Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אתם תסלחו לי שבאתי לפה לדברי חטא, אבל אני שוטף את הרכב שלי פעם בחודש מקסימום, עם דלי מים+חומר ייעודי ומגבות של כמיקל גייס וזהו. בלי כל מיני תכשירי ספא או פוליש וזה. נמאס לי כל פעם להוריד שואב גדול עם כבל מאריך מהמרפסת כמו בשנות ה90. לאחרונה אני מתעצל ומשלם 80 שקלים לפני טיפ על שטיפה ידנית פנימית וחיצונית וזה קצת מבאס הצורה שבה שוטפים.

לכן רוצה לחזור לשטוף לבד. מחפש בשביל זה שואב ידני. הוא לא צריך להיות הדבר הכי טוב בעולם ומה שהוא ינקה זה קצת חול\עלים שנכנסו עם נעליים מבחוץ אחרי טיולים וים, וזהו בגדול. ניירות וזבל לא נשארים ברכב ואני זורק אותם לפח, אז זה כל מה שיהיה. חול ואבק ואולי עלים טיפה. 

האם יש חשיבות לגודל המיכל? 

כמה קריטי שהשואב יהיה יקר?

ראיתי בעלי אקספרס את השיואמי MIJA שנראה אחלה ועם משלוח עולה 80 שקלים. יש צורך במשהו יקר מזה? 

איזה יתרון מדהים של שואבים יקרים יותר אני מפספס?

השאיפה היא כן שואב שידע במעבר אחד שניים לשאוב את כל החול והלכלוך בלי שאראה אותם יותר בעין. משהו עם עצמת שאיבה סבירה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה זמן לדעתך נשאר לשואב הביתי שהיום אתה מוריד עם כבל מהחלון כמו בשנות ה90?

אם הוא בסוף ימיו, לדעתי עדיף לעבור לאחד מדגמי דייסון האחרונים וזה יחסוך לך את הצורך בשואב מיוחד לרכב. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דייסון יש בבית? שואב אלחוטי כלשהו?

כל שואב אמור להגיע עם ראשים שונים שיותר קל לשאוב איתם את האוטו. 

אני אישית משתמש בשואב אלחוטי של שיאומי שקניתי ב 2019 ועדיין שואב טוב. אפילו ביד2 בטח יש שואבים במחיר נורמלי במקום לקנות משהו מעפן מאלי. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

תודה לכולם. החוטי בבית בן 5 בערך, אבל הוא של דייסון אז אני לא צופה שיתקלקל בקרוב. מצד שני אם השואבים הקטנים לא יהיו מי יודע מה בשאיבה, אולי באמת אשדרג. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, ניקו פ. כתב:

תודה לכולם. החוטי בבית בן 5 בערך, אבל הוא של דייסון אז אני לא צופה שיתקלקל בקרוב. מצד שני אם השואבים הקטנים לא יהיו מי יודע מה בשאיבה, אולי באמת אשדרג. 

ניקו מה שלומך?

יש הרבה שואבים קטנים שיכולים להתאים לשאיבה ובמחירים מפתיעים.

רוב השואבים הנטענים חזקים בעוצמת השאיבה מאלה שמחוברים ל 12V  של המצית

אין בעיה גם לרכוש שואב נטען מאמזון ארה"ב כיוון שזרם הטעינה נמוך גם שנאי 220-110 שבכל טמבוריה עולה 24 ש"ח יתאים.

יש הרבה אתרים שמדרגים שואבים למשל  ולמשל ולמשל ולמשל זה מ UK  ועוד אחד  אז אפשר לבחור אחד במחיר טוב ולרכוש (תקציב עד כ $60 וזה מספיק טוב לקבל שואב איכותי.

(ככל שמתח הסוללות הפנימיות גבוה יותר רוב הסיכויים שעוצמת היניקה חזקה יותר והשואב טוב יותר)

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 1

קובי

:-)

פורסם (נערך)

Best Cordless Car Vacuums For 2022

https://www.amazon.com/dp/B07CB6RBSP?tag=bestseller087e-20&linkCode=osi&th=1&keywords=Handheld+Vacuums

image.thumb.png.2b24b03261f36db7e3f1472f46a9750c.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...