Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוזל הברקה לא ממש מצאתי משהו בזול.

לגבי ריח למדיח חשבתי לקנות את זה

https://www.amazon.com/gp/product/B0080ODVX6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A82GPSSSH8F38&psc=1

לגבי ניקוי המדיח חשבתי לקנות את אלה

https://www.amazon.com/gp/product/B084J55Q74/ref=ox_sc_act_title_3?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

https://www.amazon.com/gp/product/B002R0DXQE/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

אשמח גם לשמוע עלויות קפסולות וכו'

תודה

פורסם (נערך)

למה שתרצה ריח למדיח?!

האידיאל של כלים נקיים הוא ריח של כלום.

אתה רוצה לאכול סטייק על צלחות בריח לימון??

לגבי ניקוי מדיח - מעולם לא הבנתי למה מישהו צריך את זה. המדיח נקי ומבריק בתום כל הדחה...

אם התעצלת והשארת סגור ונוצר ריח רע/עובש - אז צריך לטפל, אבל זה נכון לכל הזנחה.

המוצר האחרון בלינק טוען לטפל באבנית - בשביל זה יש מלח למדיח. מיותר בעליל.

קפסולות - גוגל לשירותך, מחפשים מבצעים כמו כולם, לפעמים יש מארזים בכמויות מופרכות ב-ksp ושות'

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא שם ריח למדיח.

מנקה אותו את הפילטר כמעט כל הפעלה. מטעמי כשרות, אחרי כלים בשריים מנקה את הפילטר ואז שם חלביים והפוך.

ואין במדיח שום ריח (לא טוב ולא רע)

ומנקה מדיח.

שם בערך פעמיים בשנה את הבקבוק של פיניש ששמים הפוך ומפעילים על ריק.

עולה בערך 2 ב30/20 אם אני זוכר נכון.

המחיר זניח לעומת שאר ההוצאות.

קפסולות ג'ל של פריי שאני מוצא במבצע 

וחומר הברקה. בדרך כלל של פייניש, בריח לימון.

עולה בערך 15-20 ומספיק לכמעט חודשיים.

• רעיון טוב! 1

.

פורסם

פעם בחצי שנה עושה סייקל של ניקוי למדיח. החומר מנקה כל כל הצינורות והפילטרים.
בשביל 12 שקלים שעולה הנוזל (של פיניש) והמלצת היצרן לעשות כך, לא רואה סיבה שלו
שנים שאני מקפיד על הנוהג הזה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הריח מגיע ממסנן לא נקי או כלים עומדים בתוך המדיח.

אחרי ההפעלה או שהוא מלא בכלים נקיים שעוד לא נפרקו לארון,  יש למדיח ריח מסריח?

.

פורסם
לפני 43 דקות, arik100 כתב:

ולא אני לא שוטף את המדיח ואת הסל למטה אחרי כל הפעלה..

זו הוראה יצרן לנקות את הפילטר אחרי כל הדחה. 

משתמש בנוזל הברקה ללא ריח של פיניש, כפסולות גם של פיניש.

מעבר לזה לא שם שום חומר ניקוי. 

מיותר. אין במדיח שום ריח. 

פורסם
לפני 11 שעות, om2 כתב:

קפסולות ג'ל של פריי

תיזהר!

כשאתה שם את הקפסולה, זה לרוב ביד רטובה כי שמת כלים במדיח. 

ואז הקפסולות נדבקות אחת לשניה, ועלולות להתפוצץ, ולהשפריץ עליך.

כבר ארעו מקרים בהם כמעט גרמו לעיוורון כי החומר הפעיל מאוד אגרסיבי, ואף טיפה נכנסת לך לעין, אתה טס כמו טיל לבית חולים. 

טבליות קשיחות זה הפתרון הנכון. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מקפיד לנגב ידיים לפני נגיעה בהם.

בקפסולות יבשות צריך לקלף אלומניום ממה שאני זוכר והבנתי שהן מנקות פחות טוב. זה נכון?

.

פורסם

אני משתמש בקפסולות פשוטות של פיניש, עושות עבודה טובה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם יש ריח רע במדיח זה תמיד משאריות שנתקעו במסנן. כשזה קורה או כאשר צריך להוסיף מלח (פעם בשלושה שבועות בערך). אני מפרק את המסננים ורוחץ אותם היטב בכיור. פעם בחצי שנה אני מפרק את הממטרות ועושה ניקוי רציני יותר.

חומרים: מלח בישול גס, וטבליות של פיניש במבצעים שיש מדי פעם. ישנה טענה שלא בדקתי שחומץ תעשייתי לבן טוב בדיוק כמו חומר הברקה, אבל בגלל הצריכה היחסית נמוכה לא בדקתי את זה .אז יש כמה בקבוקים שנקנו במבצע (פיניש ויעקובי).

הקפסולות של פירי באמת מנקות יותר טוב, אבל בשביל הפעמים הנדירות שהטבליות של פיניש לא מנקות היטב אני פשוט משאיר את הכלי שלא התנקה לסבב הבא של המדיח.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

יש כל מיני דרגות לקפסולות של פיניש, אלה של הביוקר עם העטיפה המתמוססת יותר טובות מאלה מהיבוא המקביל ממזרח אירופה שבאות בעטיפה שצריך להסיר. וכל זה לא משנה הרבה בהנתן תוכנית מספיק ארוכה. כל לילה אני מכניס לתוכנית אקו שרצה איזה שלוש שעות, לפני שהולך לישון.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 11 שעות, קורן בן אשר כתב:

יש כל מיני דרגות לקפסולות של פיניש, אלה של הביוקר עם העטיפה המתמוססת יותר טובות מאלה מהיבוא המקביל ממזרח אירופה שבאות בעטיפה שצריך להסיר. וכל זה לא משנה הרבה בהנתן תוכנית מספיק ארוכה. כל לילה אני מכניס לתוכנית אקו שרצה איזה שלוש שעות, לפני שהולך לישון.

השתמשתי ומשתמש ב 2 הסוגים(עם הנקודה האדומה)

מיוצרים באותו מפעל בפולין

לא ראיתי שום הבדל ברמת הניקיון

ההבדל היחיד זה הסרה של העטיפה או שלא

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...