Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי פעם, לפני כעשרים שנה. גם תאונה עצמית (חבר נהג ברכב שלי). הביטוח (ישיר) ביקש טיפול אחרון, לא היה לי כי הייתי יד חדשה על הרכב, וחברת הליסינג ממנה רכשתי את הרכב התעצלה להוציא את התיעוד הנ"ל. הסברתי לביטוח שיוציאו לי מכתב האם יש סירוב ועל בסיס איזה סעיף. כאן זה נגמר. דווקא הם חפרו הרבה על החבר ועל כך שדיווחתי באיחור על התאונה (טוטל לוס. והייתי בחו"ל)

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 7 שעות, fatboy1340 כתב:

האם היה רישוי לרכב באופן רציף, ללא הפסקות ארוכות, בזמן שהיה ברשותך?

גם לא רלוונטי.

פורסם

לאחר שמסרתי שאין חשבוניות קיבלתי היום מכתב עדכון  מקווה שעלה ברור. מה ההליך מכאן לבקש שיוציאו מכתב שהם מסרבים לשלם את התביעה עד לקבלת חשבונית.IMG_20220726_211817.thumb.jpg.cacf48ef3a112abde9e433d054efba35.jpg

פורסם
ציטוט

מבקשים חשבונית תיקון נזקי התאונה. לפי זה ישלמו לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הם רוצים חשבונית על תיקון נזק שהיה לרכב (לא חשבונית של טיפול כפי שציין פות"ש בהודעות הראשונות). כנראה הרכב עבר תאונה כלשהיא בתקופה שקדמה לתאונה של פות"ש, שולמו תגמולי ביטוח והחברה רוצה לראות שהנזק תוקן. ככה"נ ע"מ להתחשבן בתחשיב גובה הפיצוי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הם מבקשים טיפול אחרון.

אכן היו תאונות בעבר ב2016 וב2013 (פח בלבד)- שולמה השתתפות עצמית ותוקן במוסכי הסדר של חברות הביטוח.

IMG_20220726_235919.jpg

IMG_20220726_235734.jpg

פורסם
בתאריך 27.7.2022 בשעה 00:01, urich כתב:

הם מבקשים טיפול אחרון.

אכן היו תאונות בעבר ב2016 וב2013 (פח בלבד)- שולמה השתתפות עצמית ותוקן במוסכי הסדר של חברות הביטוח.

IMG_20220726_235919.jpg

IMG_20220726_235734.jpg

בכלל לא ברור מה הם מבקשים. בסעיף שם המסמך מופיע ״חשבונית תיקון״ שזה ככל הנראה חשבונית התיקון לאחת מהתאונות הקודמות (ולא ברור אם הכוונה לתאונה הראשונה או השניה או לשתיהן, כי אלה כמובן מסמכים נפרדים), אבל בטור הסטטוס מופיע משהו שבכלל לא קשור -- לא סטטוס אלא תאור לא ברור שמזכיר גם תיקון וגם טיפול, שגם אלה מסמכים נפרדים (אפילו מוסך שמבצע תיקון תאונה וטיפול באותו יום באותה כניסה למוסך יוציא על זה חשבונות נפרדים) על דברים שלא קשורים.
האם דיברת עם מישהו מוסמך ובכיר מספיק, במחלקת התביעות בחברת הביטוח, וביקשת הסבר מלא מה בדיוק חסר להם ולמה? שיחה טלפונית, לא להסתמך על פרשנויות שלך או של אנשים כאן למכתבים, במיוחד כשמדובר בחברות ביטוח ישירות.
אגב, אחת הסיבות למה אני נוטה להימנע מהחברות האלה. סוכן טוב היה נותן לך את כל ההסברים ומנחה אותך מה לעשות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תענה כך

טיפול אחרון בוצע ביום X במוסך מורשה ללא קבלת חשבונית.

טיפול לפני הטיפול לעיל  בוצע ביום Z  במוסך מורשה מצורפת חשבונית.

הרכב עבר רישוי שנתי ביום XYZ

נא אישורכם לביצוע התשלום בחוזר

בברכה

AAA

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 11 דקות, ישה כתב:

תענה כך

טיפול אחרון בוצע ביום X במוסך מורשה ללא קבלת חשבונית.

טיפול לפני הטיפול לעיל  בוצע ביום Z  במוסך מורשה מצורפת חשבונית.

הרכב עבר רישוי שנתי ביום XYZ

נא אישורכם לביצוע התשלום בחוזר

בברכה

AAA

פות״ש, אני לא הייתי שולח כלום לפני שהייתי עושה בירור מול בן אדם מוסמך, בשיחה ישירה, בדיוק מה חסר ולמה.
אחרת זה דו-שיח של חרשים; אולי זו בכלל טעות והם לא רוצים שום מידע על טיפולים. אין לך אינטרס לשלוח מידע שהם לא מבקשים.

פורסם
לפני שעתיים, urich כתב:

תודה לעונים. הטיפול בתביעה הסתיים וקיבלתי אישור על ביצוע התשלום המלא.

אז אל נא תשאיר אותנו במתח 😀... חברת הביטוח באמת רצתה אישור על ו/או תיאור של הטיפול האחרון ? ואם כן, לאיזה צורך?

פורסם (נערך)

רוב התקשורת מול החברה (ביטוח ישיר) התנהלה בהודעות ומיילים שיחה עם נציגת התביעות ניהלתי רק בתחילת הדרך. כמו שהוצע בפוסט כתבתי לחברה לאחר שהטיפול התעכב וקיבלתי שוב סטאטוס דרישה למסמכים- "אני מבקש להבין ללא חשבונית לא תאשרו את התביעה? אני רוצה מכתב רשמי שקובע שללא חשבונית אתם דוחים את התביעה או מסרבים לטפל בה ואת הנימוקים." . היום התקשרו (היו מחויבים לחזור בכל מקרה לפניה שלי) הודיעו לי רשמית שהתביעה אושרה, בהחלט יכול להיות שזאת שיטת מצליח בה מחפשים ראיות לרכב שלא תוקן או שהמוסך ציין שהברקסים דורשים החלפה.

עריכה אחרונה על ידי urich
  • מבאס 2
  • תוכן חדש...