום.

כאמור אני הייתי מנסה תיכנות (לקרוא היטב את ההוראות) של ה LERNING

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...