Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה סירטון , נהיגה מרשימה במיוחד . נהנתי לשמוע את המנוע של המיאטה ככה נקי ללא מוסיקה בפעולה.

איזה יחס טוב בין הנהגים שנותנים לעקוף ללא סיבה , (בטח אצלנו בארץ אם מוטי היה מאחורי איזה עונדה עם נאונים ומדבקות של no fear ,אז התנועת יד של הנהג הייתה: "למה מה קרה:? " בניגוד להרמת הבוען שידועה).

כפיר

פורסם
הייתה לי הרגשה בהתחלה שאתה לא מושך את ההילוכים עד הסוף.

עד ששמעתי ת'מנתק, ואז הבנתי שהמנוע שלך לא כ"כ צווחני.

יופי של נהיגה.

מצד שני- רחוק מאוד מנהיגת מרוצים מקצועית שרואים בטלוויזיה.

הניפנופים האלה לשלום לא מפריעים לריכוז ??

:wink:

אתה יודע מה, עד כה עצרתי את עצמי מלהגיב לשטויות שנכתבו בכל מיני שרשורים שלי אבל האמת היא שממש אבל מ-מ-ש נשבר לי הזית מזה.

הייתה לך הרגשה שאני לא מושך הילוכים? כנראה שלראות את הנורה של ה-shift lite נדלקת לא אומר לך הרבה, כמו לבצע Short shifting בשביל להמנע מהעברת משקל ברגע הלא נכון של הפנייה.

רחוק ממה שרואים בטלויזיה?

הבנתי אותך.

אתה רואה אותי נוהג פה במסגרת track day שהוא לא מירוץ, באופן ידידותי עם קבוצת נהגים שרובם הם בגדר חבר'ה שלי ואנחנו מספיק ג'נטלמנים בשביל לפנות אחד לשני את הדרך מתי שהשני מהיר יותר, אבל זה לא "כמו שרואים בטלויזיה"... כנראה שאם אנחנו לא נכנסים אחד בשני או חוסמים בכוונה עקיפות זה לא כמו בטלויזיה.. :roll:

מילא אם היה רושם את אותן ההערות מישהו שנוהג באופן מקצועי ובעל ניסיון בנהיגת מסלול ו/או מירוצים, דני לוי לדוגמא, אבל שפישר כמוך יבוא וייבקר את הנהיגה שלי?

אתה שעברת תיאוריה מתי שאני כבר הייתי עם שלוש שנות ניסיון בנהיגת מסלול? (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=6292)

זו הגזמה פרועה ותשמור את ההערות הדביליות שלך לעצמך.

חלאס.

גמרנו.

לקבל הערות מטופשות ממי שלא מבין מהחיים שלו בנהיגה עובר את הקווים האדומים שלי.

מוטי.

פורסם
אתה יודע מה, עד כה עצרתי את עצמי מלהגיב לשטויות שנכתבו בכל מיני שרשורים שלי אבל האמת היא שממש אבל מ-מ-ש נשבר לי הזית מזה.

הייתה לך הרגשה שאני לא מושך הילוכים? כנראה שלראות את הנורה של ה-shift lite נדלקת לא אומר לך הרבה, כמו לבצע Short shifting בשביל להמנע מהעברת משקל ברגע הלא נכון של הפנייה.

רחוק ממה שרואים בטלויזיה?

הבנתי אותך.

אתה רואה אותי נוהג פה במסגרת track day שהוא לא מירוץ, באופן ידידותי עם קבוצת נהגים שרובם הם בגדר חבר'ה שלי ואנחנו מספיק ג'נטלמנים בשביל לפנות אחד לשני את הדרך מתי שהשני מהיר יותר, אבל זה לא "כמו שרואים בטלויזיה"... כנראה שאם אנחנו לא נכנסים אחד בשני או חוסמים בכוונה עקיפות זה לא כמו בטלויזיה.. :roll:

מילא אם היה רושם את אותן ההערות מישהו שנוהג באופן מקצועי ובעל ניסיון בנהיגת מסלול ו/או מירוצים, דני לוי לדוגמא, אבל שפישר כמוך יבוא וייבקר את הנהיגה שלי?

אתה שעברת תיאוריה מתי שאני כבר הייתי עם שלוש שנות ניסיון בנהיגת מסלול? (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=6292)

זו הגזמה פרועה ותשמור את ההערות הדביליות שלך לעצמך.

חלאס.

גמרנו.

לקבל הערות מטופשות ממי שלא מבין מהחיים שלו בנהיגה עובר את הקווים האדומים שלי.

מוטי.

מוטי למה עצבים? (בבקשה רק אל תוציא את זה גם עליי... :wink: )

לפי דעתי הוא אמר את זה בגדר בדיחה...

פורסם

אז כנראה שלא הבנת אותי,ואני אותך.

אם זהו מירוץ ידידותי, סבבה, עכשיו אני מבין. זה רק מחזק את הטענה שלי.

ובקשר להעברת ההילוכים.. ציפיתי למנוע יותר צווחני, זה הכל.

השיפט לייט אומר לי המון, וגם SHORT SHIFTING (או איך שלא תקרא לזה)- לא ממש חדש בשבילי.

אני לא מבין מה אתה קופץ.

172

פורסם
זה רק אני או שהגיר שלך קצת לא מתאים למה שהציפור היפנית שלך הייתה רוצה לעשות?....

הסבר, פרט ונמק.

- באיזה צמיגים אתה משתמש?

- מה יחס הדיפרנציאל שלך?

- שינית משהו במערכת ההיגוי?

- בסרטון הזה הצמיגים הם מתוצרת TOYO מהדגם RA-1, מידה 225/50R15.

- הדיפרנציאל הוא 4.10

- את הכיוונים של הגלגלים (Alignment), וזהו.

מוטי.

פורסם

אחלה סירטון! ממש נהנתי לראות! נהיגה מצוינת ומקצועית!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מרשים ביותר מוטי! נהיגה משובחת!

תעלה עוד עוד עוד כאלו (מממממ מסכן רוני... :twisted:)

משהו שלא הבנתי ואולי תוכל להסביר לי: במהלך הסרט האוטו נוטה לזרוק זנב, מה שלא מפתיע בהתחשב במהירות שאתה נכנס לפניות. לקראת סוף הסרט (4:05 בערך) אתה מבצע סדרה של 2 פניות במהירות ממש גבוהה, ונראה שנכנסת להיגוי יתר ממש מזערי. די מפתיע בהתחשב במהירות העצבנית!

הכצעקתה? קשור אולי להתחממות\דביקות של הצמיגים?

נ.ב. אני חייב לציין שיש לך אינסטינקטים מאוד מהירים של היגוי נגדי. אחרי כמה זמן אתה מגיע לרמה שאתה מרגיש את האוטו עוד לפני שהזנב שלו מתחיל לברוח? :shock::-)

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

היי מוטי :)

נהניתי לראות את הסרטון...

רציתי לדעת באיזה מהירויות אתה נכנס פחות או יותר לפניות ובכלליות באילו מהירויות מדובר במהלך יום מסלול כמו זה.

פורסם

אז הוא אמר שאתה נוהג חרא, נו אז מה? מה אתה נעלב? כבר אסור להיות בעלי דעה היום?! זה שאתה אחד מהאחראים בפורום נותן לך לגיטימציה לקטול אותו ולרדת עליו? מה קרה? כאשר כל ההתחנפויות נראות לך וכשהביקורת טובה אתה מבסוט וטוב לך, אבל כשמעבירים ביקורת שהיא לא הכי טובה בעולם אתה פתאום מתפרץ ומתנפל. תחשוב על זה אדון מוטי, לא במקום לפי דעתי. (ואתה יכול לקרוא את זה ולקטול אותי חזרה ולהביא לי השגחה על ההודעות או באן - ממש לא מזיז לי, פשוט לא הגיוני שאי אפשר ב"פורום כביכול" להביע דעות שונות, אחרת המקום הזה לא היה נקרא פורום).

ליאור

פורסם
אז הוא אמר שאתה נוהג חרא, נו אז מה? מה אתה נעלב? כבר אסור להיות בעלי דעה היום?! זה שאתה אחד מהאחראים בפורום נותן לך לגיטימציה לקטול אותו ולרדת עליו? מה קרה? כאשר כל ההתחנפויות נראות לך וכשהביקורת טובה אתה מבסוט וטוב לך, אבל כשמעבירים ביקורת שהיא לא הכי טובה בעולם אתה פתאום מתפרץ ומתנפל. תחשוב על זה אדון מוטי, לא במקום לפי דעתי. (ואתה יכול לקרוא את זה ולקטול אותי חזרה ולהביא לי השגחה על ההודעות או באן - ממש לא מזיז לי, פשוט לא הגיוני שאי אפשר ב"פורום כביכול" להביע דעות שונות, אחרת המקום הזה לא היה נקרא פורום).

ליאור

עוד אחד... :mm_nah:

כל זב חוטם שהוציא רשיון לפני מספר חודשים וצבר יותר ק"מ בכתיבת הודעות באינטרנט קופץ.

רוצים להעביר ביקורת? אין בעיה, אבל בדברים שאתם בעלי ניסיון בו, ושיודעים יותר על מה מדובר חוץ מאשר התאוריה והתפלספות!

לא כל מי ששיחק בקולין מקריי 2 יכול לתת ביקורת לאחד שלמד נהיגה, ונוהג במסלול מספר שנים!

אני בטח לא בא להגנת מוטי, הוא יכול להסתדר בעצמו, אבל מרגיז אותי שכל נהג חדש הופך למומחה.

ולא, אני לא מומחה.

Finger's gonna kill me.

פורסם
אז כנראה שלא הבנת אותי,ואני אותך.

אם זהו מירוץ ידידותי, סבבה, עכשיו אני מבין. זה רק מחזק את הטענה שלי.

ובקשר להעברת ההילוכים.. ציפיתי למנוע יותר צווחני, זה הכל.

השיפט לייט אומר לי המון, וגם SHORT SHIFTING (או איך שלא תקרא לזה)- לא ממש חדש בשבילי.

אני לא מבין מה אתה קופץ.

אה, אז אתה מומחה, ופשוט הייתה חוסר הבנה. זה הנסיון העשיר שלך שהטעה אותך.

סבבה.

אז תעשה שירות לשאר חברי הפורום ותן הסבר קצר על כל הדברים שלא חדשים לך!

:?

• תוכן חדש...