Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עבר תאונה עצמית לאחר איבוד שליטה ברכב. הביטוח דורש חשבונית טיפול אחרון ברכב בפוליסה לא מצוין דבר לגבי הדרישה. הרכב עבר טסט חודשיים לפני התאונה והיה תקין מכנית.

בשנה האחרונה בוצע טיפול לפני טסט במוסך מורשה אבל הנ"ל לא הוציא לי קבלה. טלפני כן הטיפול האחרון היה לפני שנתיים.

האם דרישת חברת הביטוח הינה עילה לדחיית התביעה ככל ולא אוכל להמציא חשבונית?

כיצד הייתם ממליצים להתנהל?

פורסם (נערך)

תצטרך להמציא תירוץ ולריב עם הביטוח.

אבל לאור העובדה שפעלת בניגוד לחוק, אתה מוגבל, כי להגיע לבית משפט ולספר מה קרה, או לחלופין להמציא סיפור שקרי, שם אותך בעמדת נחיתות, גם אם אתה צודק.

אתה יכול לנסות לפנות למפקח על הביטוח כדי להבין מה עמדתו בענין.

אפשר גם לנסות את חיים קליר, יש לו טור ב-ynet  בנושא ביטוח.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

הרכב עבר טסט משמע הוא היה תקין

הטיפול נעשה לפני הטסט ללא חשבונית ( העבירה היא של המוסך לא של פות"ש ) וכך תודיע לביטוח.

חברות הביטוח משלמות נזקים גם על רכבים שהיו ללא טסט ( לא שנכשלו בטסט ) , לכן לא רואה בעיה לקבל את הכסף מחברת הביטוח

אולי קצת סחבת ובלבול ראש .

עריכה אחרונה על ידי ישה
  • רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היעדר החלפת שמן ופילטר לא גורם למכוניות לתאונות, לכן חברת ביטוח תקבל בעיטה בתחת מהשופט על אמירה כזו. 

מה שכן, זה כן קצת כאב ראש לפות"ש. דוגמה מופלאה איך חיסכון של כמה מאות שקלים יכול לעלות ביוקר, אם כי במקרה הזה התנהלות חברת הביטוח מלוכלכת גם כן, שכן הרכב עבר מבחן רישוי = תקין ובטיחותי לנסיעה. נקודה. 

• רעיון טוב! 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עדין, לעניות דעתי העדר טיפול ברכב לא מתחבר אוטומטית לרשלנות. לדעתי החברה הטוענת לכאורה כסיבה לאי תשלום היא דילוג על טיפול, שתתכבד ותוכיח שהסיבה לתאונה היא כשל טכני שלא סולק במועדו. לא נראה שימצאו תמיכה שמאית אמיתית לטענה הזו בעיקר אחרי שהרכב עבר מבחן שנתי חודשיים לפני התאונה.

פורסם (נערך)

מסרתי לחברה שאין לי חשבונית. ושכל החשבוניות שיש ברשותי היו בתא הכפפות של הרכב (שאולי היום מתגלגל לו כיום בכבישי הרש"פ). אעדכן איך מתקדם מכאן. לגבי המוסך כן ההתנהלות הייתה עקומה למדי מסכים עם אמירת הזול הוא היקר במקרה הזה. (יש הבדל בין vfm שזאת השאיפה התמידית שלי לבין חיסכון בכל מחיר). 

עריכה אחרונה על ידי urich
פורסם

שיטת מצליח. ממה שידוע לי אין סעיף בפוליסות ובחוק חוזה הביטוח שמתנה שיפוי בתחזוקה של הרכב או בהמצאת הוכחות לזה.

• אהבתי 1
פורסם

פעם ראשונה שאני שומע דרישה כזאת הזויה 

הם לא יכולים לעשות לך כלום ואם היה לך מקיף שיכינו לך צ'ק וסלאמת

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לא נראה שדרישת הביטוח מעוגנת במשהו רגיל ומוכר בפוליסות ביטוח, עובדתית לא היה אחד שידע או זכר כזה מן תנאי לתשלום נזקים.

מצד שני אולי-אולי, חב' הביטוח יודעת משהו חריג שבכוחו לתמוך בדרישה לראות חשבונית, אולי בהמשך נבין יותר.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

הרכב יד 1 הרישיון היה תקף לכל אורך חיי הרכב עבר טסטים כרגיל. התאונה הינה תאונה עצמית שבה אשתי איבדה שליטה ברכב בעת נהיגה. כמובן שאם היו בעיות בטיחות ברכב לא הייתי נותן לה לנסוע ולא הייתי עולה עליו עם הילדים יום לפני.

• תוכן חדש...