Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר שטיפת רכב במכונה התגלה פגם קטן. חור בקוטר של מילימטר. הם כמובן טוענים שזה לא הם אבל לא אכנס איתם לתביעות. 

איך אני יכול לתקן את זה בדרך הכי זולה? ברצוני רק לאטום את החור בצבע לבן כדי למנוע חלודה. 

האם כדאי לקנות צבע ולעשות לבד? או ללכת לפחח?

אם לקנות צבע, איזה מומלץ?

20220528_175324.jpg

20220528_175305.jpg

פורסם

אה, ברור שזה לא הם...

קונים בקבוקון צבע למילוי לפי קוד הצבע של הרכב, במקרה הזה זה מספיק.

אפשר לחילופין לקנות ערכה שכוללת גם פריימר ולכה - יותר יקר, יותר עבודה אבל יותר עמיד.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

הפגיעה על הפגוש או על הפח? לי זה נראה כמו פגוש.

בעקרון שטיפה בהחלט יכולה לחשוף פגיעה שכבר היתה קיימת. הלכלוך מסתיר פגמים די יפה...

פורסם
לפני 9 שעות, Ido.G כתב:

הפגיעה על הפגוש או על הפח? לי זה נראה כמו פגוש.

בעקרון שטיפה בהחלט יכולה לחשוף פגיעה שכבר היתה קיימת. הלכלוך מסתיר פגמים די יפה...

בדלת הקדמית בפח.

פורסם

עליך לבדוק מהו קוד הצבע של הרכב ולהזמין משהו מתאים - Touch Up Paint - מחנות כמו אמזון. שים לב שגם לבן הוא לא תמיד אותו לבן, מניסיון. צריך לקנות משהו איכותי יחסית. מגוון הפירמות שיהיה בהיצע מהצבע המדויק שאתה צריך הוא גם ככה לא מטורף. מהניסיון המועט שלי, עם מכחול יהיה קצת קשה לייצר משהו יפה, תנסה להשיג עט. אם אין, ראיתי גם כשיש מעיין מכחולים כאלו שמאפשרים נגיעה קלה, אני שואף להזמין כאלו לפעם הבאה (בדיוק הגיע אלי צבע אבל שכחתי להזמין את אלו בנוסף).

• תוכן חדש...