Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי לאחרונה פורד אדג' משומש, שנת 2011 עם כניסה והנעה ללא מפתח.

משום מה, לא ניתן להניע את הרכב אם המפתח לא נמצא באחת משני המקומות הבאים: בחריץ יעודי בתא שבין המושבים או במשטח שמתחת לרדיו/מזגן.

לפי הספר רכב ולפי בדיקה שעשיתי בפורומים בחו"ל המצב לא תקין והוא אמור להניע כל עוד המפתח נמצא בתוך הרכב ולא חייב במקום ספציפי.

החלפתי לסלוללה חדשה אך גם זה לא עזר. ההודעה שמתקבלת כשאני מנסה להניע והמפתח לא באחד המקומות שהוזכרו היא "מפתח לא נמצא".

1. יכול להיות שאני טועה ובאמת חייבים לשים את המפתח באחד משני המקומות שהוזכרו? מבקש רק תשובות וודאיות מניסיון עם הרכב או ידע מקצועי.

2. במידה ואכן המצב לא תקין, מה יכולה להיות הבעיה?

תודה

פורסם (נערך)

כשאתה מחוץ לרכב, אתה מצליח לפתוח את הרכב ע"י לחיצה על הכפתור בידית?
ע"פ יש רכבים כמו מיני שהמפתח חייב להיות בחריץ
אם בספר הרכב אין הגדרה כזו זה כנראה לא תקין.
אם יש מפתח נוסף יש לבדוק איתו ע"מ לבודד את הבעיה (מפתח/רכב)
אם הבעיה היא ברכב, יתכן והמקלט לא תקין. 
מניח שזה משהו בסגנון הזה - https://www.ebay.com/p/26037291876

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עדכון והתפתחויות

החלפתי סוללות בשני השלטים ובשניהם הבעיה המתוארת עדין קיימת. תוך כדי שאני מסדר דברים ברכב, אחד המפתחות היה מונח מאחורה בתא המטען והמפתח השני היה אצלי בכיס,  ונחשו מה? הרכב מניע! אז עשיתי עוד ניסיון, השארתי מפתח אחד במקום נסתר בתא המטען, את המפתח השני השארתי בבית כדי לוודא שהרכב לא נפתח כאשר יש מפתח בבאגז ואכן לא הצלחתי לפתוח אותו, לאחר מכן הבאתי שוב את המפתח מהבית והרכב נפתח כרגיל ומניע גם כאשר הוא בכיס.

בקצרה - כאשר אני עם מפתח אחד בלבד, ניתן לפתוח את הרכב עם היד כאשר המפתח בכיס אבל להניע רק כאשר המפתח מונח באחד משני המקומות שתיארתי. אבל כאשר מפתח אחד מונח בבגאז (אולי גם סתם בעוד מקום הרכב אבל לא בדקתי) אני מצליח להניע את הרכב כאשר המפתח השני בכיס. ללא המפתח השני לךא ניתן להיכנס ולא להניע למרות שיש מפתח אחד בבגאז', מקווה שהבנתם.

זה רק מבלבל אותי עוד יותר, עד עכשיו חשבתי שהבעיה זה המשדר ברכב אבל עכשיו נדמה לי שלא. אולי משהו משבש את התדר? אני שוב אובד עצות.

מקווה שהבנתם ואשמח לעוד רעיונות

תודה

פורסם

טוב אז הזמנתי שני שלטים חדשים באמזאון, הכנסתי אליהם את המוח ואת החלק של הבטריה והציפ אני חושב מהשךטים הישנים והכל עובד תקין.

לא כ"כ מבין את הקשר כי את המוח והציפ העברתי אבל העיקר שזה עובד

תודה למי שעזר

• תוכן חדש...