Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, imprezadude כתב:

ברגע שהאוטו נסע / עמד בחוץ הצבע לא יכול להיות נקי, ואתה לא יכול לנקות אותו מדי יום.

אתה כנראה לא מכיר אותי. בכל יום, כשאני נוסע ברכב, אני "מנגב" אותו בסיום הנסיעה, ומכסה אותו.

הכיסוי תמיד יפרש על רכב נקי.

ומקפיד לכבס אותו, פעם בחודשיים-שלושה, בכפוף לכמות האבק/חול.

לפני כמה ימים שלח לי מישהו, שעבר ברחוב שלי, תמונת פפארצ'י שלי, מנקה את הרכב לפני שכיסיתי אותו.

IMG-20220714-WA0013.thumb.jpg.de13a49417d00ef9db125efcf668e6fc.jpg

עריכה אחרונה על ידי pasat04
  • אהבתי 2

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, imprezadude כתב:

ברגע שהאוטו נסע / עמד בחוץ הצבע לא יכול להיות נקי, ואתה לא יכול לנקות אותו מדי יום. גם הכיסוי מתלכלך מעצם קיומו, לכן בהכרח אתה גורר את הלכלוך הזה, קטן ככל שיהיה, על הצבע, וגורם נזק, בהגדרה. ייתכן שלא שמת לב לנזק, אך נראה סביר שנזק כלשהו נגרם.

אישית, מעדיף תחזוקה עם חומרים איכותיים. מה גם שבעיניי, הכיסויים האלה חריגים בנוף, וייתכן שהם ״קוראים״ לוונדליזם, שזו בעיה אחרת.

ברגע שהאוטו נסע / עמד בחוץ הצבע לא יכול להיות נקי, ואתה לא יכול לנקות אותו מדי יום. גם הכיסוי מתלכלך מעצם קיומו, לכן בהכרח אתה גורר את הלכלוך הזה, קטן ככל שיהיה, על הצבע, וגורם נזק, בהגדרה. ייתכן שלא שמת לב לנזק, אך נראה סביר שנזק כלשהו נגרם.

אישית, מעדיף תחזוקה עם חומרים איכותיים. מה גם שבעיניי, הכיסויים האלה חריגים בנוף, וייתכן שהם ״קוראים״ לוונדליזם, שזו בעיה אחרת.

אם אתה יודע איך לשים את הכיסוי ולהוריד אז הוא לא יגרר וישרוט את מה שהוא אוסף בדרך, אם מדברים על הכיסויים הזולים עד 400 ש''ח קיים סיכוי שישרוט כי הם עפים כמו שקית זבל ברוח.

הנזק מקרני UV הוא עצום ושום ווקס או אוטם לא יכול לעמוד מול השמש

פורסם

למי יש כוח להתעסק עם זה, הנזק הכי גדול נגרם משטיפה לא נכונה, הרכב של אבא שלי בן 10, כל הזמן חנה בשמש, לא היה עם כיסוי בחיים שלו.. רק שטף את הרכב בצורה נכונה, הרכב בלי קילופים ובלי בעיות בצבע…

במקום להתעסק עם הכאב ראש הזה שצריך לנקות את הרכב כל פעם ואז לכסות ולהסיר את הכיסוי הענק הזה, מרססים על הרכב אוטם צבע וזה מספיק בשביל לשמור

פורסם
לפני 13 שעות, pasat04 כתב:

אתה כנראה לא מכיר אותי. בכל יום, כשאני נוסע ברכב, אני "מנגב" אותו בסיום הנסיעה, ומכסה אותו.

הכיסוי תמיד יפרש על רכב נקי.

ומקפיד לכבס אותו, פעם בחודשיים-שלושה, בכפוף לכמות האבק/חול.

לפני כמה ימים שלח לי מישהו, שעבר ברחוב שלי, תמונת פפארצ'י שלי, מנקה את הרכב לפני שכיסיתי אותו.

איך אתה מנגב אותו עם ONR?

פורסם

לא בדיוק מנגב. אני לא רוצה למרוח את האבק ולגרום לשריטות. אני עושה שטיפה קלה. מטלית מיקרופייבר ספוגה במים, עובר, ואח"כ מנגב.

כל זה, במידה והצטבר מעט אבק בזמן שהרכב היה ללא כיסוי.

במידה ונדרשת שטיפה רצינית יותר, מבוצעת שטיפה בשיטת שלושה דליים.

אני אישית לא מרגיש ששיטת ה-onr מספיק בטוחה, למרות שיש לי ג'ריקן בבית.

פורסם

@pasat04 פשוט קשה לי להאמין שמישהו סוחב 3 דליים לרכב על בסיס יומיומי. כמה זמן אתה מקדיש כל יום לליטוף הרכב? 

אני מקווה שאתה מקדיש קצת יותר לטיפוח בריאותך.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממש לא על בסיס יומי, רק כשדרושה שטיפה אמיתית, בין פעם בשבוע לפעם בשבועיים.

דלי גדול (מאוד) עם מים נקיים לשטיפה לפני ואחרי סיבון.

דלי סטנדרטי עם סבון/שמפו

דלי סטנדרטי עם מים נקיים לשטיפת המטלית אחרי כל פנל. המים מוחלפים פעם אחת במהלך תהליל השטיפה.

השטיפה זה חלק (קטן, אבל קיים) מטיפוח הבריאות, עוד סוג של פעילות גופנית.

• אהבתי 1

פורסם

שטיפת 2 הדליים, מה אנחנו בשנת 2005?? 

היום יש לך כבר מקציף עם שמפו שמוריד כמעט את כל הלכלוך ואז מספיק דלי אחד עם הלוכד לכלוך, יש מספיק סרטונים ביוטיוב שמראים שזה עובד מעולה ולא משפיע על הרכב.

אפילו דלי אחד עם איזה 5-6 כפפות מיקרופייבר יותר טוב, חוסך לי גם מקום וגם זמן בשטיפה

הדלי השני משמש לגאנטים וזהו

פורסם

לא זה מה שהצטייר מההודעות הקודמות, ונשמע סביר לגמרי.

דלי גדול - 20 ליטר - זה לא משהו שרואים הרבה. לי דווקא יש כזה ואני שומר עליו כבר 30 שנה. אבל בגילי ועם המדרגות מהגינה שלי לרחוב הסחיבה כבר לא טרייוויאלית. 

אבא שלי הקפיד לשטוף את הרכב ידנית גם בגיל 91. אי אפשר היה לשכנע אותו שבגילו אפשר לתת למישהו אחר לבצע את המשימה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, sperial כתב:

לא זה מה שהצטייר מההודעות הקודמות, ונשמע סביר לגמרי.

דלי גדול - 20 ליטר - זה לא משהו שרואים הרבה. לי דווקא יש כזה ואני שומר עליו כבר 30 שנה. אבל בגילי ועם המדרגות מהגינה שלי לרחוב הסחיבה כבר לא טרייוויאלית. 

אבא שלי הקפיד לשטוף את הרכב ידנית גם בגיל 91. אי אפשר היה לשכנע אותו שבגילו אפשר לתת למישהו אחר לבצע את המשימה.

כל הכבוד לו ומה איתך? מקווה שאתה מעביר הלאה לדור הצעיר גם

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

המכוניות של הדור הצעיר נראות כמו רכב יר"מ בדצמבר 1973. לא מעניין אותם. קשה לשכנע אותם אפילו לשים מגן שמש בחלון הקדמי.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 47 דקות, sperial כתב:

דלי גדול - 20 ליטר - זה לא משהו שרואים הרבה. לי דווקא יש כזה ואני שומר עליו כבר 30 שנה.

לא יודע כמה ליטר זה, גם אין שנתות כדי לקבל מושג.

לא, אני לא מתכוון למלא ליטר, ליטר, כדי למדוד.

עולה לכביש תשע מדרגות, לא נורא. ותמיד שוטף בחניה שקרובה לבניין.

גם אצלי כ-31 שנה.

20220720_130805.thumb.jpg.bb4a4794e7a679c7429bfb0298296936.jpg

• תוכן חדש...