Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מאזדה 3 ספיריט 2016 ויש לי שאלה לגבי הכפתור הנעה.

לפי מה שקראתי בספר רכב כאשר אני לוחץ על הבלם הנורית בכפתור צריכה להיות בצבע ירוק ואז מתבצעת ההנעה.

אצלי בפועל כאשר אני לוחץ על הבלם היא מהבהבת בצבע כתום.

האם זה מעיד על בעיה?

מציין רק שהרכב מניע לא בבעיה גם שהנורה מהבהבת בכתום.

תודה לעוזרים

פורסם

יש לרכב קודן?

כשעבדתי בחברת השכרה אני זוכר שהייתה נורה כתומה אם הייתי לוחץ על הברקס לפני שהכנסתי קוד. 

אחרי הכנסת קוד זה השתנה לירוק לדעתי. 

אבל זה היה לפני יותר משנתיים אז מקווה שאני לא מתבלבל. בכל אופן תנסה להכניס קודן ורק אז ללחוץ על הברקס ולעדכן אם הנורה ירוקה. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, iEminem כתב:

יש לרכב קודן?

כשעבדתי בחברת השכרה אני זוכר שהייתה נורה כתומה אם הייתי לוחץ על הברקס לפני שהכנסתי קוד. 

אחרי הכנסת קוד זה השתנה לירוק לדעתי. 

אבל זה היה לפני יותר משנתיים אז מקווה שאני לא מתבלבל. בכל אופן תנסה להכניס קודן ורק אז ללחוץ על הברקס ולעדכן אם הנורה ירוקה. 

זה בדיוק מה שאני עושה, מכניס את הקוד שומע את הצליל אישור ואז לוחץ על הברקס והמנורה במקום להיות ירוקה מהבהבת בכתום

עריכה אחרונה על ידי Liad_M
  • תוכן חדש...