Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט וריאנט TDI 1999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב ויום עצמאות שמח :)

מישהו יכול לעייץ לי בנושא הרכב הנ"ל ? איך הוא מבחינת ביצועים , חלקים , טיפולים וכ'ו

ו האם כדי לי לרכוש ידני כי שמעתי כאוטומט בדיזל לא הולך כול כך טוב ..

תודה

פורסם

תריץ חיפוש על פאסאט באופן כללי ותמצא לא מעט דיונים. אין הבדלים למעט הצורה בין הסטישן לסדאן.

גיא

פורסם

האוטומט בדיזל TDI הוא שילוב מעולה והביצועים טובים מאשר בבנזין 1.8

הבעיה של הגירים הלו היא שהם מתחממים כי הקולר גיר קטן ויש כאלה (שמועה) שמרכיבים עוד קולר לשמן גיר

ככלל (אבי נהג מונית) במוניות פאסאט וגם בבורה וגם באוקטביה יש בעיות בגיר האוטומטי, מצד שני בכל אוטומטי יש בעיות ואין מה לעשות.....

אתה חייב לפני הקניה גם לבצע בדיקה דיאגנוסטית (ממוחשבת) שכן לא כל התקלות מופיעות בלוח שעונים.....

גם השירות של היבואן לא משהו.... לכן אני מטפל במוסך חדש המנוהל ע"י מכונאי שעבד בצמפיון 9 שנים..

החיסרון היחיד אצלו זה שאין לו מחשב לאיתור תקלות ולכן הזמנתי מ EBAY כבל USB TO OBD2 שאיתו אני והמכונאי בודקים תקלות כל טיפול (וזה פועל נפלא.. ממש כמו ה VAS 5051 של VW...)

כמו כן ב TDI חשוב מאוד איכות השמן כדי לשמור על המנוע והטורבו, כמו כן לאחר כל נסיעה חובה להמתין בסל"ד סרק 3 דקות לפחות כדי שהטורבו יאט סיבוביו ויתקרר....

אם תרצה עזרה נוספת אשמח לעזור....

פורסם

תודה רבה על התגובה המורחבת :)

לגבי להמתין כ 3 דקות את זה אני יודע , אני נוהג עכשיו על פולו קלאסיק בנזין שגם אחרי שהמנוע מתקרר ואני מדליק אותו המחוג מראה על 1050 סל"ד ואחרי זמן מה יורד ל900 .

ולגבי מחשב איתור התקלות ? , אפשר להזמין אותו EBAY?, כמה הוא עולה ?

תודה

פורסם

3 דקות זה יותר מדי זמן המתנה. מה שצריך לעשות הוא לנסוע ב2-3 דקות האחרונות רגוע יחסית, ואז להמתין דקה, דקה וחצי לכל היותר. באימפרזה טורבו ההמלצה (שאגב לא רשומה כלל בTDI) היא להמתין 90 שניות בתום הנסיעה. בכל מקרה אין צורך להמתין 3 דקות.

גיא

פורסם

בגלל זה יש טורבו שהולך ב 200000 ק"מ ויש טורבו שהולך ב 350000 ק"מ....

תמיד טוב להמתין מעט לאחר נסיעה, יש גם טיימר שמתקינים ברכב שממשיך להפעיל את המנוע עוד 3 דקות לאחר שהרכב ננעל....

המחשב ב\המקורי של החברה עולה בערך 900 יורו ולכן השגתי כבל USB שאני מתחבר איתו לאוטו ולמחשב הנייד שלי עם תוכנה יעודית ל VW ובודק ומאפס את ה SERVICE לאחר טיפול.

• תוכן חדש...